היי לכולן, ילדתי לפני 10 ימים

מעיןגל

New member
היי לכולן, ילדתי לפני 10 ימים

את לירון המקסימה. לירון נולדה אחרי 2 בנים מדהימים. הבן הגדול בן 6 והקטן בן 3 וחצי. בין הלידות עשיתי דיאטות שונות בינהם דיאטה של דר' חרמון, הלך לא רע אבל אחרי חודשיים כבר העליתי הכל בחזרה. ההריון הזה עבר את הגבול טעם הטוב, עליתי 20 קילו לעומת 30 בהריונות של הבנים, אבל התחלתי אותו עם עודף שנשאר מההריונות הקודמים. בקיצור המשקל שלי עכשיו עומד על 88 קילו, שזה המוןןןןןןן!!! אני כלכך רוצה להוריד אותם כבר שאני משתגעת. אז שוב פעם עולות השאלות והכי קשה היא :"מתי להתחיל?" כל יום , מחר , מחר , מחר, ועוד שבוע עובר. אז יאללללללה לעבודה, דיאטה. אצטרף תמונה של יולי של שנה שעברה (בשיא הדיאטה שלי) ותמונה של סוף ההריון לפני שבועיים בערך. בהצלחה לכולן אשמח להצטרף לפורום שלכן.

אתי אתי

New member
מדליקה אחת !!!

ענק, והמון
, ספרי איך הולך

../images/Emo49.gif למעיןגל !

קודם כל מזל טוב ! ההודעה שלך מאוד נגעה ללבי, היות ומאוד הזדהתי איתך. גם אני ניראתי כך 10 ימים לאחר הלידה. ואם זה מנחם אותך, כיום כחודשיים אחרי, אני ניראת ממש בסדר. עדיין יש עודפים, אבל כבר לא ניתן לזהות שאני אחרי הריון ולידה. הפטנט שלי, בטח לא תאמיני..., אבל הוא פשוט תזונה נכונה וספורט. זה טוב לגזרה, זה טוב לחיזוק הגוף והנפש, זה מחזיר הרגשה של שליטה על חייך. וזה גם נותן תוצאות !!! בהצלחה !!!

עוד המלצה לימים הראשונים

אני ישמתי אותה על עצמי. קודם כל לברוח מהראי כמה שיותר בהתחלה. כשזה לא ניתן, או בשעת המקלחת, כשאת נפגשת עם גופך השמן והרופס, להסתכל עליו, ולהגיד לו: "כל הכבוד, גופי היקר, עמדת בהריון, ובלידה והבאת חיים חדשים לעולם, אני גאה בך !"

למעלה