היי לכולם

ליאור_1

New member
היי לכולם

אני חדשה כאן, שמעתי על הפורום מחברים, סוף סוף אחרי 5 שנים אנחנו מתחתנים ומרוב התרגשות אין לי מושג איך מתחילים בכלל..... (רוב האנשים מסביבי כבר עשו את זה מזמן ושככו איך) PLEASE HELP

*שיר

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב!! ברוכים הבאים!!

לגבי שלבים: א. תחליטו מתי אתם רוצים להתחתן (עונה/חודש) ב. תתמקדו באזור בארץ ותנסו להעריך את כמות המוזמנים - מומלץ לעשות רשימה ראשונית של אורחים כדי לקבל את ההלם הראשוני.. ג. תגבשו תקציב ותתחילו לסייר בגנים באזור שהחלטתם עליו - לגבי השלב הזה, תוכלו לקבל פה המון עצות ועזרה
אז בהצלחה!!

יעלי2

New member
שיר, אני מתה עליך. את כל כך פרקטית ../images/Emo45.gif

החלטית (מנוסה) ותכלסית

שלום גם לך. קחי תנוחת התרגעות וספרי

לנו עליכם, על ההצעה, ערכי חיפוש כאן ותמצאי יופי של אינפורמציה. לאט לאט שוואיה שוואיה הכל יהיה נפלא.

dorlim

New member
קודם כל לוקחים נשימה עמוקה ונרגעים!

דבר שני מספרים להורים...
. אז ככה - צריך לחפש אולם/ גן. תבדקו מיקום, מחיר, גודל, עיצוב וכו´. קייטרינג, אם צריך. אח"כ DJ/צלם/בר אקטיבי. שמלה וזו כבר התחלה טובה. הסתובב פה פעם לינק של מה צריך לעשות. מנסיון, הפורום המקסים והממכר הזה ישמח לענות לך על כל שאלה. המון מזל טוב בהצלחה

ליאור_1

New member
שנינו כבר עברנו את גיל 30, וחיים

ביחד כבר 5 שנים, כאשר לפני 3 ימים פשוט קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה ומרוב התרגשות אני כבר לא ישנה בלילות (אמא שלי כמעט התעלפה כשסיפרתי לה)ועשיו נראה לי שצריך להתעשת ולהתחיל לתכנן את החתונה, הנטיה שלי להתחתן בחורף ושל בן זוגי שיחיה, בקיץ יש המלצות ????????????

*שיר

New member
וווואווו, יש ה-מ-ו-ן המלצות פה

אבל אתם צריכים להתמקד קצת יותר: נוכל להמליץ אם תדעו מה סדר הגודל של המוזמנים, באיזה אזור בארץ אתם רוצים ואיזה סוג של חתונה (ערב/ששי). אם אזור חדרה מעניין אתכם, יש לי הרבה רעיונות
.

yifi

New member
גם אני חדשה מהיום

ואני שמחה שיש עוד מישהי כאן שאיתי באותה נקודת פתיחה ולא פחות שמחה שיש כל כך הרבה שנמצאות הרחק הרחק ותורמות בחום מניסיונן!

למעלה