היי לכולם...

היי לכולם...

היי אני רונית.. ואני חולה על מוזיקה מזרחית... כותבת גם שירים כמובן דיכאונים עלכל עלה שנופל מהרוח :0) ואפשר להצטרף אליכם לפורום? שיהיה לכולכם יוה מהנה.. במה שיש אין להתבייש, כי אני הכי גאה שיש, ומי שלא בעיה שלו.

דולפינה יקרה- ברוכה הבאה מקסימה../images/Emo24.gif

היי חברה שלנו חדשה ויקרה. קודם כל בטח ובטח שאת יכולה להצטרף אלינו זו בכלל לא צריכה להיות שאלה- הפורום הזה הוא משפחה גדולה חמה ואוהבת בני אדם יודעת מהם כבוד וערכים- כולנו כאן חולים על מוסיקה מזרחית ובכלל אוהבים את כולם, אני אישית קוראים לי אלין אז נעים מאוד אזל כולם קוראים לי ילדת החופים- אז קודם כל
ממני אלייך על הצטרפותך לפורום מהקסים והיקר שלנו- כאן אפשר לדבר על מוסיקה מיזרחית לשפוך את הלב גם כן -לצחוק לספר מה שבא לך ו7הכל סביב המוסיקה כמובן שאותה אננו לא עוזבים לרגע אחד. אני אישית גם כן כותבת שירים דכאוניים או כל שיר שיהיה. רק לא ממש שירים שמחים, אז קבלי חיבוקים מכולם וברוכה הבאה נשמה אלינו אוהבים אותך דופינת החופש חברה שלנו יקרה- מקווה שתשארי איתנו ותיהני כאן. אוהבת תמיד >>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין.

tsipi35

New member
דולפינה קבלי ../images/Emo24.gif גדול

ברוכה הבאה. תתרווחי לך על כסא נוח, תתפנני, ותעבירי איתנו את הזמן בסבבה. וצדקת - אין במה להתבייש

רונית ...

מה המצב מתוקה???????????????????????? שיהיה לך יום מצויין חמודה ואם תרצי או לא את כבר רשומה בפורום...נעים מאוד אני רותם ... ולפעמים יש במה להתבייש... *****רותם*****

שחור

New member
ברוכה הבאה

למקום הכי חם ואוהב על פני הכוכב הזה מי ייתן ורק תהני פה שחור

מקסימים שכמותכם..:0)

רותם שוב אני אומרת במה שיש אין להתבייש ותמיד תזכרי את זה!! ואנשים נחמדים רק אם בא לכם בואו נעשה קצת היכרות.. כאילו שירשור כזה של מי זה מי... ואני גם אצטרף לשרשור ואספר על עצמי..:0) שתיהיה לכולכם אחלה שבת מקסימים אוהבת רונית

רוניתוששששששש....

שמעי אולי יש לך איי סי קיו או מסינג´ר אני בטוח שיש לנו על מה לדבר מה את אומרת... זה האיי סי קיו שלי 150157221 זה המסינג´ר שלי [email protected] אם בא לך אז בבקשה אם לא אז תדעי שיש לפעמים במה להתבייש

אה...

דרך אגב אני -ב-ן-
עכשיו את קצת תתבישי נכון כי חשבת שאני בת טוב לא נורא אמרתי לך זה קורה !!!!

את האמת חשבתי בהתחלה:0)

אבל טעות לעולם חוזרת..:0) אז ככה אני אספר לכם על עצמי ואולי תחטפו קצת שוק,אולי לא ואני מקווה שכך יהיה.. ואולי מכאן זה יתן לכם רעיונות לספר כל אחד על עצמו... אז ככה אני רונית.. אני מהדרום הרחוק -קרית גת... לסבית מוצהרת בפני רוב המשפחה שלי.., ובפני החברה´ הקרובים שלי... מי שחשוב לי יודע:0) אממ יש לי בת זוג.. אתמול חגגנו 3 שבועות , והיום היא באה אליי לשבת.. מעבר לזה אני אוהבת כתיבה, שירים , טלפון ולהקשיב.. אממ אממ אממ מה עוד..? לא יודעת אם אתם רוצים לדעת עוד תגידו לי אני אענה בשמחה... שיהיה לכולכם אחלה בוקר אוהבת רונית

דולפינה שלנו מקסימה ומיוחדת ../images/Emo39.gif

אני הבנתי שאת לס- עוד מהכרטיס שלך אתמול- אני רוצה להגד לך כמה דרים מאוד מאוד חשובים שכך בעצם אני באופן אישי חושבת - זה שאת לסבית זו בחירה אישית וחופשית שלך , זה לא אומר שאת פחות ממשהו כאן ממש לא כל אחד בוחר בדרך חייו ואני גאה ךב מאוד שאת מקבלת את עצמיך כפי שאת ממה בעצם יש להתבייש? חלילה. אני מאודמאוד אוהבת אנשים כנים ואת כזו כנה שממש קל לאהוב כאן בפורום - אני הראושנ ה שקיבלה אותך כאן כי אני הראשונה שראיתי את ההודעה שלך אתמול . אצלי בכל אופן כולם שווים!!!!! וזה דרך חיים שהולכת איתי מאז ומתמיד- אגב- חברה יקרה שלנו גם כן אני כותבת שירים אני חולה על הים- שלשום קצת נרפתי בים לא ממש נורא זה עובר אבל קצ שורף ומאד כואב שטויות קטן עלינו. אם תרצי איזה שירים רק תרשמי לי ואעביר לך אם באי מייל או שאמסור לך אתרים להוריד מהם שירים . תמשיכי להיות קר מה שאת ותתגאי תמיד במה שאת ככה לפחות אני חושבת. שתהייה לך שבת שלום ומקסימה ורגועה. אוהבת תמיד--- וקוראים לי אלין- אז נעים מאוד >>>>>>>>>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<<<<< אלין

שלום לך רונית WELCOME.

היי רונית, אני אלון זכריה, אני מקווה שיהיה לך כיף להיות כאן איתנו, פה זה משפחה אחת גדולה ואת נכנסת אליה כבר... את תכירי אותי בהמשך, אם את צריכה עזרה בכל מה שקשור לזמרים או שירים, אני פה בשביל כולם תמיד, ממני ידידך, אלון זכריה. נ.ב. את צודקת, אין מה להתבייש בכלום ותאמיני לי אני יודע על מה אני מדבר

tsipi35

New member
היי דולפינה

חיי את חייך איך שבא לך. אנו פה לא שוללים אף אחד וגם אין לנו זכות כזו. ממש גבורה מצידך ואני לא מכירה הרבה אנשים ואולי חבל שמצהירים בכבוד על הנטיות שלהם. באופן אישי - אני מקבלת אותך בזרועות פתוחות. ואם יש מסינג´ר תרגישי חופשיה להתחבר אליי. שתהיה לך אחלה שבת.

למעלה