טחחחחחחחחחחחח אני לסבית בהכחשה .
א איימיס New member 8/7/05 #21 ../images/Emo6.gifאיילה אני רוצה שתסגדי לי תקבעי אם אני כוסית או לא (למרות שהתמונה הזאת לא יצאה כל כך טוב) הנה
../images/Emo6.gifאיילה אני רוצה שתסגדי לי תקבעי אם אני כוסית או לא (למרות שהתמונה הזאת לא יצאה כל כך טוב) הנה
F f10 New member 10/7/05 #33 אל תגידי לה כוסית. מגיע לה כבוד. איך את היית מרגישה אם היו קוראים לך פותית תקראי לה בכינויים המתאימים. היא יפה. היא יפה מאוד. היא פצצה. היא פצצת אטום. היא שווה פיגוע המוני. היא יפה הולנדית אני סוגד לה
אל תגידי לה כוסית. מגיע לה כבוד. איך את היית מרגישה אם היו קוראים לך פותית תקראי לה בכינויים המתאימים. היא יפה. היא יפה מאוד. היא פצצה. היא פצצת אטום. היא שווה פיגוע המוני. היא יפה הולנדית אני סוגד לה
א איימיס New member 10/7/05 #35 פרדי../images/Emo26.gif קודם כל תודה תודה תודה דבר שני, אין לך מושג כמה זמן לקח לי עד שהסכמתי להשתמש במילה "כוסית"! גם אני עד עכשיו כל הזמן אמרתי שזה דומה ל"פותית" אז יש לזה משמעות מפגרת. אתה האדם הראשון שחשב כמוני, אבל אני כבר התרגלתי למילה הזאת...
פרדי../images/Emo26.gif קודם כל תודה תודה תודה דבר שני, אין לך מושג כמה זמן לקח לי עד שהסכמתי להשתמש במילה "כוסית"! גם אני עד עכשיו כל הזמן אמרתי שזה דומה ל"פותית" אז יש לזה משמעות מפגרת. אתה האדם הראשון שחשב כמוני, אבל אני כבר התרגלתי למילה הזאת...
F f10 New member 10/7/05 #44 פשששששש אז את ממש נראית כמו הולנדית את נראית טוב יש לך תמונה שרואים את כל הפנים את הולנדית אני סוגד לך.
פשששששש אז את ממש נראית כמו הולנדית את נראית טוב יש לך תמונה שרואים את כל הפנים את הולנדית אני סוגד לך.
א איימיס New member 10/7/05 #45 תודה רבה../images/Emo9.gif ויש לי עוד תמונה אחת על המחשב אבל היא דיי מכוערת (דרך אגב- גם זה לא בבית שלי) הנה
תודה רבה../images/Emo9.gif ויש לי עוד תמונה אחת על המחשב אבל היא דיי מכוערת (דרך אגב- גם זה לא בבית שלי) הנה