היי לכולן

kisses

New member
לצערי זה פורום נשואים טריים תפני

לפורום מתכונים, מספר 75 אני בטוחה ששם יעזרו לך בשימחה.
 

jess ועוד

New member
עוף בתנור...

אני אוהבת לעשות מישמש מאוכל אז אני מכינה רוטב ממים חמים עם אבקת מרק דבש חרדל פלפל שאטה חריף חתוך פורסת עגבניות בצל פלפלים ירוקים פטריות טריות וקצת יין מערבבת את החומרים (בלי יין וירקות) ושופכת על העוף מסדרת את הירקות ומוסיפה 1/4 כוס יין אדום... מלח ופלפל כמובן... ולתנור עד שמשחים אם את רוצה את זה לבן ואפוי תכסי בנייר כסף... לדעתי זה הקטע.. לא לפחד להוסיף למשל אננס עם המיץ של האננס גם יוצא פיגוז...
 

kisses

New member
• צלי עוף בחומץו גיאקומו / מתכונים

הבישול ממש פשוט והטעם נפלא. החומרים: 1 עוף שלם חתוך לרבעים. 1 בצל חתוך לטבעות. 2 שיני שום חתוכות לפרוסות 1/4 כוס שמן זית 1/2 כוס חומץ הדרים רגיל 1/2 כוס מים 1 כף פפריקה מתוקה זנגביל טרי, חתוך לפרוסות (4-6 פרוסות). 1/2 כפית סוכר מלח ופלפל שחור טחון טרי ההכנה: 1. בתוך סיר עמוק (אפשר גם סיר לחץ) מטגנים את הבצל בשמן הזית. 2. כאשר הבצל מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומייד לאחריו את העוף. 3. מסובבים את העוף מצד לצד עד שהוא משחים. 4. מוסיפים את הפפריקה, המלח, הפלפל והסוכר. 5. כעת מוסיפים את החומץ ואת המים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות או יותר, לפי דרגת הקושי של הבשר האהובה עליכם. 6. מורידים מהאש ומניחים בצד לכמה שעות כדי שהעוף יספוג היטב את הטעמים. 7. מחממים ומגישים, עם אורז או תפוחי אדמה שבושלו וחוממו ברוטב. שלח
 

kisses

New member
עוף ממולא

עוף ממולא החומרים: עוף שלם קטן קוביות בצל קוביות גזר פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס אורז 1 כוס מים מעט אבקת מרק עוף פלפל שחור שמן פפריקה אדומה וחריפה תבלין גריל אופן ההכנה: לטגן קוביות בצל עד השחמה ולהוסיף גזר, פטרוזיליה ואורז. לטגן מעט ביחד. להוסיף מים, אבקת מרק ופלפל שחור ולבשל עד שהמים נגמרים. למלא את העוף במלית, ולתפור את העוף בחוט ומחט. לבשל בסיר גדול בתוך מרק ירקות, או בסתם מים עם אבקת מרק עוף. להוציא את העוף מהמרק ולהניח בתבנית אפיה. לערבב שמן, פפריקה ותבלין גריל, ולמשוח את העוף בתערובת. לאפות בחום גבוה עד להשחמה. גיוונים: אפשר להוסיף למלית גם 1 כף גרעינים שחורים קלויים.
 
למעלה