היי לכולן,זקוקה לעזרה

דפנה26

New member
היי לכולן,זקוקה לעזרה

אני אורחת בפורום הזה,יותר נמצאת בפורום מתחתנים רציתי לשאול אתכן/אתכם כנשואים איזה טיפ פרקטי הכי טוב אתם יכולים לתת לי לחתונה עוד 3 שבועות משהו שהייתם צריכים ולא היה משהו ששמחתם שהיה ובכלל דברים שעלולים לשכוח (סיכות בטחון לדוגמא)) תודה מראש

שמופית

New member
טיפ קטן....

הדבר שאני הכי מצטערת עליו הוא שלא עשיתי רשימה של האנשים שאני רוצה להצטלם איתם ! הצלם אמנם היה אחלה ותפס את המשפחות המצומצמות + סבים, אבל אין לנו תמונות עם הצד של אבא של תמיר - דודים, בני דודים ואני נורא מצטערת על זה. חוץ מזה, היו כמה חברים שלי שלא קמו לרקוד ולכן גם אין לנו תמונות משותפות. אם הייתי חושבת על זה לפני החתונה, הייתי דואגת לתפוס את הצלם ולעשות כמה תמונות עם החברים האלה.

maz

New member
מצטרפת להמלצה הזו

החתן שלי וההורים משני הצדדים הסתובבו בין האורחים עם הצלמת. אני הסתובבתי בין האורחים אבל בלעדיה. התוצאה - חברים שלי שלא קמו לרקוד לא צולמו... כמו כן אין לי תמונות משותפות עם אורחים רבים. הוידאו איכשהו מכפר, אבל זה בכל זאת חסר. עצה שלי: בקשו ממישהו שאתם סומכים עליו להגיע קצת קודם, תציגו אותו לצלם, בקשו ממנו לדאוג להזכיר לכם להצטלם עם מי שחשוב לכם ואינו משפחה קרובה (ואולי גם לא ירקוד), ואשרו לצלם לקבל מאותו אדם "הנחיות" את מי לצלם.

הילית*

New member
גם אני מצטרפת להמלצה זו !

יש אנשים שממש חבל לי שאין לי תמונה איתם. ממש פספוס

הילית*

New member
כולל פספוס אחד גדול של תמונה

של כל המשפחה שלי יחד - ההורים, אנחנו ואח שלי (שבגלל שישב כל הערב לא שמנו לב שיש רק תמונה שלנו איתו בלי ההורים)

שמפו +מרכך לשיער והרבה

מועיל במיוחד לאור השמפו המינאטורישמספקים במלון לא יזיק גם כדור לכאבי ראש מזל טוב
חג שמייח

שמופית

New member
אם אחרי החתונה אתם חוזרים

לבית מלון, ההמלצה שלי היא.... סכו"ם !!! אחרי החתונה קיבלנו כמה מנות, ונאלצנו לאכול אותן בידיים מחוסר מזלגות בסביבה...

kisses

New member
מסכימה עם כל מה שנאמר לעיל

בנוסף בגדים להחלפה, פיגמה,מברשת שיניים

שירי71

New member
תסרוקת שמאפשרת לשים הינומה

אולי זה מובן מאיליו אבל לי עשו תסרוקת שרק בערב של החתונה גיליתי שאין ממש איפה לתקוע את המסרקיה של ההינומה בה!!!!! לחשב מספיק זמן ריווח בין בעלי העסקים אליהם את צריכה להגיע באותו יום ולקחת מקדמי הסטריה (Tצלי הספרית פישלה בקטע זה מה שגרם לאיחור ענקי אל המאפרת מה שגרם לאיחור לשעה שקבענו את הצילומים מה שהפחית משמעותית את התוכניות שלנו לצילומים משעות הצהריים במקומות שונים ... וחבל. לוודא יומיים מראש עם בעלי העסקים באיזה שעה קבעת איתם שלא יהיו פדיחות שהם רושמים לעצמם שעה אחרת ממה שקבעת איתם.

למעלה