היי לכולם...

GuyMan

New member
היי לכולם...

חזרתי מה שלומכם? אני מקווה שיש לכם שאלות מצוין עליי ואני שמח לענות את שאלות שלכם. נ.ב. מצטער לשמוע על פיגוע בחדרה אני ומשפחתי נשתף לנחומים שלכם.

GuyMan

New member
ל geller1

אני בחינם בקולג כי אני חרש מלכה אנגליה משלמת לכל חרשים בבריטניה תלוי במשפחות שאין להם כסף מספיק אז מלכה משלמת ואם למי יש מספיק כסף כ25,000 עד 30,000 פונדים... אני יודע זה יקר מאוד אבל פותעתי שאני ומשפחתי לא צריכים לשלם כזה לי מזל מאוד... אני בטוח שישראלים חרשים בקולג בחינם.

geller1

New member
לguyman

באמת אתה בחינם,ואני מאד מעונינת ללמוד שם.ואיך אוכל לפנות ולומר שאני זקוקה כמו שאתה מקבל מתנה ממלכה אנגליה כל כבוד לך יש לך מזל אצפה לתשובתך

GuyMan

New member
לgeller1 טעות שלי

מה אמרתי זה היה נכון אבל את ההורים שלך עובדים באנגליה אז אתה בחינם בקולג לי כן הורים שלי עובדים באנגליה.

geller1

New member
לguyman

שלום לך שוב האם יש לך אי מייל? ותוכל לתת לי אי מייל שלך כדי שאוכל לדבר בסדר? בתודה

GuyMan

New member
לgeller1

באמת אני לא יודע לאיך עושים לחינם אבל אני בחינם ההורים שלי יודעים איך עושים אני מצעה לך לבדוק את אתר אינטרנט של קולג שלי תראה את למטה אי מייל שלי הוא [email protected] כבר ההורים שלי ספרו לי הם שבעו לי באמת צליחו לעשות חינם אפילו שום דבר לשלם לקולג... ממש מוזר אני מקווה שאתה יכול קבל חינם

geller1

New member
לguyman

אה..הוריך עובדים באנגליה בטח אתה מקבל לימודים בחינם,הורי לא עובדים באנגליה לכן לא נותן לי בחינם כמו שאמרת.האם קולג´ נותן מילגות? לסטודנט?

GuyMan

New member
לgeller1

אני לא בטוח כבר דברתי עם ההורי והם אמרו לא בטוח שנותן לך מילגות לי לא מקבל מילגות.. אני מצעה לפתור על בעיות תבדק את האתרי אינטרנט של קולג DCDP אתה יכול ללחוץ את אתרי אינטרנט למטה ותראה שם מה יש ממלא אני לא גאון על קולג,

geller1

New member
לguyman

איני מבינה מה כתוב באתר אני לא כ"כ טובה באנלית,ואתר שנתנת לי בו הרבה אני לא יכולה להבין יש לך מזל כפי שהוריך עובדים באנגליה לכן אתה מקבל ביטוח לאומי באנגליה. בהצלחה!!! חבל לא יתנו מגלות לסטודנט

למעלה