היי לכולם

ronit-lo

New member
היי לכולם

אני חדשה . רציתי לשאול על חזיות של טריומפ - מאוד דחוף לי. רציתי לדעת מה כל נתון בתוית החזיה מייצג- מה מייצג את ההקיף , מה מייצג את גודך כוס החזה וכו. מה שאני זוכרת רשום בתוית גם CUP C , מה זה אומר? אני מתביישת לשאול את המוכרת - ומתחשק לי ללכת לקנות חזיה גדולה יותר בעקבות ההריון ואני רוצה לנסות לבחור לבד . כלומר ללכת למשביר מחבני אופנה ולקחת מידה אחת יותר גדולה ולמדוד. אבל אני צריכה לדעת מה מייצג כל נתון בתוית - אודה לכם על עזרתכם.

tonti

New member
רונית!

אם לדוגמא כתוב 80 C זה אומר ש - 80 זה ההיקף מתחת לחזה C - זה הקאפ כלומר הגודל של השד עצמו. אבל לדעתי פשוט תמדדי כמה ותקחי מה שהכי נוח לך. אצלי בסוגים שונים של חזיות אני במידות שונות אז אני אף פעם לא סומכת על מה שכתוב. וחשוב שלא יהיה לך גדול מדי או קטן מדי ובלי ברזלים!!! זה לא טוב בהריון.

פוגית

New member
מספרים

זה כנראה מספרים שונים בהתאם לשיטת המדידה. יש כמה שיטות. זו שטונטי התייחסה אליה היא השיטה האירופאית, המקובלת גם אצלנו. ההיקף קופץ בחמש, כשהמספר הנמוך ביותר הוא לדעתי 60 או 65. כלומר: 60, 65, 70 וכו´.

tonti

New member
ממה שאני זוכרת

זה יכול לפגוע בבלוטות החלב. גם בהנקה זה לא בריא. מישהי נתנה פה לינק לאיזה כתבה על חזיות בהריון והנקה והיה כתוב שם.

פוגית

New member
פגיעה בבלוטות החלב? איך בדיוק?

אני נתתי את הלינק לכתבה. והטענה שזה יכול לפגוע בבלוטות החלב נראית לי תמוהה. עד כמה שידוע לי בלוטות החלב ממוקמת בעטרת הפיטמה והברזלים לא מגיעים לשם. אני אשאל את הרופא ביום חמישי ואעדכן אתכן.

*שמ*

New member
היי רונית WELCOME

ישנו ליין של חזיות מיוחד לחודשי ההריון, החזיות רכות ונעימות ומחזיקות מעולה גם בלי ברזלים. אני לא יודעת אם לטריומף יש את הליין הזה אבל למאדרקר יש בטוח (חברה שלי נתנה לי חזיה שהיא השתמשה בה והיא מצויינת), כדאי לך לברר בחנויות שמוכרות בגדי הריון וכמובן בחנויות לחזיות.

למעלה