היי לכולם:]

לסבי1

New member
היי לכולם:]

חשבתי שיהיה נחמד אם אני אנסה לארגן משהו ולנסות לארגן מחאת ענק בעזרת תושבי כל הערים בארץ למען שדרות! מה אתם אומרים?. מישהו ממכם יבואו לצעוד ולמחאות?

כל הערים למען שדרות זה נראה לי כותרת

עגומה בשביל מחאה או הפגנה ? אם את או אתה ימני בדעותיך אז ראוי שתשתוק ואם אתה מתכוון לארגן מחאה אז צריך כותרת רצינית והובלת מסר חברתי כלפי השלטון רפה השכל שלנו. כמו למשל קסאם בשדרות = 10 בניינים שיהפכו להיות עיי חורבות בעזה. או קסאם בשדרות בערב, ואין חשמל בכל עזה בשלושת הערבים שלאחר מכן. או קסאם בשדרות ו100 בתים צפוניים בעיירה בית חאנון נמחקים, לאזרחים יש שעה אחת בלבד לאסוף את ציודם האישי ולברוח. ומן הסתם להפוך את החיסולים לדבר שבשגרה, להערך למהומות לאחר חיסול רה"מ הטרוריסט הפלסטיני וראשי צמרת חמאס. להתכונן לכניסה קרקעית מסיבית וחיסול נגעי טרור וכל התנגדות, שימוש בכלי טיס קטנים מזעריים של חיל אויר כדי לאכוף סגר ועוצר על הערים הפלסטיניות, לדכא אותם ולהבין שהם לא יכולו לצאת לעבוד ולנגב חומוס עד אשר יפסיקו לירות. לעשות מה שאמרנו שנעשה לפני ההתנתקות האיומה, אנחנו נצא מעזה, אבל הם רוצים בהשמדתנו, כמו שאמרתי לפני הרבה שנים, אז זה נצרים, אח"כ שדרות, לאחר מכן אשקלון ואח"כ אשדוד ומעלה ומעלה. כל הארץ מטווח, אז נמגן את כל הארץ ?! או נרים את נשקנו וניכנע ?! איפה הרוח הבן גוריונית ?! איפה הצבא החזק ?! איפה רוח הקרב והלחימה של עמנו ? צריך להכות בעמלקים כל כך חזק שידעו צער ויגון ויחושו אובדן כבד מנשוא, שעמיהם יפול על ברכיהם ולא לאללה אלא לראש ממשלת ישראל ויבקשו רחמים, ורק אז נפסיק.

לסבי1

New member
מה אתה בסדר?

לפחות שאולמרט ימגן את הבתים ימינית אני לא,אולי אתה! למה ששדרות יאכלו כל כך הרבה חרא מהמשלה המושחתת שלנו? למה גאיידמק צריך לממן את המיגון בתים למה שהממשלה לא תעשה את זה?

אני לא אומר שלא צריך למגן את שדרות.

אני אומר שמחר יפלו סקאדים ושיהאבים מאיראן וסוריה.. קטיושות מלבנון, קסאם וגראד מרצועת עזה ויו"ש .. אז יאללה בואי נמגן את כל מדינת ישראל הקטנה, מה את אומרת? נשקיע ים כסף וים תקציב במשהו שהוא פחדני הססני ויגרור תגובות התקפיות ואסון לאומי. אני אומר שצריך לפתור את הבעיה והיה צריך לפתור אותה עם צאתנו מעזה שאני אישית למרות דעותיי הימניות מבחינה אסטרטגית מברך אבל נגד בגלל אקט הפינוי של יהודי מביתו בארץ ישראל. הממשלה ברור שצריכה למגן, אבל אם ממגנים אז את כל הארץ כי בואי נקדים תרופה למכה, הבעיה שזאת לא התרופה. הסרטן הזה דורש טיפול יותר מעמיק וטיפול כימותרפי לא יעזור פה, צריך כריתה של הגידול בניתוח כירורגי מעמיק וכואב. צריך לפתור את בעיית הטרור ההולכת וגדלה בעזה, תשתית הטרור של החמאס, הג'יהאד האיסלאמי המצרי, פלוגות מהפת"ח שבבוא העת כשצריך הן מפגעות בנו, ואל קעידה שיש הוכחות מודיעיניות שמשתרש לו ביו"ש והשתרש ברצועה ממזמן. הקסאמים בעזה זה מהלך מס' 2 שמובל ע"י חלאד משעל שמופעל ע"י איראן, המכה השלישית והאחרונה תבוא במלחמה כוללת. צריך להראות הרתעה ולפתור את הבעיה הזאת בחודש חודשיים הקרובים. לא יודע אם כניסה יבשתית של כוחות חי"ר ושריון יפתרו, יש טקטיקנים ומצביאים יותר גדולים ממני בלשון המעטה, אני רק יודע שצריך להנחית מכה ניצחת שתראה להם שלא שווה להם להלחם, לא צבאית, כלכלית ובטח באיכות חייהם, מכה שתשבור אותם להרבה שנים, לסגור את הגבולות, להתייצב כצבא מרתיע וחזק ולהראות ששדרות היא חלק מלב מדינת ישראל ולא עיירת ספר שניתן להפציץ ואנו נפנה את תושביה, מי ראה דבר כזה במאה האחרונה במדינה מערבית !? אנחנו מוצגים כחלשים ורפי שכל בעולם בעוד הערבים רבתי זוממים בהשמדתנו והכל בגלל ניהול כושל, אני מפחד שכמו שנפלה מדינת היהודים בעבר בגלל טעויות קשות של זקני העם כך תיפול עכשיו. שדרות לא צריכים לאכול חרא ואנחנו לא צריכים לפנות אותם או למגן אותם לדעתי, אנחנו צריכים לפתור את שורש הבעיה ויש פתרון לכל דבר, גם אם הוא כואב, לא מוסרי, קשה, הכל עניין של הכנה, הרבה הסברה והרבה גב מארה"ב שאנחנו נקבל את זה בשעת השי"ן. אירופה גמככה נגדנו ואף אחד לא יזיל דמעה על נפילת מדינת היהודים, בואי נגיד שהעולם הולך ומתחלק לשני גושים כמו שהיה במלחמה הקרה, ורוסיה אם תקראי כתבות ותשימי לב להתבטאויות של פוטין במשך השנתיים האחרונות ולצעדים שהוא נקט תראי את מלחמת העולם השלישית שבוא תבוא בעתיד הלא רחוק. איך היא תתנהל ומי יוכרע, רק אנחנו יכולים ליצור את התשתית, בנתיים איראן מתגאה בנוער שלה שמקומו במתמטיקה מס' 1 בעולם, ובציבור מודרני למרות האיפול התקשורתי, טהרן נראית כמו מנהטן וזה לא מה שהיה לפני 20 שנה. תחשבי יותר לעומק, את רוצה לחטא את הפצע, אבל מה עם הזיהום שהצטבר בגוף בגללו ?! תחשבי לעומק. את מוזנת מטוקבקים וכותרות שגויות של תקשורת חלשה, לא עממית, לא יהודית אפילו הייתי אומר. הגיע הזמן לשינוי.. אני מקווה שהוא יתבצע במהרה ובצורה הכי חלקה, אני לא יודע אם ביבי הוא הבחירה הכי טובה, אבל אם לא מישהו אחר אז הייתי שם את נפשי בידיו.

הצעה - "ראשונים" למען תושבי שדרות

בואו ונציף את הפורום בהודעות תמיכה בתושבי שדרות . בואו ונשלח מיילים ללשכת ראש העיר : תושבים המבקשים מעיריית ראשון-לציון לאמץ את ילדי שדרות כולם, בחודשי החופש הגדול. ובא גואל לישראל . לאן ארץ אהובה

למעלה