היי לכולם

דפוקה!!!

New member
היי לכולם

אני בת 14 ממערב ראשל"צ והיתי מעונינת להצטרף ל"נוער העובד והלומד" ידוע לכם איפה יש בראשון קן טוב וגדול (לא סתם כמו הקן שהיה לפני כמה זמן בשכונה שלי שלא עשו בו כלום)

דפוקה!!!

New member
לא רוצה להיות קרציה אבל...

האמת שאני גרה ממש במערב ראשל"צ, גבול ראשון- בת ים (נוה חוף) אז ידוע לכם איפה יש קן בת ים? זה יהיה לי יותר קרוב..רמז זה בקצה השני של העיר... תודה לכולכם

/slash/

New member
קן אלים זה לא נורא...

זה נותן עוד תעסוקה לחברי הקן! תראי אותי! אני באתי מקן נתניה, קן שמתבסס על דורות של מכות וטבח קומונאצים, ותראי! אני יצאתי בסיידר גמור!

פִּירֶה

New member
קן רמת יוסף לא אלים בצורה כזאת.

הוא פשוט אלים. זה קן משימתי. אם אתב מתקרב לאזור עם חולצת תנועה אתה במקרה הטוב חוטף אבן לראש ובמקרה הרע נדקר. זה כבר קרה. הקן שם הוצת מספר פעמים. רוב המד"צים שמתחילים שם שנה, לא מסיימים אותה. אני הייתי כבר בשני מקרים שנגמרו שם בבית-חולים. וגם אני חטפתי שם מכות. עכשיו אסור לי להתקרב לשם יותר אבא לא מרשה, פעם אחת וכמה סימנים הספיקו לא. והבעייה היא לא החניכים, אלא השכונה שמסביב. פירה

בקשר לקן משימתי

אני חושבת שאתם ממש מגזימים גם לנו פה יש קן משימתי- קן שפרינצק אמרפיה- שאנחנו מדריכים שם וזו שכונת מצוקה ובשכונה זו יש הרבה מאוד אלימות הן מילולית והן פיזית היו שם מקרי רצח וכל מה שאתם חושבים שיש בשכונת מצוקה היה בשפרינצק ועדיין יש קן שם, אז אולי יש שם רק קבוצה אחת אבל לא מרביצים לך אם אתה נכנס עם חולצת תנועה לשכונה הזאת. לפי דעתי אתם ממש מגזימים שהיא תלך ותבדוק את הקן הזה מי יודע אולי היא תהנה

פִּירֶה

New member
היא יכולה לנסות.

הבעייה שאין קבוצות קבועות בקן, והפעילות שם לא הכי סדירה שבעולם. אם היא תהנה מזה, סבבה. אבל יכול מאוד להיות שהיא לא תהנה ואז שווה לעשות את המאמץ ולגיע לקן ששם כן יהיה לה טוב... פירה

דרור....

New member
שני דברים..

דבר ראשון.. ממתי את מקשיבה לבוריס.. הרשי לי לומר לך שלא מקשיבים לבוריס.. לכי לרמתיו אם זה ימצא חן בעיניך זה אחלה.. הבעיה שם זה שהבוגרת של רמתיו היא משמימתית והיא מתוך חולון יותר מרמתיו ושהחניכים קצת בתימים.. אבל בסך הכל זה אחלה קן! דבר שני! מי ? מי ? מי המניאק שגנב לי את הכינוי דרור...! אני אקרע אותו! אני אשבור אותו! ראפ!!

פִּירֶה

New member
לא!

רמתיו לא אחלה של קן... מי כמוני יודע... ואת הכינוי שלך גנב מישהו שמזמן מזמן כתב בפורומים פה, והלך... אז הכינוי שלך תפוס אך לא בשימוש... בכל אופן, מה קורה אח שלי? הכל טוב? חפי"צ (ואני) פירה

עד כמה שאני יודע ...

הקן לא מופצץ בחניכים. אבל אני זוכר אותו בתור קן ממש חמוד ... תנסי... מה יש לך להפסיד ? בהצלחה !!

למעלה