היי לכולם!

בולדוג

New member
היי לכולם!

מצטער על ההעדרות פשוט לא יצא לי להכנס. וכבר כל כך הרבה חברים נוספים!! אני כמעט שבוע אחרי הניתוח מרגיש מצוין ולא רעב ,(אתם קולטים שבוע על נוזלים ואני לא רעב פשוט מדהים) רק מהרפלקס ניגש למקרר ניזכר שאין לי מה לחפש שם וסוגר.ירדתי 3 ק"ג ונישאר לי עוד 60. לשרה מקווה שאת מרגישה טוב, עברנו את את הניתוח ביחד וסיפרתי לך על הפורום,אז עכשיו את יודעת מי אני. אהבה וחיבוקים לכולם.

פנינוש./

New member
היי בולדוג אל תהפך מהר לפודל ../images/Emo92.gif

אני שמחה בשבילך כי א.שאתה אחרי הניתוח ב.מרגיש תודה לאל טוב. ג.הראש עובד נכון . שימשיך ככה תמיד מחזיקה לך אצבעות אביחיל

שלגיה**

New member
גם אני הייתי ניגשת למקרר מכח ההרגל

ואז מגלה שאין לי מה לחפש שם. רק חבל שזה לא קורה היום בתדירות גבוהה,טוב עדיף שזה יקרה מאשר שלא יקרה בכלל. קורה שאני נגשת למקרר ורוצה לחטוף משהו ובסוף שותה רק מים...ומבינה שבסה"כ הייתי צמאה. בהצלחה בולדוג,ואל תחשב כמה עוד יש לך לרדת ,חשוב שתחשוב על כך שאתה בתהליך לשינוי הרגלי האכילה כי לפעמים נזכרים בזמן רגעי יאוש כמה עוד יש לרדת וזה מייאש עוד יותר,עדיף ללכת על שינויי קידומות במשקל,מידות במכנסיים ובחולצות חדשות והכי חשוב בהרגשה בירידה בהיקפים....בהמשך תתחיל להרגיש גם את העצמות,זה הכי כיף... שבת שלום שלגיה

RomiVais

New member
היי בולדוג!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

איזה יופי שחזרת אלינו. אני שמחה לשמוע שאתה מרגיש טוב וכבר יורד במשקל!!
המון המון המון
רומי

SARA120

New member
בולדוג יקר! יאמר לזכותך../images/Emo107.gif

אני שמחה להעלות בעיות בפני מי שעבר את זה כמוני,ה"חוצנים"חבל על הזמן! אין להם מושג מה קורה איתי,למשל לשבת בסעודת שבת שאני בישלתי ולאכול רק מרק!!!!!וכל הריחות עולים וטופחים באפי...
מתי הכאב של הצינורית יעבור? האם מותר ללעוס אוכל ולא לבלוע אותו? (כמו שטועמי היין טועמים ויורקים..(איחס!)

עדי.פ

New member
הי בולדוג יהיה בסדר

האוכל הוא חלק חשוב ביותר בחיינו והניתוח הוא כלי מצויי ן להרזיה אבל מה לעשות האוכל נמצא כל זמן סביבו. אני עדיין היום (יותר מחצי שנה אחרי ניתוח) עדיין כמוך הולך למקרר , פותח את הדלת ומסתכל (כי הוא שם) עצתי לך , לך קנה חבילת קרטיבים דיאטטים , אני כל פעם לוקח אחד (10 קלוריות בלבד)

למעלה