היי לכולן!!!!

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
היי לכולן!!!!

היי!! איך הולך הדיאטה? הכל בסדר??? א-ח-ל-ה !! אני ירדתי עוד קילו!!! עוד קילו!! 55 על 1.61 זה לא הכי מצויין אבל בסדר, אני רוצה לחזור למה שהייתי - 50 ואפילו לפני זה - 48 ELY נ.ב. קניתי בגדים הרבה, אני מ-א-ו-ש-ר-ת

mikloi

New member
איזה יופי!!!!!!

את 10 ק"ג פחות ממני ויש לנו אותה מטרה..... אז כל הכבוד!!!!!!!!!!! והמון
ומיליון
ו
אני אוהבת אותך וגאה בך!!!!!!!! ואחרי שאת תגיעי למטרה, אז איזה חודש וחצי חודשיים אחרי זה גם אני, ובינתיים את תשמרי על המשקל!!!!!!! ונעודד אחת את השניה.... ואת כולן.... דרך אגב, עדי מתאמן בקאנטרי קלאב. איפה את?

ELY

New member
לא בקאנטרי... ../images/Emo7.gif

אני לא מלייאנית אבל במועדון... אני גם מאחלת לך בהצלחה, הרי הייתי 72 קילו!! לא הייתי רגילה לראות את עצמי כל כך גדולה אז מהר מהר מ-ה-ר עשיתי דיאטה 5 שנים אני נאבקת לרדת למשקל שאני רוצה, סוף סוף יש לי הרגשה שאני אצליח אני גאה בך מאוד על ה-3 קילו שירדת!!! בכמה ירדת 3? כמה שבועות?

ELY

New member
ואל תדאגי...

אני אחכה לך חודשיים אחרי שתורידי גם את, ואז תהיה לנו אותה גזרה... ולכולן - בהצלחה רבה רבה רבה !!! מקווה שאתן תצליחו, ואם יש מכשולים, תמיד אפשר לעשות ספורט שעתיים אחרי ה"טריפה", ולהוריד את הכל.. ELY

mikloi

New member
משהתחלתי.....

יום ראשון..... אני יודעת שזה זוועה, כי זה רק 5 ימים, אבל זה לפי חרמון. ואני באמת לא לא אוכלת כלום, אלא פשוט אני לא ממש אוהבת את מה שמותר, אז יוצא לי לאכול מעט. אבל בסה"כ גם מה שמותר לא ממש מכיל קלוריות, אז.... חוץ מזה, אני רואה שאת ממש דומה לי בקווים כלליים. כלומר למה שהייתי עד לפני חצי שנה בערך..... פעם (לפני חצי שנה פלוס מינוס) לא יכולתי להבין איך אני שוקלת 57-8. לא יכולתי לבטא ב-ר-א-ש את המספר הזה.... ועכשיו אני 65 אחרי 3 ק"ג פחות.....

bat17

New member
ely

באמת כל הכבוד לך רציתי לאחל לך וד המון הצלחה בהמשך הדיאטה וגם רציתי לשאול איזה דיאטה את עושה?מה את אוכלת?ואיזה סוגי ספורט את עושה? אני יודעת שאני קרציה אבל אני ישמח אם תעני לי... המון הצלחה בהמשך באהבה בת17

bat17

New member
אההה גם את פה.....

יופי אני מתה משיעמום איך הולכת לך הדיאטה? ולמה לא עשית סיכום של היום?שכחת?לא משנה אני שמחה שאת גם כאן ואני מאחלת לך המון המון המון המון הצלחה בהמשך הדיאטה וקחי ממני עוד כמה
וווו...
אוהבת בת 17

mikloi

New member
תודה!!!

כשראיתי שלא באת התחלתי לשוטט לי, ונכנסתי עמוק לפורומים קצת יותר כבדים מזה. את בטח כבר ישנה.... בכל מקרה, הוספתי את הסיכום קודם. מקווה שראית. אפילו שדרגתי אותו!

ELY

New member
את לא קרציה כלל... ../images/Emo13.gif

אני שותה בעיקר 3 קפוצ´ינו עם המון סוכר וזה מה שמשביע אותי לא אוכלת ממש, בצהריים סלט ובערב אני מסתפקת בשתיה מרובה של דיאט תפוזים או אשכוליות סוגי ההתעמלות שאני עושה זה הליכה ברגל, חיזוק שרירים, אירובי, קיק בוקסינג ומיקה - הלוואי ואני הייתי יורדת ב-5 ימים 3 קילו!! הלוואי !!! מאחלת לכולן בהצלחה... זה לא כל כך קשה (בעיקר שמתרגלים אז הקיבה נקטנת ואוכלים הרבה פחות)

Alinush*

New member
יפה מאוד!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אני גאה בך מתוקה!!!!!!!!!! תמשיכי כך ותאמיני לי שתרדי עוד יותר!!! ותזכרי שאת תמיד יכולה לפנות אלינו!!! כי תמיד נהיה שם בשבילך ובשביל האחרות!!! שלך באהבה ע-נ-ק-י-ת!!! אלינה!!!
!!!!!

כל הכבוד!!!!

גאה בך כל כך הרבה!! אני יודעת שתצליחי לרדת לכמה שתרצי! יוו איך אני שמחה בשבילך!
ותתחדשי על הבגדים
קבלי
אוהבת
ס.ש.

SHANI_1_5

New member
אלייי מותק !!../images/Emo6.gif

!WOW WOW! אני גאה בך כל כך חמודה שלי!! גאה גאה גאה גאה !
! אני בטוחהשתגיעי למשקל שאת רוצה כי את חזקה ואני איתך לשמור עלייך! אוהבת המון
שני ד"א אני עוד לא ירדתי כלום כי נשברתי..כואב לי אפילו לכתוב את זה!

SHANI_1_5

New member
../images/Emo27.gif |הדגש| נ.ב. |סדגש| !!!

תתחדשי על הבגדים שלך בובה! גם לי יש איזשהו צ´ק פתוח מסבתא שזועק שישתמשו בו כבר..

ELY

New member
באמת תודה לכולכן אתם כאלה מתוקות

באמת!!! אף פעם לא פירגנו לי אנשים כמו שאתן מפרגנות, בדרך כלל אנשים מעבירים ביקורת או שאני מרגישה איך הם מעבירים עלי ביקורת בלב שלהם בלי להגיד לי כלום, אבל העידודים האלה מצידכן??? אף פעם לא קרה לי שפרגנו לי ככה... אז גם אני רוצה ממש לתמוך בכך אחת, כל שאלה שיש לה היא יכולה לשאול פה ואני אשתדל לענות... ELY למי שלא ירדה, רק צריך להנות מספורט!!! ולהיות מסוגלות לעשות המון ספורט תוך כדי הנאה וכך לא תאכלו הרבה

למעלה