היי לכולם!

celecte

New member
היי לכולם!

הרבה זמן לא כתבתי כאן. בכל מקרה רציתי להגיד כמה דברים, אז ככה: 1. מישהי כתבה כאן שהפרקים בעונה החמישית קצרים יותר וזה ממש נכון עד שהפרק מתחיל וזה אומר אחרי הרגע עם גבע הזה יש את התקציר של הפרק הקודם ואז את השיר ( על השיר אין תלונות) ואז מתחיל הפרק בסביבות 2 וחצי וב- 3 הוא נגמר. וזה מבאס! 2. שמתם לב שכמעט בכל פרק מופיע קליפ. הקליפים חמודים במיוחד אהבתי את החידוש לשיר todo todo . נכון שזה היה יפה. רק מתי אנה תגיע כבר??????? 3. מישהו אולי יודע באיזה בית מלון הם הולכים להיות. או מתי הם אמורים להגיע לארץ. מי שעדיין לא הבין דיברתי על קמילה ופליפה!!!!1 4. מי שיפגוש אותם ויצלם אותם יוכל אולי לפרסם את התמונות בפורום. וזהו אז שיהיה לכם לילה טוב. celeste

היי ../images/Emo13.gif

אממ.. מה המצב סלסטה? אני אוהב את כל השירים שלהם.. הם כאלה חמודימים
.. *רועי המשועמם*

celecte

New member
היי

היי אני בסדר. מה שלומך? גם אני אוהבת את כל השירים אבל מהעונה הראשונה. וגם את הקליפי ( ולא את כולם).

Rotem Lisa

New member
טודו טודו.. בעע!!

1. נכון מאד.. הפרקים ממש קצרים, וזה מעצבןןןןןן!! 2. נכון, שמתי לב שבכל פרק כמעט יש קליפ.. ו.., אני הכי אוהבת את השיר פתיחה והסיום
.. לא דעת למה.. ו.., לדעתי הגירסה
ל"טודו טודו" מכוערת.. i´m sorry. 3. הלוואי ידעתי.. 4. כן, באמת שיפרסמו.. אני לא אפגוש אותם, זה ברור.. 5. סבסטיאן פרנסיני רולז!!
זהו.. בעע-ביי
רותמ

למעלה