היי לכולם@

ג ל י

New member
היי לכולם@

אני בדרך כלל לא כותבת בפורומים אחרים אך לגמרי במקרה הזדמן לי לקרוא פורום זה. אינני אמא חד הורית ואני צעירה יחסית- עוד לא 18 אבל הרעיון עצמו מאוד קוסם לי. לפני מי שהצלחתי להמליל רצון זה שלל זאת מההתחלה שאלתי אלכן האם אתן חושבות שזה בסדר שבגילי אני חושבת כך?

גלי שלום

למיטב ידיעתי עוד אין איסורים על מחשבות-אז בטח שזה בסדר לחשוב על כל דבר שרוצים.... עם זאת אני מודה שאם הייתי יכולה לבחור הייתי מעדיפה להביא ילד לעולם עם בן זוג שאוהב אותי שאני אוהבת אותו ששנינו יחד נוכל לאהוב את הילד שלנו.... מכיוון שבגלגול הזה זה כנראה לא יתאפשר-לפחות לא בסדר זה של הדברים-אני מאוד שמחה שיש לי את האופציה לחווית האימהות גם לבד. ואולי כן הייתי שואלת את עצמי במקומך-מה כל כך קוסם ברעיוןמלבד איזו שהיא הילה רומנטית?והאם אין מאחוריו גם איזה שהם חששות מקשר אינטימיות וחיבור החיים עם מישהו אחר. אם יש-אז יש לך עוד זמן לטפל בזה... ואולי זה משהו אחר שאני לא מבינה אז אם תרצי את מוזמנת לכתוב הרמוניה

היי גלי.....

אני במקרה לא חד הורית....ואני אמא לשלישיה...אך מכיוון שהמנהלת "בחופש" אנסה לענות לך...הכי אמיתי שאפשר...
.... אני אישית שונאת כשאומרים לי קרן...כשתיגדלי תביני, קרן את צעירה...ובכלל כששמים דגש על העניין של הגיל....אני מניחה שזה מעצבן גם אותך לא?
...הרעיון קיים בראשך ...אי אפשר לומר שזה גרוע או מקסים...הוא קיים וזהו...השאלה הנישאלת אם הרעיון מתאים לך בגדול? או שמתאים לך בשלב זה בחייך?...אם מתאים לך בגדול אני מניחה שיש הרבה דברים שאת חייבת לקחת בחשבון ואם לקחת אותם בחשבון אז אחלה...אין בעיה...אם את חושבת על הורות בשלב זה בחייך...גם לזה יש השלכות והרבה יותר מורכבות מאישה מבוגרת ומבוססת שרוצה להיות חד הורית מבחירה.... בכל מקרה זה נושא רגיש שדורש המון מחשבה תחילה...להיות הורה זה לא רק ההריון ולידה... והילד הוא לא בובה..ויש לו צרכים...השאלות רבות... -האם את חושבת שאת בשלה להיות אמא ככל אמא אחרת? (כמו אחת שנשואה) -האם את רוצה להקריב את השנים היפות האלה בחייך לתינוק, טיטולים, אוכל..ולזרוק את נעורייך.בילויים, חברים וכו´? -האם את חושבת שאתה מבוססת מספיק כדי לכלכל את עצמך כעצמאית +תינוק? ועוד המון שאלות...שאת צריכה לשאול את עצמך...לא לענות לי עליהן...ולרצונות ומחשבות אין גיל....מי אמר שזאת שהיא בת 25 יותר מתאים לחשוב על זה ממך? זאת דעתי! בכל מקרה מאחלת לך הצלחה ...מה שלא תבחרי אני הכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך...ושתלכי על זה עד הסוף..

ג ל י

New member
תגובה

לא דיברתי על היום. דיברתי על שלב יותר מאוחר אני רוצה כמבון לטייל לעבוד ולהמשיך ללימודים אקדמיים. דיברתי באופן כללי

למעלה