היי לכולן, תקראו את זה

(שרון)

New member
היי לכולן, תקראו את זה ../images/Emo92.gif

זו פעם ראשונה שלי בפורום הזה, ורציתי להציג את עצמי- אז כמו שבטח הבנתן מהכינוי שלי-אני שרון ואני בת 16, אני חושבת שהרעיון לפורום לבנות הוא אחלה רעיון והחלטתי להצטרף (מרשות לי???) אני ישמח אם כל אחת תכתוב בשביל שאני יכיר אתכן, מה שמה ובת כמה היא (ואם בא לכן לכתוב עוד משהו כדי שאני יכיר אתכן אז זה יהיה ממש נחמד!)
שרון

lala182

New member
שלום שרון.... ../images/Emo24.gif

אני לה-לה ואני בת 17 כמעט ובטח שאנחנו מרשות לך.... ביי ביי לה-לה

Black Cat15

New member
היי שרון!!

מה המצב??? אני אורנית בת 15 ו... את נראית לי אחלה אז ברוכה הבאה לפורום!!

dominogrose

New member
ברוכים הבאים לפורום הקטנטון שלנו

מה המצב ילדונת? ברוכים הבאים לפורום! את רצויה בו בהחלט! אני סיון ואני בת 18. וחשוב מאוודדד שתידעי שיש לי חבר, ואני חולה עלליייוווו!!!!!
לך יש חבר? ***סיון***

(שרון)

New member
לא, אין לי חבר...

איזה כיף לך שיש לך מישהו שאת חולה עליו והוא שלך! כרגע אין לי חבר וגם לא מישהו שאני רוצה ...(זה כל כך משעמם כשאין לך מישהו על הכוונת...החיים הרבה יותר יפים כשמאוהבים!) שמחה בשבילך סיון, ושמחה להכיר את כולן! שרון

שלום שלום!

אני ליאת בת 15 מת"א ואני חולה על החבר המתוק שלי עומר וברוכה הבאה ואאהה.. זהו בערך והאיי סי קיו שלי הוא 137754239 מליאתו´ש

Me¥tal

New member
היי שרון! אפשר לקרוא לך שרוני?

אני מיטל, בת 15 מחדרה. :) וולקאם!

(שרון)

New member
אפילו רצוי שתקראי לי ככה! ../images/Emo24.gif

השם הזה מזכיר לי מישהו מאוד מאוד מאוד חמוד שנהג לקרוא לי ככה ולהיזכר בו עושה לי רק טוב!!! אז אני מרשה לך לקרוא לי שרוני בתנאי שלך אני יקרא מיטלוש...אוקיי? כמה שאתן חמודות! איזה קבלת פנים חמה עשיתן לי!!! שרון (או אולי -שרוני?)

~מיכל15~

New member
היי שרון/שרוני

מה נשמע? ברוך הבא לפורום אני מיכל ובת 15 - לפי הכינוי....

No Doubt

New member
היי שרון!!!

אני סיון... בת 15 (בקרוב מאוד) קיבוצניקית (לצערי) ה-ICQ שלי 112611580 נעים להכיר!!!

Me¥tal

New member
תקראי לי מיטלי, טוף?

יש לי חולשה לאנשים שקוראים לי מיטלי..
מתה עליהם!

peach & cream

New member
shalom

היי שרון. אני שרלי, בת 17. ואין לי משהו מחוכם להגיד חוץ מ: ברוכה הבאה למעוננו הצנוע ב
רבה

ShmupyGirl

New member
הייייייי

גם אני די חדשה פה אני בת 17 מת"א יש פה איפושהו הודעה, מה כל אחת אוהבת לעשות.. אז תבררי איפה זה, וככה תכירי אותנו...
lets have a partyyyyyy Mה קשור???? יאללהההההההה ביי ביי שמופי

למעלה