היי לכולן! שמי ליטל, ולאחר שוטטות מתמדת בפורום שלכן וכמכורת ציפורניים החלטתי להצטרף..
L litaltul23 New member 29/11/10 #1 היי לכולן! ../images/Emo6.gif שמי ליטל, ולאחר שוטטות מתמדת בפורום שלכן וכמכורת ציפורניים החלטתי להצטרף..
היי לכולן! ../images/Emo6.gif שמי ליטל, ולאחר שוטטות מתמדת בפורום שלכן וכמכורת ציפורניים החלטתי להצטרף..
ת תולי01 New member 29/11/10 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בטוחה שתהני פה ! ואי אפשר לשחרר אותך בלי האזהרה הקבועה , אז.... זה ממכר.........
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בטוחה שתהני פה ! ואי אפשר לשחרר אותך בלי האזהרה הקבועה , אז.... זה ממכר.........
L litaltul23 New member 29/11/10 #4 תודה בנות על קבלת הפנים החמה! אני בטוחה שאהנה כי כמו שכבר אמרתי אני מכורת ציפורניים, אני כל הזמן מתעסקת באיך הציפורניים שלי נראות.. מעלה לכן תמונה של הציפורניים- סתם שתראו..
תודה בנות על קבלת הפנים החמה! אני בטוחה שאהנה כי כמו שכבר אמרתי אני מכורת ציפורניים, אני כל הזמן מתעסקת באיך הציפורניים שלי נראות.. מעלה לכן תמונה של הציפורניים- סתם שתראו..
S sHiR TaDmOr New member 30/11/10 #6 אנחנו אוהבות אותך ליטל! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif סתם. ברוכה הבאה, תהני ותתמכרי איתנו