היי לכולם

gizmo23

New member
היי לכולם

צילמתי במצלמה דיגיטלית את השכונה שלי..העברתי אותה לפוטושופ וניסיתי לצייר חללית בעזרת העכבר..השאלה שלי איך אפשר לגרום לחללית להראות יותר שייכת ואמיתית לתמונה?? איזו שיטה משהו??

Sp00nk

New member
ציירת (?!)

את החללית עם העכבר? לא רע בכלל, לא רע בכלל. ולעניינינו: החללית בפירוש לא מתאימה כי הגוונים, התאורה, והחדות שונים מהתמונה. תעשה כל דבר שביכולתך כדי להתאים בין התמונות - וזה ייראה יותר ריאלי.

gizmo23

New member
תודה על התגובות

אני באמת ינסה להוסיף כל מיני דברים נראה מה ייצא

TAZ!

New member
איפה אתה גר???...

המקום נראה לי נורא מוכר. מתחיל בט'?...

TAZ!

New member
אז זה אומר ש...

אנחנו שכנים?.. איזה עולם קטן...

izackv

New member
איך משלבים ציור וצילום...

קודם כל הציור צריך להיות נכון מבחינת זוית ראיה ומבחינת גודל וצורה. במקרה הזה קל מאוד לחבר את קוי הפרספקטיבה של הבניינים ולראות איפה בדיוק היתה נקודת המוקד (הנקודה מולה הייתה המצלמה/עין) ודרך זה להבין באיזה זוית בדיוק "מסתכלים" על החלליות. הדבר השני החשוב הוא נושא התאורה. לאור יש כיוון, עוצמה, צבע ורכות שמאפיינים אותו. צריך להבין אותם ולהבין איך הם אמורים להשפיע על החלליות. שים לב שאתה מבין את כולם ויכול לענות על כולם! הדבר השלישי הוא החדות והקונטרסט של הציור. היות ואתה מכניס אותה לתוך תמונה, צריך לדאוג שגם התמונה וגם הציור יהיו באותה איכות מבחינת חדות וקונטרסט. (בבהירות כבר טיפלנו בסעיף הקודם) במקרה שלך זה אולי קצת פחות רלונטי, אבל בשילוב של אוביקט בתמונה חשוב לזייף נכון את הצל שהאוביקט מטיל. גם לצל (כמו לאור) יש הרבה מאפיינים שכוללים חדות, עוצמה, צבע!... ואחד הדברים האחרונים הוא "זליגת צבעים" כשאוביקט אדום עומד ליד אוביקט ירוק, האדום יגרום לקצת אדמומיות באוביקט הירוק ולהפך. הסיבה היא שאור שפוגע באוביקט הירוק ומוחזר ממנו מקבל צבע ירקרק. ואז כשהוא פוגע באוביקט האדום הוא מכניס לתוכו קצת ירוק. זליגת צבעים היא משהו מאוד עדין וכמעט לא מורגש ותלויה גם בסוג החומר ובצורת התגובה שלו לאור. בטח שכחתי כמה דברים, אבל אני מקווה שהעיקר נמצא כאן.

למעלה