היי לכולן... מקווה שזוכרות אותי...

קוקה1

New member
היי לכולן... מקווה שזוכרות אותי...

לא הייתי ים של זמן בגלל חוסר זמן (ובעיקר בגלל חוסר כסף הייתי מנותקת) אבל אני כבר הרבה אחרי לידה, טל בת 8 חודשים ועדיין יונקת והציצים שלי הם כבר על תקן מוצץ וזה מאוד מעייף אותי ומצד שני אני מאוד רוצה להמשיך להניק..... אבל אין לי יום ולא לילה שלא לדבר על ההצטרפות למיטה שלנו על בסיס כל יום, ואם לא טל אז לפעמים לליהיא (שנה ו-10) יש קריזה.... בקיצור אני מותשת.... אבל כמובן חולה עליהן.

ליצה

New member
אני לא זוכרת אבל../images/Emo24.gif

שולחת עידוד וברוכה השבה...

אפרת12

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

דוקא זוכרת אותך... עכשיו את כבר מחוברת
אני מתכוונת - חוץ מאשר לטל...

משוש30

New member
ברוהה השבה ../images/Emo24.gif

פשוט שכחת את הקצב של הפורום. עד שהבנות נכנסות ומגיבות לוקח קצת זמן...

new mermaid

New member
היי! איזה ../images/Emo43.gif רקוב!

מה שרציתי להגיד זה שאם את רוצה להמשיך להניק אולי תנסי לזהות את השעות הקשות ביותר (נישנושי אחה"צ? לילות?) ותתלבשי עליהן באופן ממוקד (אה... אם תמצאי פתרון ללילות גם תהיי מליונרית
אז בכלל טוב) כך תמשיכי אבל לרווחת כל הצדדים, לא בהקרבה טוטאלית ולא זוכרת מה עוד

Lali d

New member
בטח שזוכרת

אבל לא נראה לי שאת זוכרת אותי
(אני הטרמפיסטית שלך). גם אני עדיין מניקה (7.5 חודשים) וגם אצלי הקטנה גילתה את נפלאות השינה עם אמא ואבא במיטה...באמצע הלילה,אם יש לי כוח לקום / להתמודד עם האפשרות שאולי היא תתעורר, אני מחזירה אותה למיטה שלה.אבל זה קורה רק כל פעם שלישית או רביעית...בד"כ היא איתנו. לפעמים זה
ולפעמים זה
. טל כבר אוכלת מוצקים?

קוקה1

New member
בטח זוכרת....

מה איתך? כן טל אוכלת מרק ופירות אבל לא מוותרת על הציצים שלי....

Lali d

New member
מצב המוצקים אצלנו עגום ביותר ../images/Emo4.gif

כבר יותר מחודש שאני מנסה, אבל הפרינססה לא מוכנה לאכול יותר מכמה כפיות בודדות. כך שהציצי היה ונשאר מקור המזון הבלעדי. היא פשוט לא מעוניינת במשהו אחר (והיא היתה גרה על הציצי אם היתה יכולה).

הי! ../images/Emo140.gif

ככל שטל תאכל יותר מוצקים - כך תינק פחות... אבל באמת בגיל הזה אני שומעת מאמהות רבות על "מזנון פתוח" בלילה
. חזקי ואמצי להמשך ההנקה

אנידס

New member
בטח זוכרת וחבל לי לקרוא שאת מותשת

אולי את יכולה להזמין מישהו לשמור בזמן שאת תנוחי קצת ותצברי קצת כוח?

קוקה1

New member
חחחחחחח... את מי?

את אמא שלי? שהיא חצי בן אדם מרוב שהיא מטפלת בבת אחותי (שגרה שם) או את חמתי? ש"מתה על הנכדות שלה" ומופיעה פעם בחצי שנה לקוצי מוצי.... למזלי בעלי נשמה טובה והוא עוזר לי ונותן לי לפעמי לנמנם (מסכן הוא גם עובד נוסף לכל...)

למעלה