היי לכולם

RegiNona

New member
היי לכולם

נועה בת 14 ויש לי חבר....שאני נורא נורא נורא אוהבת ואנחנו ביחד כבר 5 חודשים..ופגשתי את אמא שלו פעם אחת לשניה...בקיצור,חבר שלי יש לו ציונים מאוד טובים והוא לא מדרדר...ואמא שלו צועקת עליו שאני מדרדרת אותו ושהוא צריך ללמוד כל הזמן וחוגים וכל מיני בולשיט... וגם כשהוא בא אליי אז היא מרשה רק כשההורים בבית כי היא לא סומכת עליו/נו וחבר שלי מנסה לדבר איתה כל הזמן בשקט ובנועם להסביר לה מה הוא חושב ומרגיש אבל היא רק צועקת עליו ולא מוכנה לשמוע... מה הוא יכול לעשות? במה אני יכולה לעזור לו? ואם אני יכולה בכלל...

ארליכית

New member
אני איתך...

יש לי בעיה כל כך דומה. לא ברמות חמורות כמו שלך, אני מניחה שהיא לא צועקת עליו אבל היא נראה לי מאוד לא אוהבת אותי כי היא אף פעם לא מוכנה להסיע אותו אלי וכאלה. אבל למזלי הגענו לפריצת דרך והיא הרשתה לו לקחת אוטובוס ולבוא אליי ואז הוא גם נשאר ללילה יחד עם בת דודה שלו שהיא החברה הכי טובה שלי. אני מניחה שמה שגרם לזה זה שכשהגעתי אליהם אז הייתי מאוד פתוחה וחביבה עם ההורים שלו. מאז הגישה שלהם אלי השתנתה קצת. תני להם את האופציה להכיר אותך יותר כדיי שיבינו שאת לא מדרדרת את חבר שלך ושאת באמת אוהבת אותו ואכפת לך רק מטובתו. מקווה שעזרתי.
זוהר

זוהר צודקת..

תבואי את אליו.. שתכיר אותך קצת יותר, ואז אולי היא תראה שהשד לא כל כך נורא...

RegiNona

New member
אני גם חשבתי על זה..

תודה אני באמת אעשה את זה
אבל מה שמשגע אותי זה שהיא מתחילה לריב איתו בגלל דברים לא נכונים למרות שהם כן...כמו שהוא נהיה גרוע בלימודים! הוא ממש לא!! הכל מעל 90 חוץ מאחד ובכלל אחרי זה הוא נהיה נורא מבואס והוא כבר לא יכול יותר...

למעלה