היי לכולם!!!!!!

היי לכולם!!!!!!

מה המצב? רק רציתי להגיד שאני ממש חולה על קטנטנות,אבל כמה שאני חולה על זה,זה כלל לא משתווה לרמה של חברה שלי. כי היא:מפסידה ימי לימודים שלמים,כדי לראות קטנטנות,היא מסוגלת לראות את אותו הפרק מיליוני פעמים,יש לה קלטת של כל פרק ופרק,היא לא מפסיקה לדבר עליהם,כאילו אין עוד דברים בעולם,יש לה את האלבום,את הספר,את הסרט היא ראתה כבר 3 פעמים,היא גולשת באינטרנט בכל אתר אפשרי שיש בו מידע על קטנטנות,בקיצור:לילדה הזאתי יש בראש רק קטנטנות. אז,רציתי לשאול: א)האם אתם מזדהים איתה? ב)האם אתם חושבים שמגיע לה איזשהו פרס? ג)האם היא נראית לכם משוגעת? ד)בת כמה היא לדעתכן? ה)כיצד אתם מציעים לי להתמודד איתה? ו)למה לדעתכם האובססיה הזאתי כלפי הסדרה הזו? מיטל

מורנוש15

New member
לפי דעתי זה..

ממש מוגזם! להפסיד בית ספר?! להקליט כול פרק?! כאילו... וווווא זה רק סידרה... כמה שנאי חולה על ווסטליף אני לא יתנהג ככה... זה ממש מוגזם

mili18

New member
טוב... תראי...

קטנטנות היא אחת הטלנובלות הכי יפות שראיתי(ביניהם גם בובה פראית),ויש בה משהו מלהיב כל כך,לא יודעת איך להגדיר את זה... אבל מה שהחברה שלך עושה זה ממש מוגזם,בסדר אפשר להחסיר פעם-פעמיים מבה"ס,אבל ככה! היא צריכה קצת ריתוק ורחוק מהטלויזיה,לדעתי. עכשיו לעניין של "היא לא מפסיקה לדבר עליהם" תתני לה לראות את מה שאנחנו כותבים פה אולי זה יעזור קצת,לא? אני לא מבינה אותה,כאילו איך אפשר להיות צמודים כל הזמן לטלויזיה? איזה פרס,בסוף היא תקבל תעודה גרועה,זה יהיה הפרס שלה... תגידי היא משלימה חומר,עושה ש"ב?(מבה"ס) לא הייתי אומרת משוגעת,לדעתי היא מכורה לזה. התנהגות כזאת(וסליחה מראש אם אפגע במישהו)נמצאת בקרב בני 12-14 בערך. כשאת איתה תדברו על קטנטנות,אבל אם נמאס לך,אז תהיי עם חברות אחרות שלך,וגם אם החברה זאת חשובה לך,אז תעזרי לה למצוא עוד מעריצות שהיא תוכל לדבר איתם,שאוהבות את הסידרה כמוה. מה אני אגיד לך,את אוהבת את הסדרה אז את יודעת ומרגישה את הקסם שלה,לא? אז את יודעת פחות או יותר למה האובססיה שלה לסדרה? אבל בכל זאת קשה לי להבין אותה,ועוד משהו,מה אורים ההורים שלה על זה שהיא לא הולכת ללימודים? זה תמוה בעיניי.. להתראות מילי18

casperit

New member
היי מיטל!

טוב אז הנה התשובות התשובות שלי: א.כן אני מזדהה איתה! אני אמנם פחות מכורה אבל מבחינת אובססיה אני גם מדברת על זה כל הזמן...למרות שאין לי את כל הפרקים... וראיתי את הסרט רק פעם אחת... ב.האמת שהאובססיה שלה קצת מוגזמת, להפסיד ביצפר? חוץ מזה היא צריכה להבין שיש גם דברים אחרים חיוחץ מהסדרה המדהימה הזו ג.לא משוגעת סתם אובססיבית:) ד.היא בכיתה ו´-ח´ ה.לכי ותגידי לה להיכנס לפורום ואני כבר יכולה לדבר איתה כי אני לגמרי מבינה אותה! ו.היא פשוט אוהבת את הסדרה ממש ממש והיא מכורה אליה,גם לי יש דברים שכשאני אוהבת אותם אני לא יכולה להפסיק עליהם (גידי שיין ווסט מופע הארנבות של ד"ר קספר)... אז תגידי לה להיכנס לפורום וזהו! יעל

למעלה