100 בפיזיקה????????????????????
גאונה אחת. אני ופיסיקה ממש לא מסתדרים אבל ממש ממש לא...............אוףףףףףףף אני שונאת פיסיקה. אה, ואני אציג את עצמי: קוראים לי לה לה (ואני לא אומרת באינטרנט את השם האמיתי שלי ) ואני בת 14 וחצי, כיתה ט´. גרה במרכז הארץ. לנו, רק בכיתה ט יש 3 שלישים ובשליש הראשון יש לנו רק 11 מבחנים!!!!!! איזה כיף לנו!!!!!!! אבל גם 3 עבודות...גדולות.... ובינתיים קיבלנו רק 2 מבחנים מתוך איזה 6 שעשינו: מתמטיקה-89 .ואני לא אוהבת את הציון הזה (אפילו שזה רמה א...) צרפתית- 98 .יואו כמה שאני גאה בעצמי!!!!! אוקיי, גמרתי להתלהב... אז רק תגידו לי ברוכה הבאה, כי עדיין, אני חדשה כאן, מגיע לי, לא??? אה, וקראתי את 2 המאמרים של מה עדיף להיות :אישה או גבר! מ-צ-ו-י-נ-י-ם!!!!!! צחקתי.... רק לא הבנתי משהו מה בה לפני מה?????. ממה שמיטל כתבה קודם התפרסם הקטע של הנשים אבל לפי התוכן נראה לי שזה של הגברים התפרסם קודם ,לא? כאילו יש שם עובדות שכתובות בתור תגובה למה שהיה כתוב במאמר על הנשים... טוב לא משנה.... עובדה חשובה, בעקבות הסקר על בן,מאט ובראד, (טוב זה לא בדיוק עובדה כי זה רק דעה אישית שלי, אבל מצד שני כל מה שאני אומרת זה כל כך חשוב שזה ישר הופך לעובדה...) בן אפלק פשוט מכוער! אין בו שום דבר יפה!! מה אתן מוצאות בו בנות?????
ואל תיקחו את זה אישית ולא להתעצבן עליי בבקשה....פליז....אני אהיה ילד טובה מבטיחה.... אוקיי זהו לבינתיים עוד תשמעו אותי יותר מדיי, לה לה לה לה