היי לכולם...

א ו ר 21

New member
היי לכולם...

היי לכולם רק רציתי להגיד שאני לא שוכחת את הלהקה האהובה עלי... אני מקווה שעדיין עושים מוזיקה ... כי מבחינתי אתם עדיין עושים מוזיקה באוטו שלי אז זה בסדר אני מקווה שהדיסק יצא בקרוב-זאת אומרת עוד החודש..שלא תדחו תאריכים.. ויש לי שאלה מאד עקרונית-למה כל כך קשה לפרסם את המילים של כל השירים? -עמי אתה חושב שזה קל לפרש את המילים שאתה ממציא??,במיוחד שכשאתה שר ואתה בולע אותם אז יאללה עמי כשאנחנו באות להופעה שנדע לשיר את כל המילים שלא נגיע למצב שנמציא כמוך:) שבת שלוםםםםם

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אני לא מבינה מילה ממה שהוא שר.

D i s o r d e r

New member
נצ"לש...

נכון ההודעות המעצבנות האלה על "להרוויח כסף בחינם"?! אז הלילה החלטתי להכנע אליהם, (עשיתי בירור מקיף, שהעלה כי זה עובד). לא, יודעת, לקבל הודעות לפלאפון, ולהרוויח מזה כסף, נראה לי... כדאי... קיצור, לא אבלבל ת'מוח. תציצו, מה איכפת לכם?!

שישיץ

New member
אני רק לא מבינה משו_../images/Emo79.gif

אגב מיטל ח"ח על המקוריות של הפרסום :D אם אני מצרפת חבר ועליו מקבלת עוד אגורה אז מי שולח לו את ההודעה? אני? ואיך בדיוק גם מקבלים את הכסף?? מוזר לי

D i s o r d e r

New member
אז ככה,

קודם כל הכל כתוב הרבה יותר ברור בקישור, אבל אנסה להסביר... לא את שולחת את ההודעות, אלא ה"מערכת". למעשה, מהרגע שנרשמת, את לא צריכה לעשות שומדבר, חוץ מאשר לדאוג שכמה שיותר אנשים יכנסו תחתייך, ויכניסו גם הם כמה שיותר אנשים. (הרי כל "ראש" הוא עוד כסף...) את הצ'ק מקבלים בדואר אחרי צבירה של מינימום 112 ש"ח. (ואז צ'ק כל חודש בחודשו...) אם את רוצה לראות את זה מספרית, אז הנה חישוב קטן: אם צרפתם 5 חברים שכל אחד מהם צרף 5 חברים נוספים, כעבור 6 דורות יהיו תחתיכם 15,625 איש, משמע שעבור כל הודעה שתשלח אתם תרוויחו 156.25 ₪. אם לדוגמה ישלחו רק 3 הודעות ביום, זה אומר 468.75 ₪ ביום, ו בחודש זה כבר 14,062.5 ₪, כל חודש בחודשו. לא רע בשביל השקעה של 50 אג', נכון? ברור שזה לא ממש קל לצרף כל-כך הרבה אנשים, אבל... מה יש לנו להפסיד חוץ מחצי שקל, וכמה הודעות פרסומת ביום (שאגב מקנות כל מיני הנחות על דברים...) לא יודעת, לפי האנשים שאני דיברתי איתם, מי שלא השקיע יותר מדי, עשה סביבות ה-300 שקל בחודש, גם זה כסף!!! עוד משהו, יקירתי?

למעלה