היי גלי.....
אני במקרה לא חד הורית....ואני אמא לשלישיה...אך מכיוון שהמנהלת "בחופש" אנסה לענות לך...הכי אמיתי שאפשר...
.... אני אישית שונאת כשאומרים לי קרן...כשתיגדלי תביני, קרן את צעירה...ובכלל כששמים דגש על העניין של הגיל....אני מניחה שזה מעצבן גם אותך לא?
...הרעיון קיים בראשך ...אי אפשר לומר שזה גרוע או מקסים...הוא קיים וזהו...השאלה הנישאלת אם הרעיון מתאים לך בגדול? או שמתאים לך בשלב זה בחייך?...אם מתאים לך בגדול אני מניחה שיש הרבה דברים שאת חייבת לקחת בחשבון ואם לקחת אותם בחשבון אז אחלה...אין בעיה...אם את חושבת על הורות בשלב זה בחייך...גם לזה יש השלכות והרבה יותר מורכבות מאישה מבוגרת ומבוססת שרוצה להיות חד הורית מבחירה.... בכל מקרה זה נושא רגיש שדורש המון מחשבה תחילה...להיות הורה זה לא רק ההריון ולידה... והילד הוא לא בובה..ויש לו צרכים...השאלות רבות... -האם את חושבת שאת בשלה להיות אמא ככל אמא אחרת? (כמו אחת שנשואה) -האם את רוצה להקריב את השנים היפות האלה בחייך לתינוק, טיטולים, אוכל..ולזרוק את נעורייך.בילויים, חברים וכו´? -האם את חושבת שאתה מבוססת מספיק כדי לכלכל את עצמך כעצמאית +תינוק? ועוד המון שאלות...שאת צריכה לשאול את עצמך...לא לענות לי עליהן...ולרצונות ומחשבות אין גיל....מי אמר שזאת שהיא בת 25 יותר מתאים לחשוב על זה ממך? זאת דעתי! בכל מקרה מאחלת לך הצלחה ...מה שלא תבחרי אני הכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך...ושתלכי על זה עד הסוף..