היי לכולם

alti26

New member
היי לכולם

ערב מדהים לכולכם ,אתם בטח כבר בנסיעה השעה 2150 ברוכה הבאה ליאור לפורום נפלא עם אנשים מקסימים שאכפת להם אחד מהשני (לראיה הטלפונים שקיבלתי וההודעות בפורום ) ממש אנשים מיוחדים .ההתעקשות שלי להגיע למצדה היא בשל היות מצדה אירוע חד גוני אקוסטי ומדהים .שמשלב בתוכו יצירותיו של האדם שיקר לי ולכם .בשל כאבים עזים ובלתי פוסקים הייתי חייב להשתמש בחומרי הרגעה רפואיים על מנת להקל על הכאב (ועם דיוויד הסליחה) כי כל כך רציתי להיות באירוע המיוחד וניבצר ממני.בטוח אני שתהנו מבמופע המיוחד ובמקום המיוחד הזה המשלב בטוחו הסטוריה של מאות ואלפיישנים יחד עם נוף מדהים וכאשר עולה הבוקר זו שלמות ושיא המיצג האקוסטיקה מהגיטרה של דיוויד והצליל הזך שהוא מוציא ממיתריו משתלב בצורה מסמרת שיער ומרגשת עד מאוד (וזאת זכור לי מאירוע עבר 99 )קהילת פורום מדהימה שכמותכם מזכה את דיוויד בהצפה של אהדה בלתי פוסקת .זכור לי מאירוע אחר שמשהי מהפורום (המקסימה מכולן )נאמר לה על ידי דיוויד בזו הלשון "בכל פעם את מתרגשת מחדש " וכן דיוויד כל פעם והריגוש תוך קירבה עליך רק מעצימה את הרצון העז לחיות את הרגע .שירתך ונגינתך הוירטואוזית גרמו לי ברוות השנים כח פיזי ונתנו לי את הרצון העז להאבק בדברים ולהשיג דברים .אקצר ואומר שהחוויה שהקהל יחווה היום במצדה (שלצערי נבצר ממני להגיע )היא מיוחדת במינה ותומנת בחובה קסם מדהים בעל עוצמות מיוחדות מאחל לכם רק טוב וצפייה לקריאה בוקר טוב מצדה שפשוט צימררה אותי בלילה הראשון שהייתי בהופעה לילה מתוק לכולכם אוהב אישית כל אחת ואחד מכם .שולח החלמה מהירה לעומרי .ולהתראות בהופעות הבאות דודי אלטמן דודי

alti26

New member
היי לכולם !!!!

בוקר טוב מצדה !!! הי לכולם היך היה ספרו ,איפה התמונות מה קורה איתכם שם .מה הרגישו הצופים שלהם הופעת דיוויד היא הראשונה בשעות כאלה(או שניה ,שאלה שמכוונת לשלי ולחנית ).התעוררתי אכשו מלא כאבים .אך הידיעה שנהנתם ושצברתם אנרגיה רק מחזקת אותי יותר ממתין לטלפון מיוחל באם יהיה לתמונות לרשמים להסרטה באם הצלחתם מעניין מי יגנוב את המגבת (יש להחזיר אותה או יש לתת אותה מתנה לעומרי בברכת החלמה מהירה)אוהב את כולכם חנית שלי וענבל תודה על התעניינות שרק חיזקה אותי אתן מקסימות דודי עומרי תהיה חזק אני יודע מה אתה מרגיש אך בעזרת השם תעבור את זה .אני לידיעתך נרגעתי דרך השירים של דיוויד תרופה מעולה אוהב את כולכן שהיה רק טוב דודי

YulaShpil

New member
דודי, אני חושבת שבשעה

שכתבת את ההודעה, החבר'ה עוד היו בהופעה... או לפחות רק יצאו ממנה. בכל אופן, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב היום, ונחכה עוד כמה שעות עד שנקבל את תגובות הצופים הנרגשים

למעלה