היי לכולן,

היי לכולן,

יש לי שאלה קצת מוזרה. הסיפור הוא כזה: קבלתי סוף סוף אחרי הרבה שנים של סבל הפניה למרפאת אנדומטריוזיס בבי"ח מאיר. התקשרתי ונקבע לי תור ל - 3/7. זה היה כבר לפני חודש (הקביעה). אחרי שבוע וחצי קבלתי מכתב בדואר, שמבטל את התור ב - 3/7 ודוחה אותו ל - 24/7. זה עוד המון זמן, בשבילי (אני מניחה שכמו למרבית האנדו'איות). המזכירה במחלקה נתנה לי מספר טלפון של הרופא ואמרה לי להתקשר ישירות אליו כי לה אין שום יכולת להקדים לי את התור. אני מרגישה לא נעים להתקשר ולבקש מהרופא ישירות. אני מניחה שכל מי שמגיעה אליו סובלת...
יש כאן מישהי שהתקשרה ודברה עם הרופא (מדובר על שינמן) והוא הקדים לה את התור? זה מקובל בכלל? זה חוצפני? מה לעשות? להמשיך לסבול עד ה - 24/7? ללכת להתאשפז? אני באמת אובדת עצות...

פחות מבינה בעניין הקדמת התור

אבל לטעמי אם את כל כך סובלת, אולי כן שווה לבקש הפנייה מרופא לאולטראסאונד של בטן + כליות. אני כל הזמן חשבתי שכל הכאבים שלי קשורים לאנדו׳ ולהסתגלות הגוף להתקן מירנה + הניתוח שעברתי א-ב-ל לאחר שהמצב נעשה בלתי נסבל הגעתי למיון והתגלה הידרונפרוזיס בינוני בכלייה הימנית. אולי גם אצלך את סובלת ממשהו שיכול להתגלות באוטראסאונד רגיל? (אבנים בכליות/כיס מרה/אפנדציט וכו׳) אצלי עדיין לא ברור מה גורם להתרחבות הכלייה אבל לפחות ברגע שהתברר שיש מעורבות כלייתית הפכנו להיות יותר ממוקדי מטרה...
בהצלחה.

לואי84

New member
אני לא חושבת

שאת צריכה להרגיש לא נעים. הטלפון הפרטי של שינמן בכלל מפורסם באינטרנט והוא עונה בעצמו למי שמתקשר. תספרי לו כמה את סובלת, הוא מנהל את המרפאה ולמעשה התורים תלויים בו.
אולי הוא טס לחו"ל בתאריכים האלה, זה קורה לפעמים עם רופאים.

מה שכן, אולי הוא ינסה לשכנע אותך לבוא אליו באופן פרטי.

שמיץ1

New member
הוא כנראה יאמר לך

שהוא יכול לקבל אותך פרטי. הלו"ז שלו במאיר בדר"כ צפוף ואין הרבה מה לעשות. את יכולה לנסות להתקשר מדיי פעם למרפאה ולבדוק אם יש ביטולים. זה עבד לי פעם אחת ויחידה, אבל עבד :)
גם אין סיבה שתרגישי לא נעים להתקשר אליו ישירות. הפלאפון שלו אכן מפורסם באינטרנט ואין לך מה להפסיד.

sivic101

New member
הוא יוצא לחופש

במקרה יש לי תור פרטי אליו בסוף החודש ואח"כ אני יודעת שהוא טס לחו"ל.
כנראה זו הסיבה...
תרגישי ממש נוח להתקשר אליו ישירות, הוא אחלה. ותגידי שהפנו אותך להתקשר אליו.
בהצלחה

sivic101

New member
ובאופן כללי

הסחבת במאיר היא בלתי נסבלת...אני התייאשתי ועברתי לפרטי.
על אף התשלום היקר והעיקרון המעצבן שעומד מאחורי הסיפור, החלטתי שהבריאות שלי לא יכולה לחכות יותר לבירוקרטיה

שמיץ1

New member
לי גם מפריע שאין לו אולטרסאונד במאיר

במרפאה הפרטית יש כמובן, אבל אני לא אשלם כל פעם רק בגלל זה... :(

sivic101

New member
למיטב זיכרוני יש לו אולטראסאונד

הייתי שם לאחרונה בסוף 2013 והיה

תודה ושאלה

באמת תודה לבנות שענו לי. איך יכול להיות שאין אולטראסאונד במאיר?... ועוד שאלה: כמה עולה בקור פרטי אצלו?

שמיץ1

New member
אולטרסאונד במאיר

אני באה למרפאה במאיר כבר יותר משנה. אין לו אולטרסאונד בחדר שבו הוא מקבל בדר"כ. אם אני זוכרת נכון, ביקור פרטי ראשון עלה 800 ש"ח. ביקורים חוזרים לאחר מכן עלו פחות, אבל אני לא זוכרת כמה בדיוק.

sivic101

New member
צודקת

הוא באמת לקח אותי להבדק בחדר ליד בשביל לבצע אולטאסאונד.
הביקור הפרטי אצלו עלה לי 600₪, אין החזר מהקופה במקרה שלי (מכבי).
אולי ביטוחים פרטיים מחזירים את זה?

שמיץ1

New member
קיבלתי החזר מהביטוח המשלים של קופ"ח לאומית

על אחד הביקורים. עכשיו כשאת אומרת, אני נזכרת שזה אכן היה 600ש"ח לביקור ראשון ו-500ש"ח על כל ביקור נוסף לאחר מכן.

אולטראסאונד במאיר

הי, הייתי אצלו לפני שבוע במאיר (בכללי אני כבר שנה וחצי שם ותמיד לקח אותי לחדר ליד של ההריוניות) ושאלתי אותו מה עם מכשיר אולטראסאונד חדש ושיישאר בחדר אז הוא אמר שזה בדרך,
מעניין אם סתם אמר או שזה באמת יקרה... האולטראסאונד בחדר ליד לא שווה כלום... ישן וגרוע.
וחופשי אפש להתקשר אליו, הוא אחלה.

שמיץ1

New member
אני הייתי במאיר שנה וחצי

כל שלושה חודשים... וזכיתי לאולטרסאונד פעם אחת בלבד כשהחדר ליד היה במקרה פנוי. זה גם עניין של מזל. אמן שיהיה לו מכשיר חדש בחדר!

אני חושבת שהגיע הזמן...

אני חושבת שזה לגיטימי שיהיה לנו אולטראסאונד פעם ב3 חודשים... ידיי זהב זה סבבה אבל צריך גם "קצת" טכנולוגיה...

למעלה