היי לכולם

הצפונית

New member
היי לכולם

שלום, רציתי לברך על הפורום החדש... סוף סוף יהיה עם מי להתייעץ ולהחליף רעיונות. אני בת 18 וב-1 בספטמבר אתחיל ללמוד בכיתה י"ג עיצוב המוצר לאחר שסיימתי 3 שנים במגמת גרפיקה. כתוצאה מהשנה הנוספת יהיה בידי תיק עבודות ו"תואר" טכנאי. רציתי לשאול... מה היא הדרך הטובה ביותר להמשיך ללמוד אחרי הצבא...? בארץ? בחו"ל? מהו הביקוש למעצבים וכו´... נורא אשמח לקבל סוף סוף תשובות רציניות ממביני עניין בתודה מראש הצפונית

שלום צפונית יקרה

דבר ראשון אני שמחה שאת מתכוונת לשרת בצה"ל ומאחלת לך שתתרמי למדינה בתפקיד מעניין ואחראי שיתרום לך רבות. לגבי כיצד כדי להמשיך: בפורום התנהלו דיונים ארוכים מאד בנושא ואפשר למצוא אותם בקלות ע"י חיפוש המלה לימודים. אני אישית למדתי עיצוב גרפי בארה"ב מכיוון שמשפחתי גרה שם בשליחות אבל הבנתי שיש בארץ בתי ספר מעולים שכל אחד מהם רציני ונחשב בפני עצמו כגון קמרה אובסקורה,בצלאל,ויטל ועוד ועוד.

אייק

New member
לצפונית שלום

קודם כל שיהיה לך בהצלחה בלימודים ואני מאחל לך שתרצי להמשיך בדרך זו גם לאחר שירותך הצבאי. הייתי ממליץ בחום על לימודי עיצוב בחול מפני שהלימודים בארצינו רחוקים מלהישתוות למוסדות דומים בארצות בהן תחומי העיצוב מפותחים בהרבה(איטליה,אנגליה,הולנד וכ"ו). זה היה מאוד מאוד בקיצור מפני שיש המון מה לומר בתחום זה.

הצפונית

New member
שוב אני...

אייק... האם תוכל להמליץ לי על מס´ בתי ספר באירופה מנסיונך האישי או מנסיון מכריך. גלשתי באתרים מסויימים בנושא אך הייתי רוצה חוות דעת אישית. תודה הצפונית

ike

New member
תשובה לצפונית

אתרים נוספים של בתי ספר לעיצוב

למעלה