היי לכולם...

eessrr

New member
היי לכולם...

קראתי קצת ... אחלה של פורום... אז אני חדש? באסה...אני מאוד אוהב סרטי אימה.

noa131

New member
וולקום לפורומינו!!../images/Emo24.gif

אני נועה, תהנה משהותך!! (ואל תשים
אם יש קללות וריבים...

liavsayegh

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

ונעה אל תפחידי את האנשים...! אנחנו נחמדים...אל תדאג (למרות שלכל אחד יש שריטה קלה..חחחח)

noa131

New member
בוא נראה...

אני משוגעת(או שזה השעמום) נעמה משוגעת וסדיסטית (או שזה הטירוף) מגרש הרוחות הוא המניאק(אל תכעסו עלי!! זה הכינוי!!) אממ... את נחמדה מדי...(או שאת פסיכופטית ותרצחי אותו בזמן שהוא ישן) רועי12345 נטש אותנו(איפה הוא באמת?) לא יודעת מי עוד אבל הפורום מטורלל...

liavsayegh

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif צודקת

ברור שאני משוגעת! וסדיסטית! תשאלו את אלעד...חחחחחחחחחחחחחחחחח
כולנו משוגעים! מטורללים! אחרת, מה היינו עושים פה?!
באמת שרועי נעלם... מעניין לאן. בואי נקרא לו:ר-ו-ע-י!!!! אתה שומע??? אה וגיליתי משהו חדש אצלי...אני מפוצלת...
מקרה קשה... ואל תתנפלי על "המניאק"...עכשיו הוא נחמד... טוב, ולא נמשיך לפרט. נסכם את זה ב: פורום של משוגעים וסדיסטים. אם אתם לא כאלה, התקרבו ותהפכו לכאלה.איי, אחוות המשוגעים...

eessrr

New member
חחח לא ממש.....

וואי קמתי ממש מוקדם היוםםםםםם ממש.... אה וסרט שאני ממש ממליץ שלא! לראות זה בית המטבחיים - סרט ממש מטומטם. אמא שלי שונאת סרטי אימה והיא הגדירה אותו בין אחד הסרטים הכי מצחיקים ומוזרים שהיא ראתה אי פעם.

noa131

New member
אתה קמת מוקדם?

תראה איזה לילה עבר עלי... המורה השטנית שלי סופסוף עוזבת ויש לי עוד חצי שעה פגישה עם החדשה וניסיתי ללכת לישון מוקדם(12) ולא נרדמתי אז הייתי במחשב עד איזה 2 ואז ניסיתי שוב ושעתיים הייתי במיטה ואז בסביבות 4 נרדמתי ואז בערך ב6 וחצי התעוררתי הלכתי ליסוע באופניים כדי להתעורר, התקלחתי, אכלתי, ועכשיו משעמם לי ואני מתה מעייפות...

למעלה