היי לכולם!

היי לכולם!

טוב, קוראים לי "מונה" ואני בת 16 חליתי במחלה בערך בגיל 10 ובנוסף לזה גם באה לי סבוריאה אז תארו לכם.. מאז גיל 12 או 13 אני לא הולכת לים ולבריכה ואם כן, אז אני תמיד נכנסת עם בגדים... אני לא יכולה להנות כמו כל בנות גילי.. והבטחון העצמי שלי...לגמרי שואף ל-0... אין לי בכלל ביטחון עצמי... יש לי את המחלה בצורת טיפות.. אני גם מפחדת מאוד מצבא כי כולן מתקלחות ביחד ואני לא יודעת מה אעשה אז.. אגב..יש גם בנים בפורום?? אני גם מוכנה לייעץ אם מישהי או מישהו צריכים עצות על התמודדות... ביייי

היי מונה

איפה יש אצלך את הפסוריאזיס? תדעי לך,את לא צריכה להתבייש בזה שיש לך פסוריאזיס. אני לומדת ובתחילת השנה לא העזתי להרים את היד שלי כי לענות לשאלות ששאלה המורה כי יש לי במפרק,אבל עכשיו אני כבר לא שמה על ילדים שצוחקים עליי.

hilla m

New member
היי מונה! ../images/Emo24.gif

עצוב לי לשמוע שאת לא יכולה לחשוף את עצמך בבריכה ובכלל... אני יספר לך משהו, לחברה הכי טובה שלי יש פיגמנטציה על הרגליים, זה מתבטא בכתמים לבנים בגוף, עד לפני שנה היא לא הלכה עם מכנס קצר מחוץ לבית. עד שהיא הכירה מישהו והם הפכו לזוג עד עכשיו במצב כלשהו יצא שהוא ראה את זה.. היא הייתה בטוחה שהוא ידחה אותה. אבל, מסתבר שזה לא ככה. תביני, החברים שלך תמיד ישארו חברים שלך וכנ"ל גם המשפחה. אני לא אומרת שאת צריכה להשויץ בזה אבל מי שאוהב אותך באמת תמיד ישאר חבר ולא משנה מה. חשוב שתזכרי את זה, זה חלק מההתמודדות של המחלה. אני מקווה שתתגברי על זה יום אחד. הילה.

grass hopper

New member
היי מונה

היי מונה מה המצב אני אילן והאמת נראה לי שאני אחד "הותיקים" פה אני בן 21 אצלי התחיל הכל בצבא בגיל 19 הייתי מכוסה ב-60% שטח גוף אני יודע איך את מרגישה ואץ הצורך החזק הזה להסתיר את הפסוריאזיס אבל תאמיני לי זה עובר ההרגשה משתנה בסופו של דבר
ואם את לא מאמינה לי תשאלי את הילה היא כבר מכירה את הסיפור שלי. כל דבר קורה מסיבה כל שהיא על תשאלי למה זה קרה או איך להסתיר את זה פשוט תדעי שאת צריכה לחיות אם זה ופשוט לגרום לזה להיות מעלה אצלך ולא התרדה כמו שהרבה אנשים חושבים ושאני אומר את זה אני מתכוון לכולכם ילדודס
חגבון

למעלה