היי לכולם

• פותח הנושא JUDY2
  • פורסם בתאריך

JUDY2

New member
היי לכולם

אני חדשה כאן, שמחתי למצוא פורום שמאוד מענין אותי אני גם בתהליך של הבאת ילד לעולם עם בחור הומו מקסים. עכשיו אני קצת בהפסקה לאחר שעברתי הפלה, אבל אני לא מתיאשת ואמשיך הלאה . אשמח לעזור בכל דבר חג שמח

TWEETY =^.^=

New member
ג´ודית ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני שמחה לראות אותך גם אצלנו, ומקווה שהימים הנוראים מאחריך. כולנו איתך, מחזיקים אצבעות ומחבקים בימים הקשים שעברת
ממליצה לך לנצל את ההפסקה ולקחת איזה טיפול אלטרנטיבי לחיזוק הגוף והרחם, והכי חשוב, להרגיע את הגוף מהטרואמה שהוא ספג. זה יכול להיות דיקור סיני, היילינג, ,,,כל דבר שאת מתחברת איתו הכי הכי טוב. אני מאמינה שזה יעשה לך טוב, לגוף ולנשמה. והכי חשוב, לא להתיאש. ואנחנו פה בשבילך.

היי ג´וד

קודם ברוכה הבאה.. קראתי שאת מנסה להרות מגבר הומו,תוכלי קצת לספר על התהליך? האם הוא ידיד שלך או שפגשת אותו דרך הורות אחרת לצורך העיניין? ובכלל איך זה מרגיש..? אני רואה שהוא גם פורה מאוד..אם נכנסת להריון מהזרעה ראשונה. ומאחלת לך התאוששות מהירה מהטראומה שעברת. במבה במבי

רומי^^

New member
ג´ודי יקרה - ../images/Emo24.gif

מכירה את זה.....הייתי שם גם..... הפלה זה תמיד דבר שכל-כך לא מוכנים אליו, שהכאבים הפיזיים אינם קרובים ולו במעט לכאבים הנפשיים שנלווים אליהם
ובאמת שזה לא משנה כרגע איך הרית ולאחר כמה זמן..... תנוחי לך טוב טוב, תתאוששי לך בקצב שלך, ותאספי הרבה הרבה כוחות לקראת ההריון הבא, שמאחלת לך שיגיע ממש מהר.
- כי משמועות, שמעתי שלאחר הלידה זה גם לא ממש פיקניק...
הגעת לפורום באמת מ ק ס י ם (עם מנהלת קצת טרללאלולה חחח
- סתם סתם...) - מקווה שתמצאי בו את מקומך ושתיעזרי בנו בכל שאלה. חיבוק ותו לא. שולחת לך זר
להתחלה מבטיחה. שיהיה המווווון

יובל2

New member
ג´ודי היקרה

עצוב לי לשמוע את מה שעברת, ואני מתארת לעצמי שחווית בימים האחרונים המון כאב והרגשת אובדן נוראית. יש לי אחות שהפילה לפני כמה חודשים ועד היום אני חושבת שהיא לא מצליחה להתאושש כי היא גם לא נותנת לנו להתקרב אליה, היא נכנסה לבועה ונסגרה שם לבדה. אני מקווה שיש לך המון תמיכה והמון חברים ומשפחה בשעות הקשות. אם תצטרכי אנחנו פה, לכל שאלה ולכל תהיה ואפילו סתם מחשבה מציקה.

רומי^^

New member
יובלי - אל תתני לה להיסגר לבד בבועה

תשכנעי אותה לדבר על זה, תתמכי בה, חבקי אותה ותפנקי אותה. זה אירוע נוראי, הפלה, ואני כל כך שמחה שאחותי היתה שם בשבילי, למרות שבהתחלה אין רצון לראות אף אחד, וכל מה שאומרים לך נראה שולי ולא מעודד. אל תוותרי לה - בסוף היא תודֶה לך

יובל2

New member
הלוואי ויכולתי ../images/Emo10.gif

כל כך קשה לעבור את השריון שהיא הקימה סביבה, שזה ממש כואב. הכל ניסיתי, היא פשוט רוצה להתכנס בתוך עצמה עם האבל שלה. אפילו חברות מאוד טובות שלה, מתקשרות אלינו כי הן חסרות אונים. מה אני אגיד לך, אני מקווה שיהיה טוב ואני יודעת שלו היא הייתה נכנסת לפה, היה אפשר לעזור לה יותר.אני מסתובבת בפורומים ורואה את התמיכה שאנשים טובים מצעים לזולת. בגלל זה חשוב לי לראות שג´ודי נכנסת לפה ופורקת את כל מה שיש לה על הלב. אני מאוד מבינה אותה, ומאוד רוצה לעזור. ג´ודי, אם את עדין קוראת את תגובות, אנא השמיעי קול כדי שנדע שהכל בסדר איתך.

JUDY2

New member
היי לכולם

אני די חדשה כאן, ושמחתי לראות פורום שמאוד מענין ולקרוא על התמודדויות של כולן. ויש כאן המוןללמוד מכולן אני בת 35 עברתי הפלה לפני שבועים בחודש השלישי כמעט, לאחר שלא היה דופק לעובר, עצוב אבל עדיף עכשיו. יש לי פרטנר מקסים שהוא הומו הכרנו לפני כשנה די במקרה ומאז אנו חברים טובים. כרגע אני בהמתנה עד הפעם הבאה, שאבצע שוב את ההזרעה יישר כוח לכולכן ואשמח לעזור בכל דבר. ולך TWEETY את עודדת אותי בפורום של ההורות כשהיתי די עצובה ולך אני מודה באופן אישי כי המילים החמות שלך ושל כולם באמת עזרו לי תודה

TWEETY =^.^=

New member
ג´ודי מתוקה ../images/Emo24.gif

בזמנים כאלו אי אפשר אחרת, ולו יכולתי לעשות יותר תאמיני לי שהייתי עושה. אני שמחה שיש לך את הפרטנר שעוזר ותומך, ומקווה שפעם הבאה יהיו רק צהלולים ולא עידודים עצובים
אמן ואמן שיהיו הרבה בשורות טובות עם בוא האביב

למעלה