היי לכולם :)

magicpie

New member
היי לכולם :)

אני חדשה בפורום, ובכלל בנושא הקריסטלים..רק לאחרונה התחלתי להתעניין בהם ובכל מה שסביבם. רציתי לשאול מה דעתכם.. קניתי אמרלד, וטופז כתום. אני מזל מאזניים,אם זה משנה. אני יודעת שאמרלד זה אחד מהאבנים של המזל שלי..וטופז לא,אבל זה לא באמת משנה נכון? תליתי את שניהם על שרשרת.תפרתי מפיסת בד לבנה כיס כזה ובתוכו 2 האבנים. זה בסדר לשאת את שתיהן בתוך כיס?בתור שרשרת?

stoneage

New member
תתחדשי וברוכה הבאה לעולם מופלא.

אין בעיה לשלב אבנים שונות יחד אבל זה אינדוודואלי: השילוב של טופז ואמרלד יעשה טוב לאדם אחד ויגרום כאב ראש או חולשה לאחר. לכן צריך לזרום עם מה שמרגישים. יכול להיות שהשילוב טוב לך היום ובעוד שנה או שבוע - לא יתאים ואז כדאי להפריד. כיס או שרשרת - גם עניין של הרגשה אבל בכל מקרה חשוב שהאבנים תהיינה קרובות לגוף. מבחינת הבחירה - חשוב שהבחירה תבוא ממך ולא ממישהו שהחליט שהאמרלד היא האבן של המזל שלך. אני לא מקבלת את החלוקה לפי מזלות. לפי זה אפשר לומר שהאמרלד היא האבן שלך לכל החיים וזה לא הגיוני. כולם עוברים שינויים בחיים ולא הגיוני שתמיד אותה אבן תהיה הטובה ביותר. מעבר לכך, אם נסכם את כל המקורות לכל מזל עשרות אבנים וכל אבן משוייכת לכמה מזלות. החלוקה למזלות נעשתה בד"כ לפי אלמנט האבן למשל - למזלות האש הותאמו אבנים הקשורות לאש והרי שמי שנולד במזל אש לרוב מלא במרץ ואנרגיה ממילא ואינו זקוק לאבן שתגביר (אם כבר, להיפך - לאבן של מים שמרגיעה). לכן, אני ממליצה לבחור לפי אינטואיציה - שלך. ולא לפי מה שכתוב לגבי המזל שלך.....בכל מקרה אם התחברת לאמרלד - נפלא, שאי אותה עלייך ואם בחרת בה רק בגלל שאמרו לך ואת לא ממש נמשכת - העבירי אותה הלאה למישהו אחר. זרמי עם האינטואיציה והיא תגיע לאדם הנכון שזקוק לה

למעלה