היי לכולן מה המצב?!

Black Cat15

New member
היי לכולן מה המצב?! ../images/Emo65.gif

אצלי הכל טוף!! היה לי מבחן באנגלית והלך סביר מאוד!! קיבלתי 76 במחשבים...
המורה הז*** שלי הפציצה אותנו בשיעורים במתמטיקה... אין לי כוח לכלום ואני עייפה... אוף... מה שלומכן?

@ one girl @

New member
אצלי הכל אחלה...../images/Emo13.gif

קיבלתי 84 באנגלית ו-86 בלשון (וזה טוב
) אלו היו מבחנים ממש קשים. ו...חזרתי אתמול מטיול שווה ב...איפשהו
אז הלכתי בעשר לביצפר!!! (יש!)
*מקווה שגם לכם היהי יום טוב* ב-
ענת

Iris Carmon

New member
תתנחמי בזה ש

הציונים שלך טובים יותר משלי 49 בתנ"ך (אני ממש שונאת את היהדות מאז שגיליתי שתופרים את זה עם הגידים שלהם. חולני ביותר!!!!!!) 64 במתמטיקה (מי אמרה שצריכים להחסיר/להוסיף בהופכי לפני הנגדי?????) 85 במדעים (כמו זו עם הציון הכי טוב. הייתי מקבלת עוד 6 נקודות אם הייתי כותבת מוליך או מבדד ועוד 5 נקודות אם הייתי כותבת את כל החרא של מהלך עבודה, סיכום ומסקנה) 69 בהיסטוריה (הזונה הורידה לי יותר נקודות מכל אחד אחר והיא אמרה לי לתקן את אותם הדברים כמו חברות שלי) והיה לי כבר בצרפתית ואנגלית אבל אין לי מושג כמה קיבלתי... יש לי 22 מבחנים במחצית הזו. הם משוגעים!!!!!!! אני רק בכתה ח

Me¥tal

New member
חכי חכי, כיתה י´...

יש לנו 28 מבחנים בשליש.. אה, והציונים שלי? להיות רעה? 100 בפיזיקה 91 באנגלית 93 במתמטיקה 94 בהסטוריה 90 בהבעה ויש עוד כמה ששכחתי. :)

100 בפיזיקה????????????????????

גאונה אחת. אני ופיסיקה ממש לא מסתדרים אבל ממש ממש לא...............אוףףףףףףף אני שונאת פיסיקה. אה, ואני אציג את עצמי: קוראים לי לה לה (ואני לא אומרת באינטרנט את השם האמיתי שלי ) ואני בת 14 וחצי, כיתה ט´. גרה במרכז הארץ. לנו, רק בכיתה ט יש 3 שלישים ובשליש הראשון יש לנו רק 11 מבחנים!!!!!! איזה כיף לנו!!!!!!! אבל גם 3 עבודות...גדולות.... ובינתיים קיבלנו רק 2 מבחנים מתוך איזה 6 שעשינו: מתמטיקה-89 .ואני לא אוהבת את הציון הזה (אפילו שזה רמה א...) צרפתית- 98 .יואו כמה שאני גאה בעצמי!!!!! אוקיי, גמרתי להתלהב... אז רק תגידו לי ברוכה הבאה, כי עדיין, אני חדשה כאן, מגיע לי, לא??? אה, וקראתי את 2 המאמרים של מה עדיף להיות :אישה או גבר! מ-צ-ו-י-נ-י-ם!!!!!! צחקתי.... רק לא הבנתי משהו מה בה לפני מה?????. ממה שמיטל כתבה קודם התפרסם הקטע של הנשים אבל לפי התוכן נראה לי שזה של הגברים התפרסם קודם ,לא? כאילו יש שם עובדות שכתובות בתור תגובה למה שהיה כתוב במאמר על הנשים... טוב לא משנה.... עובדה חשובה, בעקבות הסקר על בן,מאט ובראד, (טוב זה לא בדיוק עובדה כי זה רק דעה אישית שלי, אבל מצד שני כל מה שאני אומרת זה כל כך חשוב שזה ישר הופך לעובדה...) בן אפלק פשוט מכוער! אין בו שום דבר יפה!! מה אתן מוצאות בו בנות?????
ואל תיקחו את זה אישית ולא להתעצבן עליי בבקשה....פליז....אני אהיה ילד טובה מבטיחה.... אוקיי זהו לבינתיים עוד תשמעו אותי יותר מדיי, לה לה לה לה

Alinush182*

New member
ברוכה הבאה לה4X !!!חחחחחחח......

ברוכה הבאה! אגב סחטיין על צרפתית אני לא לומדת צרפתית...... ראית את הציונים שלי?
אלינה

Iris Carmon

New member
גם אני לומדת צרפתית

יש לנו מורה כזו מפגרת והיא כל הזמן אומרת דברים סוטים עם מבטא דוחה והיא עברה על התקנון, היא שלחה מישהו להירשם פעמים באותו שיעור

Black Cat15

New member
אני שונאת אותך!!!!!!!

למה יש את האנשים החרשנים האלה שהכל הולך להם?? או את האנשים שלא משקיעים ומעתיקים ובכל זאת הולך להם?? ולמה יש את האנשים שלומדים ומשקיעים ולא הולך להם??

dominogrose

New member
אצלי הכל מצויין ! ! ! !

אני בניגוד אליכן... לא ידבר על לימודים כי... אין לי לימודים!! אין לכן מושג מה זה לסיים יב´... לפעמים אני לא מאמינה, אני זוכרת את עצמי בבי"ס, חושבת שהלימודים אף פעם לא ייגמרו...!!!!!
אז מה קורה חוץ מזה? יוצאים? מבלים? לימודים זה לא הכל בחיים , לא?
***סיון***

Alinush182*

New member
עם כבר מדברים על ציונים......

לא לכעוס...... 100 בביולוגיה 100 בכימיה 125 במחשבים (בונוס) 96 באנגלית 105 במתמתיקה (בונוס) 100 בלשון 100 בהבעה 100 בערבית 100 בגאוגרפיה 95 בהסטוריה 100 ביהדות 90 בתנ"ך להמשיך??????????????.............. אני פשוט תלמידה טובה......למרות שאני מפטפטט בשיעורים לא עושה שיעורי בית לא מתכוננת למבחנים....אבל פשוט מצליחה.........
....
אלינה

טוב אז נעבור אליי...!

אממממ....רק שניה.... 97,88,99 במתמטיקה... 50 בספרות...(בת זונה המורה! חומר קל!ידעתי ודיקלמתי בעל פה! וכל הכיתה נכשלה!) 55,100,100,85,95 בהיסטוריה.... אמממ...מה עוד?? אהה....74,72,59 בלשון! :(( (אני לא יודעת!) ....אממ... 100,87,88 בגיאוגרפיה (אני לומדת 5 יחל´ אז להבין שזה קשה....!) ו....אממ.... אממ....אמממ...אהה! אנגלית...5 יחל´....קיבלתי...אממ טוב נו נודה...המורה שלי הבת זונה (המחכנת בנוסף!) איבדה לי את המבחן והיא שאלה אם אני רוצה חוזר וזה ברור שכן כי רוב הכיתה שלי הדפוקה (מי שנמצא איתי ב 5 יחל´) נכשלו...ולי היה סיכוי מאוד מאוד (מאוד!) גבוהה לעבור לפחות לקבל 80! :((((והבת **** איבדה אותו.!!! אבל בעבודה קיבלתי 95 ואני מקווה שגם בעבודה הבאה.... איזה עוד מקצועות יש לי?! זהו!

Black Cat15

New member
אני אתאפק ולא אגיב...

כדי לא לצרוח שאני שונאת את כל החרשנים שמוציאים ציונים גבוהים!!! אורנית (לא להתייחס אליי, אני במצב רוח רע במיוחד)

daniel...

New member
ווואאאווווווו

יפה!! לי לא היו הרבה מבחנים עדיין... קיבלתי 95 במתמטיקה ו73.5 באנגלית :(((((((((((((((((((((((( והתעודה של שנה שעברה שלי הייתה מצויינת! 9 מאיות!! אבל עוד מעט אני אספר לכן על כללללל המבחנים שיהיו לי! אשמתכן שהעלתם את הנושא!!!

נה נה ../images/Emo94.gif לי היו 10 מאיות!!!!!!

מתוך 12 מקצועות....איזה גאונה אני!!!!!!!!!!
לה לה לה לה

Alinush182*

New member
אורניתוש...........

אני לא חרשנית! וכמו שציינתי בהודעה שלי אני לא מקשיבה למורה לא עושה שיעורי בית ולא מתכוננת למבחנים.....אני פשוט יודעת את זה........ איך? אין לי מושג...... מה קרה אורניתוש???.למה את מרגישה רע???????? תספרי ואנחנו נעזור!
אלינה
נ.ב. -------- שמעתן על המטוס שהתרסק בנוי יורק??.

No Doubt

New member
אוקיי בלי מכות, אין צורך

קלטו, אין ציון מתחת ל-85 אני עפה חופשי מבריזה חופשי והמורות שלי מתות עלי אין לי מושג איך אני מוציאה ציונים כאלו טובים ואני בטח לא מבינה את המורות, למה הן אוהבות אותי??? אני כ"כ מתחצפת אליהן!!

למעלה