היי לכולם

היי לכולם

התחלתי לא מזמן לצפות בסדרה , בשידורים חוזרים שלה ב13:30, ועכשיו הבנתי שזו עונה החדשה. ואני די לא מוצאת את עצמי. איפה קלייר? איפה טס? איפה הבחורה הבלונדינית השנייה שנסעה ללמוד? מה באמת קורה עם מערכת היחסים בין טס לדייב? היא התגברה על הסרטן? איפה התינוקת של קלייר? אני אשמח אם תעדכנו אותי את מה שהפסדתי. כי כרגע יש דמויות יותר מדי חדשות שאין לי מושג מי הן. תודה וערב טוב.

נ.ב

לפי מה שהבנתי , ראיתי עונה שלישית שלהם ועכשיו עונה 6. אז מה בדיוק הפסדתי עד עכשיו? מישהו או מישהי מוכנה לעזור לי?

זה הולך להיות ארוך ../images/Emo9.gif

אז ככה: קלייר- לצערנו הרב היא מתה
בתאונת דרכים. הסבר ממש מפורט שנתתי למישהי השבוע תוכלי למצוא בקליק! טס-נפרדה מדייב לצערי הרב אחרי שהוא התגעגע מידי לאישתו ז"ל . על הסרטן היא התגברה והיא גם התחתנה עם ניק וכרגע היא וניק בארגנטינה, הוא עובד שם והיא באה להיות איתו. ביבי שארלוט- אחרי שקלייר מתה, לטס הייתה חזקה על בום, עד שפיטר (אבא שלה) תבע חזקה, בסוף הם וויתרו לו בלי משפט ובום חיה איתו באושר ועושר עד עצם היום הזה. בקי- נסעה ללמוד ועובדת בחווה יחד עם ג'ייק חבר שלה. ולגבי הדמויות החדשות- סטיבי - חברה של קלייר שהגיעה לחווה ונתקעה שם, כיום היא מנהלת את דרובס. קייט- חברה של ג'ודי שעובדת בחווה. רוב- בחור שלא רוצה שידעו על העבר שלו ,גר בווילגול עם דייב ואלכס. וזהו נראה לי לא

הקישור ששלחת אותי אליו

זה באמת קרה במציאות? ככה באמת קלייר מתה או רק בסדרה ככה?

ברור שבסדרה

ליסה צאפל (השחקנית) חיה ונושמת ,היא הוציאה דיסק לא מזמן עם שירים ממש מגנבים . והיא מופיעה מלא באוסטרליה. וזהו. רק הדמות מתה.

וואי טרי שכחתי ממנו לגמרי

ולמען האמת אין לי משוג מה איתו כי לא ממש ראיתי את העונה החמישית

למעלה