היי לכולם!

celecte

New member
היי לכולם!

גם אני בהתחלה לאאהבתי את העונה החמישית כי הייתי צריכה להתרגל לזה שזבוב וברבי ופקק וניקו וקטלינה ופטריסיו ודלפינה וכו, עזבו. אבל עכשיו זה לא נראה כזה נורא במיוחד כשהשחקן הכי אהוב עליי נשאר ( סנטיאגו סטיבן -לכלוך), השירים לא נוראיים וגם הקליפים זה שונה ממה שכולנו הכרנו אבל בואו נגיד את האמת - אם זה היה נשאר אותו המקום, אותה העלילה, אותם הילדים במשך 7 עונות רצוף זה היה משעמם. ועד כמה שאני אוהבת את הסדרה אני כמעט בטוחה שהייתי מפסיקה לראות אותה באמצע. * למשהו קצת שונה- ראיתם את לכלוך ( טוב סנטיאגו) איך הוא רדף אחרי חואניטה ואמר לה שהיא לא מכוערת. איזה חמוד. ואיזה מעצבנת הנטליה הזאת. נכון? זהו לבינתיים. לילה טוב.

pinkdor

New member
את צודקת בכל מילה!

עונה החמישית הכי יפה בעולם!!!!! (הגזמתי) וטלי באמת נודניקית לא קטנה גם בסרט היא כזאת...

casperit

New member
צודקת חוץ מקטע אחד!

לא הייתי מפסיקה לראות את הסדרה אם היא היתה ממשיכה רגיל:) בכל מקרה את צודקת העונה הזו באמת נחמדה ויש לי הרגשה שלכלוך וחואניטה יהיו ביחד:)))))) יעל

נטלי ב

New member
לכלוךךךךך ../images/Emo13.gif

הכי נשמההההה שבעולם!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה תביני שאם הכול היה נשאר אותו דבר(כלומר לא היה להם כוונה לשנות), אז לא היו ממשיכים והיו מסיימים את הסדרה בעונה ה-4.... ואז כולנו היינו נשארים עם טעם טוב מהסדרה הזו...... וכמובן גם זכרונות יפים! נכון לכלוך/רוניה/סנטיאגו (כמה כינויים יש לילד הזה...) חמוד!!!!!! איזה ילד טוב הוא
בא לי.......$^%$^^ אותו.....
יאללה ביי נטלי

למעלה