היי לכולם.

נקודת

New member
היי לכולם.

אתחיל בכך שאיני א-מינית ב100% אך תמיד היה בי אלמנט כזה. מעולם לא אהבתי להתנשק, נגעלתי מאיבר המין הזכרי, החדירה מדכאת את יצא המין שלי וכולן סביבי חרמניות יותר :) זה משתנה במקרים נדירים ביותר..ותמיד כששאלו אותי הייתי אומרת "אני חצי א-מינית חצי דו מינית" קשר קבוע מעולם לא חיפשתי אך היו לי רגשות חצי רומנטיים בעבר..לא משהו שאיבד פרופורציה. חצי אדישות מינית.

נקודת

New member
ויש לי שאלה ל-אסקסואלים

מה מרגש אתכם? איזו התרגשות מוצאים אנשים שהם 100% א-מיניים וא-רומנטיים?

e i t a n 1 2 3

New member
קודם כל ברוכה הבאה..

לגבי השאלה שלך וכמי שהתנסה פה ושם וזז "על התפר" של חקר המיניות שלי, שנים מסוימות אני יכול לאמר לך שהעולם מלא בריגושים כאלה ואחרים מכל סוג וגוון.השאלה היא מידת ההסתכלות הסקרנות והחיישנים שעובדים עבור כל אדם. יש המתרגשים רומנטית ויש שריגושם הוא ריגוש רוחני עקב פעילויות מדיטטיביות ויש ששיחה טובה נוגעת בהם ומרגשת ויש שליטופים עושים להם עניין.....ויש כאלה שסקס הוא העניין עבורם. נכון -יש כאלה (ואל תטעי לחשוב שהם הרוב...הרוב מיישרים קו עם הנורמה השכיחה על מנת למצוא זוגיות טובה) כמו בכל דבר בחיים - מאוד אינדיווידואלי. ואל תשלי את עצמך גם בתפיסות דיכוטומיות של שחור לבן. העולם לא בנוי כך והגם שאנו נוטים לחלוקה שרירותית שכזאת ,הרי שישנו ספקטרום רחב של נטיות וריגושים בעולמינו וככזה הוא בנוי מפסיפס מאוד מגוון של העדפות וריגושים גם כשהם מוגדרים חד משמעית כביכול. מרווה שזה עונה

נקודת

New member
נדמה כי

היה בתשובתך שמץ ניתוח שלי..ואני לא אוהבת את זה :) לא רמזתי לרגע שאנשים נהנים מדברים דומים. השאלה היתה מתוך סקרנות ל..א-סקסואלים וא-רומנטים ב100%..כאלה שלא מפרשים שום תחושת אביב כמשהו רוחני רומנטי..ולא מוצאים עניין בפנטזיות. "רוחניות" זו הגדרה מצחיקה ..כיוון שהכל רוחני והכל חומרי לדעתי..אשלייתי. אני מנסה להבין את האש הפנימית של אנשים כאלה..איזה צרכים יש בהם? הם מסוגלית להנות מהערצה? האגו עובד בצורה מוחלשת? הרי לדברים אחרים הם בטח מגיבים.. אני חשה רוב הזמן אמינית וארומנטית...אז מבינה אותם למחצה

Limbonic Art

New member
מה זה להנות מהערצה?

ואיך זה מתקשר לא-מיניות וארומנטיות ופנטזיות למינהם?

נקודת

New member
אז ככה..

אתה יכול לקרוא לזה אהבה.. אנו רוצים שיאהבו אותנו....בסופו של דבר...אז איך זה מתבטא אצל א-מיניים א-רומנטיים מוחלטים?..סתם שאלה.

p019

New member
../images/Emo176.gif

קודם כל אנכנו מקבלים כאן בשימחה כל אחד (כל עוד הוא לא מנסה לשכנע אותנו שאנחנו טועים
). דבר שני - אני לא בטוחה שעל פי ההגדרה שאנו משתמשים בה היום - אפשר להיות 80% א-מיני. -אם כי כמובן - זה הכל עניין של איך מגדירים את המושג. אדם יכול להיות בעל משיכה מינית נמוכה, כמובן, אבל הוא עדין לא א-מיני (גם לא באפסילון %). אדם א-מיני הוא אדם שלא נימשך מינית כלל לבני אדם. תחליטי את אם את א-מינית או לא. בכל מקרה - ברוכה הבאה

p019

New member
קיים דבר כזה אהבה א-מינית

אפשר לאהוב ואפשר שיאוהבו אותך - בלי שום ביטוי מיני. יש גם א-מיניים שאוהבים ביטוי פיזי של חיבוקים ונשיקות. אני רוצה להבהיר (במיוחד למי שקרא את הכתבה בלאישה) שלהיות א-מיני לא אומר להיות א-רומנטיי. וא-רומנטיי הינו אדם שאינו מעוניין בזוגיות - וזה כמובן לא אומר שהוא לא מסוגל לאהוב או לא מעוניין שאנשים יאוהבו אותו - רק לא במסגרת זוגית. כך שהציטוט מהכתבה "זוג א-רומנטי" - כולל בתוכו סטירה.

נקודת

New member
אממ מוזר

אף פעם לא חשבתי על המושג "רומנטי" כקשור לזוגיות. התחברתי לרומנטיקה בלי זוגיות..וסקסואלית העדפתי מגע על נשיקות.

cottoneyejoe

New member
את בריאה בנפשך אל תדאגי

אנשים מיניים מידי היום שזה ממש מגיע לגבול הטעם הטוב. אנשים כמוף לטעמי הם דיי מציאה, שפויים ורציונלים, אבל אל לך להפוך את עצמך לקרה כי ככה אומרים עליך.

נקודת

New member
להגעל מאיבר מן זכרי זה נורמלי?

אני ממש נרתעת מהאיבר הזה..אז לא מן הנמנע שישאלו אם אני לסבית או אמינית..

למעלה