היי לכולן סיפור אישי והמלצה חמה!

היי לכולן סיפור אישי והמלצה חמה!

עד לפני שנה הייתי יותר שמנה מכולכן ביחד
רציתי לספר לכן שירדתי בפעם הראשונה בחיי מעל 35 ק"ג ולדעתי בלי פעילות ספורטיבית, במקרה שלי ריקודי בטן והליכה, לא היה לי סיכוי - אני הצטרפתי לפני 5 חודשים לקורס שנקרא "מהגוף באהבה". דיאטאנית היתה חלק אינטגרלי מהתוכנית אבל בשלב יותר מאוחר.הדבר הראשון שעשינו זה למדנו ריקודי בטן תוך דגש על נושא של דימוי גוף. התוכנית הזו מיועדת לנשים שמנות אבל יש תוכנית כזו לנשים שהן לא בהכרח מאד שמנות...אני לא יודעת עליה יותר מידי אבל שווה לבדוק זו אותה מורה. מה שרציתי לספר לכן הוא שאחת המסקנות הכי גדולות מהקורס היא שהכי חשוב זה לאהוב את הגוף גם כשהוא לא ניכנס למיכנסיים וכשאוהבים אותו בלי תנאים אז קורים כמה דברים מדהימים: אני תמיד ידעתי את זה אבל מיסתבר שלא הבנתי עד הסוף כמו רוב הנשים שהיו איתי בקורס ובתחילתו היו בטוחות שאין מה לחדש להן. לי באופן אישי קרו ניסים והפתעות שהיממו אותי, כתוצאה מהקורס חוץ מהירידה המשמעותית במישקל , שהיא ביטוי לשינוי שלי עם עצמי. אני ממליצה בחום על הקורס ומי שתרצה עוד פרטים יכולה לשלוח לי מסר. בגדול הקורס מתקיים בתל אביב ובמקרה שלי עשיתי אותו עם עוד 4 חברות בבית של אחת החברות אבל בדרך כלל זה מתקיים בסטודיו יפה בתל אביב. אני ירדתי בפעם הראשונה בחיים שלי כמעט את כל מה שאני צריכה לרדת...אני מרגישה נפלא וסוף סוף לא אומרים לי את המישפט הכי מעצבן בעולם: "את בחורה יפה חבל שאת כל כך שמנה". אפרופו יפה חברה שלי שעשתה איתי את הקורס החלה לדגמן עבור חנות למידות גדולות (היא ירדה במישקל יפה מאד אבל בעיקר התחילה להבין שהיא יפה מבחוץ ומבפנים), חברה שניה גם הפסיקה לעשן , וזה סיפור בפני עצמו... בקיצור רציתי לשתף אותכם בסיפור האישי שלי כי הבטחתי לעצמי שאם התוכנית תצליח בשבילי אני לא אהיה אגואיסטית אלא אספר לכל מי שאפגוש. ולסיום,מאז שירדתי במישקל אני מגלה שמי שמכיר אותי שנים חולף על ידי ברחוב ולא אומר לי שלום אפילו....אז יש גם חסרונות בלרדת במישקל

אני חדשה כאן אבל לא כל כך...../images/Emo140.gif

אני קראתי בשקט את מה שכתבתן וזה מאד עזר לי...תודה, אני מקווה שאצליח לעזור לעוד נשים כאן. יום מקסים

קלריסה

New member
גם לדעתי זה מעניין וראוי להערכה

את מוכנה לספר לנו כאן בפורום עוד קצת?

אמאלה 4

New member
כל הכבוד לך!!!!!

ראשית כל הכבוד על הירידה במשקל! זה בטח לא היה קל... ושנית תודה על השיתוף, זה בהחלט מעודד ונותן תקוה. במשך כמה זמן הקורס?

מהגוף באהבה

הקורס מהגוף באהבה נמשך כ- 20 מפגשים. כשהגעתי אליו המורה אמרה לכולם, בנות זו לא תוכנית דיאטה זה קורס ללימוד ריקודי בטן ולימוד איך לאהוב את גופכם מבלי להציב לו תנאים. מצד אחד אהבתי את הרעיון כי זה מה שנמסר לי מחברה שהיתה והמליצה לי (היא ירדה את ה- 10 ק"ג הנצחיים שהיו עליה גם בעזרת התוכנית הזו) אבל בסתר ליבי קיוויתי שהיא תתחייב לכך שגם ארד 35 ק"ג. מעולם היא לא הבטיחה לנו שנרד במישקל. מה שהיא כן אמרה הוא מישפט מאד יפה בעיני והיום אני מבינה אותו טוב יותר ואני מצטטת כי שיננתי אותו: "הגוף שלכם צריך את הזמן בכדי לבסס את האמון ביניכם מחדש"- לדעתי זה אחד המשפטים הכי גדולים ששלמעתי בחיים בהקשר למישקל שלי וזה מישפט שרשמתי אותו כמה פעמים בחיים כשניסיתי להסביר לחברות שלי למה "פתאום" אני יורדת במישקל. זה שירדת במישקל, היא תמיד אומרת, זו לא היתה העבודה שלי זו היתה עבודה שלך עם עצמך. אני הגעתי לקורס כדי לילמוד ריקודי בטן בשיטה שלה ולילמוד להסתכל על עצמי שוב במראה ולומר אני אוהבת אותך. את המישפט הזה אמרתי לעצמי מלא פעמים אבל הדרך בה אמרתי והמקום ממנו אמרתי במהלך ואחרי הקורס הוא ממקום אחר לחלוטין ואם כוונה אחרת. אני ממליצה לכל מי שרוצה לאהוב את עצמה קצת יותר ללכת ולתת צ'אנס לתוכנית הזו. לכו בשביל לילמוד לירקוד ולהכיר מחדש את גופכם, אני הכרתי מחדש את הגוף שלי ובדרך הכרתי גם גוף חדש זו היתה מתנה שלא תכננתי לקבל.אמרו הרבה לפני כשאתה לא מצפה אתה הכי מופתע... אני יודעת שבימים אלה מיתגבש קורס נוסף והוא יתחיל ביום שני או רביעי אם אינני טועה. מי שירצה לשאול אותי שאלות נוספות יכול לשלוח לי מסר. אני אצרף את הפרטים של הקורס בלוחות למי שמעוניינת. שבוע מוצלח לכולכם

ilanitb2

New member
חוג כנל בצפון

האם יש חוגים כאלו באזור חיפה אשמח אם תבררי נשמע מעניין ומבטיח והעיקר כל הכבוד!!!!!!!!|

למעלה