היי לכולם

liat ny

New member
כבר מתגעגעים

בס"ד מה שלומך יוסף המוכשר? אחלה הופעות ,אפשר להגיד שהטבעת את חותמך(כצפוי) ..... מקווה לראותך בקרוב התרגלנו לראות אותך פה ,אל תיתן לנו הרבה זמן לחכות. נשיקות וחיבוקים ליאת ניו-יורק

liat ny

New member
יוסי בניו-יורק

בס"ד יוסף היקר! רבים התאכזבו לשמוע שחזרת(הרי לא כול יום פוגשים אדם מקסים כמוך בעל כישרון שכנאה פה בניו-יורק לא רואים /שומעים כול יום.. רק שתדע שקשה להשיג את הדיקים שלך פה במיוחד את הראשון ..קח לתשומת ליבך שראיתי פה שהם לא מכירים את יוסי אזולאי היה נראה לי כמו חור בהשכלה אבל הרגשתי מחויבות אישית עם כול אדם שפגשתי שלפחות יטעם קצת מהקול היוצא דופן שלך..ואכן דבר שהיה לי ברור לא היה אדם שלא התפעל ואמר שנגעת בו.מצחיק לשמוע אמריקאים ששרים "פס ליום אחד" ממש חוויה. אני מאחלת לך בהצלחה ובטוחה שכך יהיה. מקווים לראותך בקרוב ליאת ניו-יורק

MAYA N Y

New member
יוסי אוהבים אותך גם כאן!!!!!!

כבר התרגלנו לנוכחות שלך אתה חסר

היי לכולם

אין לכם מושג כמה התגעגעתי ושמחתי לחזור משום מה השבועיים וחצי האלו הרגישו לי כמו שנתיים וחצי חשוב לי שתדעו שדאגתי להתעדכן כל הזמן כשהייתי בארה"ב, אבל לא יכלתי להיכנס למערכת ולכתוב לכם. אז ראיתי שהמשחק "לשיר עם יוסי" הסתיים, ואני חייב לומר שעשיתים בחירות מצויינות עבורי, ובאופן די מדהים זהות למה שאני הייתי בוחר לעצמי. חוץ מזה אני מודיע באופן רישמי על פתיחת פורום מעריצים לאריאל זוהר שנתן הופעה שלהרבה זמרים מקצועיים יש מה ללמוד ממנה. תודו שהוא היה פשוט ע נ ק בשירותרום. (ראיתי את זה משם-בזכות הקישור שהכנסתם) ואגב צריך להוסיף אותו לרשימת הזמרים במשחק בפעם הבאה... בכל אופן, בזכותכם גם הבנתי ש "פס ליום אחד" מועמד בטקס פרסי ע"מי שזו כבר זכיה בפני עצמה. בכל אופן חברה, כיף לחזור ועוד יותר כיף לדעת מרחוק שיש לי אתכם... אוהב כמו תמיד! יוסי

0o0o loren o0o0

New member
יאיייייייי יוסייי

אני לא מאמינה.. באתי להירשם לפורום, ופתאום אני רואה ששלחת הודעהה.. איזה כיףףףף
אולי זה איזשהו סימן
טופפ אז אני אוהבת אותך המון המון המון המון ודרך אגב, לידע כללי, אני שומעת כרגע את פס ליום אחדד...... יש לי פס ליוםםםם אחדד.. בואי נגלהה.. את הסודות בינינווווווווווווווווו!! יאייייי! טוב אז אני לורן בת 13[אוטוטו].. מתה על יוסיי [ בארורר ]!! וזהוווווו

orianush

New member
איזה יופי שנכנסת :)

אני שמחה שחזרת אלינו בשלום והתעדכנת כל הזמן במה שקורה

yaelala14

New member
יוסיי איזה כיף שנכנסת!!!!

ה=ת=ג=ע=ג=ע=ת=י מאודדד!!! בעזרת ה' "פס ליום אחד" ייזכה במקום הראשוןן!!!

ניר86

New member
ברוך שובך....

איזה כיף שחזרת סוף סוף זה באמת נראה כמו שנתיים וחצי שלא היית פה בכל אופן אני שמח שחזרת ... אנחנו תמיד פה נשארים בשבילך !!! ולגבי אריאל ב"ה הוא יהיה עוד גדול וכולם ידעו מי זה אני יפיק לאריאל דיסק זה עוד יקרה יום אחד !!!

יוסייייי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שחזרתתתת
התגעגענוווו!
שמחה שנכנסת... ושלא שכחת אותנו...
ובאמת אריאל ענק... הוא עוד יהיה כוכב! מקווה שנהנת...
אוהבת המוןןןן!

9B9

New member
ברוך שובך!

באמת עבר הרבה זמן אבל העיקר שעכשיו אתה שוב פעם איתנו..התגעגענו ואנחנו תמיד כאן בשבילך!!

liat ny

New member
אחותי היקרה

איך את רוצה שהוא לתייחס לניו- יורק שהוא בארץ הקודש? ובטח כש לו מלא להשלים ,אני בטוחה שיהיה לו שמן הוא ישיב וגם אם לא לא קרה כלום. באמת התרגלנו לראות את הפרצוף שלו כאן ,אבל הןא בטח עוד יחזור .. לכנתיים שיהיה לך אחלה יום

זיווש1

New member
יוסי... ברוך שובך ../images/Emo24.gif

בוא לבקר בקומונה של ניקי, מתגעגעים אליך גם שם..

זיווש1

New member
יוסי... ברוך שובך ../images/Emo24.gif

בוא לבקר בקומונה של ניקי, מתגעגעים אליך גם שם..

למעלה