היי לכולן!!!! :)

lilly7

New member
היי לכולן!!!! :)

קוראים לי לירז, אני חיילת בת 20. אני מאילת (במקור מהקריות- קריית חיים:) ואני מתהה ללכת להופעה של 30stm אבל אף אחת מהחברות שלי לא רוצה לבוא :( יש מישהי מהאיזור שלי? (ממש חח) או אפילו מהקריות שאני יכולה להידחף אליה? חחח.. כי אני ממש לא רוצה ללכת לבד :( וזאת פעם ראשונה שלי בפורום כלשהוא, אז...

Ariels attack

New member
קודם כל ברוכה הבאה...!

שנית כל אני אריאל בת 16 וחצי מקרית אונו.. ואני מקווה שכן תצליחי להגיע להופעה...

וואי לירז יש כאן מלא מהקריות

קודם כל, ברוכה הבאה! אני שני, בת 20, כבר חיילת משוחררת.. מפ"ת.. יש כאן מלא בנות מהצפון, ואנחנו גם נהיה שם בהופעה אז יהיה בסדר
תהני לך כאן! ואם יש לך מייספייס או טוויטר, זה של האשלון\ מועדון מעריצים myspace.com\30stm_israel www.twitter.com\echelon_israel

TyrAnnyA

New member
הי!

אני שמחה שכמות המשתתפות מעל גיל 16 בפורום שלנו גדלה! וולקאם!

lilly7

New member
תודה לכולכן!!!

תודה על הקבלה לפורום חחח :) והאמת אין לי בעיה להגיע משום מקום אם זה אומר שאני לא אלך לבד להופעה. יש מקום מפגש או משהו של הקרייתיות (חצי פורום חח) לפני ההופעה?

DarkSecretLove

New member
לפי מספר האנשים שמאיזור פה,

אפשר בהחלט לארגן משהו.נראה לי זה יהיה פנטסטי.. אני אתחיל לבדוק תאריכים ונראה מתי נוח לכם.

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה!

אני אופקיטה גם מקרית חיים. ואל תדאגי כולנו פה הולכים להופעה,אנחנו נפגש שם =] ראיתי שיש פה עוד כמה בנות מהאיזור אפשר עוד להפגש פה בקריות בהזדמנות להכיר את מי שגר פה
השתלבות נעימה 4U|

orLeto

New member
וולקאם!

היי..אני אור בת 17 מירושלים...סורי... אבל תבואי להופעה!!! תהיי איתנו...עם כל המעריצים!!!!!! :)

למעלה