היי לכולם

היי לכולם

רציתי לדעת אם מישהו פה יודע אם כבר יצא קומיקס מספר 2 של בומבה בטטה ואם כן - אז איפה אפשר להשיג. ראיתי אצל חבר את הראשון ואני לא יודע מה קורה עם זה אבל אני חיייייב את ההמשך! תודה

venom20

New member
אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך שראיתי את ההודעה שלך נרשמתי לתפוז!! אני שמעתי על הקומיקס הזה גם ולחבר שלי יש חולצה של Bomba Batata אבל אני ממש לא יודעת איפה אפשר למצוא את הקומיקס. אם אתה מוצא תגיד אנחנו מחפשים בהיסטריה, הוא ג-ד-ו-ל נ.ב. יש לך את הראשון? אם כן - אתה יכול לסרוק ולשלוח לי או לתת לי לצלם? האימיל שלי: [email protected]

אז זהו - שזה לא ממש נמכר בחנויות

הבנתי שחילקו את זה בקיוסקים וכאלה. אני ראיתי חלק מעותק שהיה אצל איזה חבר שלי. בכל מקרה - זה על איזה מישהו שמן וסטלן שיום אחד אכל איזה משהו והפך להיות super hero. זה דמות שמנה כזאת עם ראסטות שלוחמת נגד האנשים הרזים שצוחקים על שמנים. הציורים פשוט מדהימים לאללה. ואני חיייייב להשיג את זה אגב - venom - אין לי את הראשון וחבל שלא צילמתי באמת אני אנסה לדבר עם החבר הזה שלי אם יש לו את זה עדיין

yonabarak

New member
איך משיגים בובמה בטטה???

תביא מהחבר את הגליון הראשון ותגיד לכולנו אם יש שם כתובת, או אימייל, או טלפון או משהו. גם אנחנו רוצים!

יש לי תמונה

אז ככה, החבר המפגר שאצלו היה הקומיקס העביר את זה למישהו. זה רק דף אחד אבל מצחיק בטירוף. מה שכן נשאר לי זה צילום של הדמות של הקומיקס שהיא סטלנית לאללה. אז סרקתי אותה וצירפתי להודעה. לגיבור קוראים בטטה ויום אחד אחרי שהוא ערבב כמה סוגים של כימיקלים באוכל הוא הפך לבומבה בטטה. מין אנטי סופר הירו... אני מצטער שאני לא יכול לכתוב בדיוק את העלילה - אני לא ממש זוכר מה קרה בדיוק. בכל מקרה - אני אנסה להזכר יחד עם החבר. אני כבר מת למצוא את ההמשך. נ.ב. אני ממש מצטער על האיכות של התמונה - זה מה שיכולתי להשיג

למעלה