היי לכולן!!

Black Cat15

New member
היי לכולן!! ../images/Emo1.gif ../images/Emo29.gif

מה המצב?! איך עובר החופש? אצלי עובר בסבבה!!! אני לא עושה כלום...
אני מתבטלת כל היום!! היום קמתי ב12:30... שלשום ב14:00... ללא ספק החיים יפים!!
חוץ מהשיעורי בית !!!
ויש לי ה-ר-ב-ה!!!!! אוף... היום הייתה לי ארוחה משפחתית ע-נ-ק-י-ת עם כל החמולה של המשפחה, היה טעים אבל עכשיו אני מרגישה כמו פרה.
היה המון אוכל!!! וחוץ מזה... כלום... ביום ג´ חוזרים ללימודים...
איזה באאאאסה!! לא רוצה!!!!!
אה ועוד 3 שבועות אחי הגדול מתחתן!!
!!! לילה טוב לכולן
(יש כאן מישהי \ מישהו בשעה כזאת?!)
אורנית
נ.ב אני גאה לציין שיש לי כבר 100 בובות במחשב!!!

$ מעיין $

New member
היי אורנית :)

מה קורה?? כפי שאת שמה לב, אני פההההההההההההה!! חזרתי עכשיו ממסיבת הפתעה מעפנה...
אז מה ככה?? אה דרך אגב.. מזל טווווווווווווווובבבבב לאחיך!! אני מוזמנת נכון?? (חסר לך שלא אחרת תזכי למפגש רומנטי עם החגורה שלי!) חחחח סתם סתם צוחקת!!
מעיין

Black Cat15

New member
מעייני!! ../images/Emo41.gif

הייייייייייייייייייייייייייייי !!!
מאמא צף? תודה תודה האמת שזה שיותר מזל רע בשבילי (עזבי... הכלה זאת... בת ז**ה... אבל שטויות...
) ב-ט-ח שאת מוזמנת!! יהיה טונות אוכל!! תביאי את כל החבר´ס! לא יצא לי עדיין לדבר איתך אז... יש לך אייסיקיו?! המספר שלי זה 40998909 (אל תשכחי להגיד שזו מעיין מהפורום... אני לא מאשרת לאנשים זרים...)

$ מעיין $

New member
אורנייייייייית :))))))

הכל טוווווווסט מלווח לאפה.... וכל שאר המאכלים .... :) דיי אני מוזמנת?? ייפיייייייייייייייייייי!!! מגניייייייייייש!!! *צוהלת כמו ילדה מוגבלת*
האם שמעתי שיהיה אוכל?! לא לא לא רגע! שמעתי שיהיה אוכל?? דדדדדדיייייי חכי חכי אני הולכת עכשיו להתקשר לחבר´ססססס ש- הממממממ.... ביחד נהיה המממממ.... ככה 95.5 אנשים...
ה-0.5 פשוט יהיה אחד גמד כך ש.... עזבי לא חשוב...
ובטח שיש לי אי סי קיו... לא מזמן הורדתי אותו... כך שאין לי עדיין מושג איך משתמשים בו... המספר הוא: 137393360
מעיין

Black Cat15

New member
מעיינית!! ../images/Emo98.gif

מה המצב??? אממממממממממ יאמיייייייי אני צה לאפה עם אווווווווכל
אני מתה מרעב
אבל אני מרגישה רע
הבטן שלי כואבת...
אופי!!! חחחחחחחחחחחחח 95.5?! קרעת אותי מצחוק!!!!! גם לי יש מישהו בחברייה שהוא גמד חחחחחחחח... אולי הם תאומים?! מה הגובה שלו? של הגמד שאצלנו בערך 1.40... חחחחחחחחח...
דיי אורנית! איזה רעה! נו נו נו!!! (נוזפת בעצמי)... הוספתי אותך תוסיפי אותי ותתחברי כבר!!!!!
אורנית

$ מעיין $

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה רוקה (או קורה)...?? אין הבדל ... עזבי אל תתייחסי אני סתם מסטולה היוםםםםםםםםםם (כמו תמיד) .... פחחחחחח
חחחח 1.40??? וואי אז יחסית הוא גבוההההההה! אצלנו יש אחד 1.37 בחיי בלי ה-ג-ז-מ-ו-ת!! (טוב נו הגזמתי קצת... הוא 1.38) .... חחחחח הבדל ענק ... צ´מעי בובה, אני אוסיף אותך! רק אחרי כמה קורסים ... חח אין לי מושג איך משתמשים בדבר הזה...
מעיין

פשששששש......../images/Emo45.gif

סחהההה על הבובות! לי יש משהו כמו 20....חחחח עלוב לעומתך
לאחיך... גם אני רוצה להיות מוזמנתתתתתתתתת בחתונות יש ת´אוכל הכי שווה

למעלה