היי לכולן באשר אתן

אוראושר

New member
היי לכולן באשר אתן ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולן/ם איזה כייף שיש פורום כזה?! אתמול קיבלתי את הזריקה הראשונה שלי בסיבוב החמישי, בילד השני... וכבר אני ב"קריז" - לא נורא יעבור... wish me luck מקווה שהפעם יעבור יותר בקלות

מרב.

New member
הי אוראורית ../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה מהיום ועד עוד 9 חודשים. שתביאי אח או אחות קטנים למקסימונת שיש לך בבית, שיעבור בקלות ובלי כאב- פיזי או נפשי, אני עם סחרחורת קלה וקצת יותר מדי עבודה ליכולתי היום, לכן מנותקת מהפרח הירוק
יום מקסים, מרב

אוראושר

New member
../images/Emo112.gif היי מירבו´ש

קצת באיחור של כמה וכמה שעות אבל.....
וגם לך
תרגישי טוב
(החללית היא בגלל הסחרחורת - לאות הזדהות - לה לה לה לה
טוב אני מתחילה לעשות שטויות אז אני הולכת הביתה
מ´זה בא לי
טוב ביי

אוראושר

New member
לללממממהההה???? ../images/Emo53.gif

אין לי מושג למה אבל אני כ"כ עצבנית. אתמול היה היום השני שאני מקבלת זריקות וכולה דקקפפטיל ביד היום מתחילה 4 מטרודין בעכוזי המסכן... אבל כבר אני עצבנית
האם יש קשר או שזה סתם יום כזה כבד ומעצבן
יש למישהי תשובה
או
איך לעבור את היום בשלום ולהתחיל כבר לעבוד לפני שהבוסית שלי תפטר אותי
ועוד התלבטות - אתמול כ"כ רציתי להכנס לפורום מהבית ומשום מה יש משהו שעוצר אותי לעשות זאת ליד בעלי, כאילו מן הרגשה כזאת שזה משהו פרטי שלי ושאני לא רוצה שהוא ידע עליו. זה הגיוני? איפה כולכן הייתן לפני 3 שנים שעברנו טיפולים בילדה הראשונה??? יותר נכון איפה אני הייתי - לא היה לי מחשב הייתי גרה אצל חמותי. חבל, זה כ"כ עוזר שיש אתכן!

נועם@בת

New member
זה הכל אוראושר

זה קודם כל הדקפפטיל, ידוע שהוא מקצר פתילים באופן מסחרי. זה המתח וההתרגשות. זה כל החששות שעוד לא מעזים להעלות אותם, אבל הם מטיילים עמוק בבטן. אה, ועוד משהו- זאת ההתמכרות הידועה לפורום
אין מה לעשות נגד זה, חוץ מאשר לגזור את הכבל של המודם
איפה היינו? שאלה טובה. חלק מאיתנו כבר בוססות בביצה הזאת, וחלק בכלל לא חלמו שיש כזאת
שיהיה בהצלחה נועם ובקשה קטנה, כדי שלא יעברו לנו הדפים סתם ככה, אנחנו מעדיפים לשרשר.

אוראושר

New member
מה באמת הדקפפטיל מקצר פתילים???

ממש לא ידעתי את זה! גם אחרי 10 הפריות!!! טוב כל יום לומדים משהו חדש. עכשיו קצת נרגעתי הבנתי את עניין השרשור תודה לך

נועם@בת

New member
עלי הוא עבר בשלום

אבל זה לא חוכמה, אחרי כמה סיבובים טראומטיים עם הבוסרלין, כל תגובת לואי אחרת מתקבלת ברצון. מירה קיזל סיפרה בפורום פעם איך היא קיבלה דקפפטיל וטסה לחו"ל,ואיך היא כמעט התנפלה על הקברניט במטוס כי המטוס אחר
חוצמזה, בזמן הטיפולים יש לנו אישור הורמונלי לכל תגובה חריגה. זה לא אומר שמותר לנו הכל
. זה רק אומר שאם משהו בהתנהגות או במצברוח חריג- לא לקחת ללב, זה סתם ההורמונים. חבל שאני לא יכולה לתת כמה גונלF לאוטו שלי, ושוב צריכה ללכת איתו למוסך
נועם

מרב.

New member
בוסרלין הוא מדכא

יש סוגי דיכוי שונים, חלקם ניתנים בזריקות (כמו דקה) וחלקם במשאפים (כמו בוסרלין או סינרל). מרב

אוראושר

New member
ממש מוכשרת אני ../images/Emo51.gif

עכשיו שרשמת משאף נזכרתי שגם אני הייתי מקבלת את זה במקום דקפפטיל - וזה פשוט מגגגגעעעיייללל!!! איך את מרגישה היום??? עברו הסחרחורות???

למעלה