היי לכולם

ענבץ בץ

New member
היי לכולם

אז נכון שאני נכנסת לפה באיחור ואין לי מוג למה אם חשבתי שלחדר מלחמה יש פורום אז ליאיר אין טפשה שכמוני אפילו לא חשבתי על זה אז היי שלום לכולם נעים להכיר ענבל שננברגר כמה זמן קיים הפורום? תגידו צחי מתחיל השביטה התארח אתמול? ואני בכלל לא חושבת שהתוכנית מתדרדרת אהבה עולמית לכולם...:)

לוּבּה

New member
היי!

גם אני לא חושבת שהתוכנית מדרדרת. הפורום קיים כבר כמה חודשים ואת מוזמנת להישאר:] צחי מתחיל השביתה התארח בתוכנית ביום ראשון.

ענבץ בץ

New member
אוי אוף כל כך לא רציתי להפסיד את

התוכנית הזו:( את תוכלי אולי להגיד לי על מה הם דיברו כאילו על השביתה אבל מה היה..... ואוו כבר כמה חודשים ואוו אני מעריכה אותו כבר שנים... ואגב האם את רומזת שיש לך מיתה בצורת עוגה ?? חחחח:)

לוּבּה

New member
חחחח לא.

הקטע עם המיטה זה היה בשעה מאוד מאוחרת וכבר הייתי מחורפנת ולא שמתי לב למה שאני אומרת
הם דיברו על איך הוא העביר את זה המסר של השביתה ושזה בכלל התחיל בקטן ויאיר אמר לו משהו בסגנון שאם הוא הצליח לארגן שביתה והוא חושב שזה רעיון טוב אז התלמידים גם יוכלו לבטל את שיעורי המתמטיקה וזה קצת יותר מדי השתלטות על המערכת, אז הילד אמר שזה משהו אחר, כי בועדת דברת הם לא חשבו שניה על התלמידים, אלא רק מה יותר משתלם להם. ולתלמידים לא נוח ללמוד כל יום עד 4. והוא קרא את כל השינויים שועדת דברת רוצה לעשות! [שזה 400 ומשהו עמודים!]

ענבץ בץ

New member
חחחחחחחחחחח

או מיי גאדדדדדדד איך רואים שהגולן הטיפש הזה לא יודע לענות על שאלות ולא מבין בכלל מה הוא עושה ישששששששששש עכשיו אני יודעת בדיוק מה לעשות!! תודה המון המון לילה טוב גרמת לי הרבה אושר כי עכשיו הרעיון יצא לפועל לאב ענבל

הי

כמו שכבר אמרתי, הוא הופיע בתוכנית האחרונה שלו. נדמה לי שהפורום כבר קיים הרבה זמן.

למעלה