היי לכולן,

blue flower

New member
היי לכולן,

אני מרגישה שביני לבין ה- X שלי יש כמה עניינים בלתי פתורים, לא - אני ממש לא רוצה כל קשר איתו (הוא נשוי), אבל מעניין אותי לדעת מה הוא מרגיש כלפי... מה לא נסגר בנינו. הוא התקשר אלי השבוע והתחמקתי מהשיחה. איך לנסח שאלה? חשוב לי לדעת בשביל לסגור קצוות. תודה ושבת שלום

blackcat2

New member
הי פרח../images/Emo66.gif

תוכלי לשאול או מה רגשותיו הרומנטיים של X כלפי בימים אלה? או מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפי בימים אלה כל פריסה תכלול 5 קלפים+ קלף מסכם. בי

blue flower

New member
תודה חתולה שחורה,

שאלתי - מה רגשותיו הרומנטיים של X כלפי בימים אלה: כוכב עשר חרבות שמש שבע חרבות הכוהנת הגדולה סיכום - שטן אשמח לדעתך...

דליה08

New member
שלום ל-../images/Emo20.gif- כחול

ובכן , אכן עלייך לסגור קצוות.. שאלה חכמה ותשובה מכוונת ביותר.. ואבהיר כך: בימים אלו רגשותיו של -X שלא מסתמן פה כאיש אמין, לפחות מול המסגרת שלו. בודאי שאין לו אמינות.. רגשותיו אלייך לוטים בערפל, מסתורי .? אולי.!! כי רגשות של ממש לא נראים פה. יש פה , יותר ממסתוריות קיימת פה הסתרה. מכל מקום הוא לא מגלה לך את רגשותיו, כי יש בו התלהבות של ילד, מה שיש לי עכשיו זה שלי, ולא חשוב לי מהסובב אותי , יש בי שמחה על הקיים, אני יכול ואני רוצה לראות רק מה שטוב לי.. האהבה שבשמש לגמרי נטולת רגש, הכל עובר דרך הראש. לסיכום המערכת מבוססת על יצרים, על כייף וללא התחייבות מוסרית, לא כלפייך ולא כלפי המסגרת הקיימת שלו. קלף השטן על פי אסטרולוגיה קבלית בטארוט מדבר על הרצון המוחצן של האדם להראות לעולם כלפי חוץ, לגרום לאחרים לקנא. אם זה בחומר ואם זה ביצר.. אין פה שוב קשר ריגשי אלה חמדנות מכל הסוגים ותו לא. בהצלחה..

blue flower

New member
דליה... תודה על תשובתך

אבל, לא כל כך הבנתי אותה... אין בנינו שום קשר כרגע. הוא התקשר השבוע (להגיד מזל טוב וגרם לי לבכי אינסופי אבל זה כבר סיפור אחר). מאוד יכול להיות שהוא לא אמין (כלפי המסגרת שלו = כלפי אשתו? אני חושבת שגם כלפי לא היה כלכך אמין...) אולי הוא רוצה לגרום לי לקנא במשפחה שבנה לעצמו? אם אין לו רגש אלי יותר - זה משמח אותי מאוד!!! פשוט לא ברור לי למה נזכר בי פתאום אחרי כל כך הרבה שנים. והתגובה שלי לשיחה הקצרצרה בנינו - גורמת לי לחשוב שמשהו לא נסגר טוב בנינו. תודה

דליה08

New member
היי

את שאלת לגבי רגשותיו אלייך, ואם את רוצה לסגור קצוות אז קיבלת תשובה חיובית לסגירת קצוות.. בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo142.gif

מה רגשותיו הרומנטיים של X כלפי בימים אלה: כוכב עשר חרבות שמש שבע חרבות הכוהנת הגדולה סיכום - שטן לדעתי עוברת עליו איזו תקופה קשה, ואת צריכה להיזהר ממנו בתקופה זו. הוא נראה יציב, ונראה כי הוא מחפש דברים קצת אחרת ממה שיש לו בבית, ולכן החליט לנסות אצלך. הישמרי לך לנפשך.

blue flower

New member
צליל... גרמת לי לרעוד ../images/Emo5.gif

זה בדיוק ממה שאני חוששת ממנו. שהוא מחפש אותי כי רע לו איתה... ואני יודעת שלא טוב לו שם במיוחד (סיפר לי בטלפון לפני שנה) מה הכוונה שהוא נראה יציב? להישמר לי לנפשי ברחתי הכי רחוק שרק יכולתי ממנו והוא ממשיך לרדוף אותי
תודה על תשובתך
ורק בשביל להיות בטוחה... רושמים את סדר הקלפים מימין לשמאל, נכון?

צ ל י ל 8

New member
התכוונתי שהוא נראה

לא יציב. טעות שלי. ממשיך לרדוף אותך? תשחקי איתו חתול ועכבר... את צריכה להבהיר לו חד משמעית שאין לך עניין בו. אם זה ממש מציק לך, תאיימי בהטרדה. וכן, רושמים את הקלפים מימין לשמאל, כמו שכותבים עברית
שמחה שחיזקתי את הרגשתך בנושא.

blue flower

New member
תודה צליל

הבהרתי לו חד משמעית כבר לפני כמה שנים... חיזקת אותי בתחושה שלי להיזהר ממנו לא לתת לו שום פתח לחזור לחיי, אפלו לא סתם "לשמור על קשר כידיד" תודה!

blackcat2

New member
הי פרח כחול

יותר מכוונות רומנטיות הייתי אומרת שהיו לו כוונות אירוטיות כלפיך. לטעמי הוא קיווה כי הוא יוכל "לרקוד" על שתי החתונות (זה מה שקופץ לי לעין מקלף הכוכב בו נעשה שימוש בשני הגביעים) והוא גם האמין שהוא יוכל לעשות זאת ובהצלחה יתירה. הוא לא יכול היה להיות איתך באופן טוטאלי וכפי הנראה התנהל במסגרת הקשר מבלי להכריע סופית לכאן ולכאן ועל כן הוא מצא עצמו מוכה וחבול. (10 חרבות) כלפי חוץ הוא משדר "עסקים כרגיל" (השמש) אבל התחושה שלי לגביו נוכח שילוב הקלפים השמש+ הכוהנת הגדולה+השטן כמובן זה שיש הרבה מאד נסתר בקשר הזה והוא עשוי להתגלות (וזאת בשל דרכה של "השמש" להאיר דברים) אבל אם אני במקומך לא הייתי רוצה להישאר באיזור כדי לגלות. לטעמי הוא מרגיש כי את "ניצלת" את הקשר עימו למימוש האינטרסים שלך. כשזה היה לך נוח הייתי איתו וכשלא אז עזבת. (7 חרבות) יכול להיות שהיצר המיני שיחק כאן תפקיד מכריע יותר מהרגש (הכוכב+ השטן) אבל עם כל הכבוד לסקס טוב את ודאי חושבת כמוני שעדיף לעשות את זה עם מישהו שנשאר לישון איתך ולא אחד שצריך לרוץ הביתה לאשתו ולילדים. אשמח לשמוע מה את חושבת. בי יקירה ושבת שלום.

blue flower

New member
היי חתולה שחורה

מבחינתו אולי היה סקס טוב, צר לי לאכזב (אותו???) אבל הדבר האחרון שהיה בנינו זה סקס טוב. אולי בפנטזיות שלו. לא במציאות שלי. ולא בזכרונות שלי... כשאת מדברת על קשר שבו הוא מרגיש מוכה וחבול - את מדברת על הקשר שהיה בנינו? או על הקשר הנוכחי שלו (אנחנו נפרדנו כבר לפני 4 שנים) כואב לי לחשוב - על כך שהוא חשב שאני ניצלתי אותו למימוש אינטרסים שלי. אני רציתי להיפרד הרבה הרבה לפני שזה קרה בפועל. ולא היה לי נוח איתו בכלל
הנסיבות גרמו לי להישאר. מכל מיני סיבות - פחדתי לעזוב
. בחרתי לשאול על הרגש - כי תהיתי מה הוא מרגיש כלפי... מסתבר שיש לו כוונות
ותודה... על שאתן מחזקות אותי בתחושה שלי להישאר הכי רחוק ממנו אני בחרתי בכך מזמן.

blackcat2

New member
הי../images/Emo29.gif

אני לא יכולה לדעת אם היה סקס בינכם שהרי אני לא יודעת דבר וחצי דבר אודות הקשר אבל האירוטיקה היתה בראש מעייניו של הקשר כך נראה. מאחר והקשר קרה לפני 4 שנים ואני מבינה כי הוא חודש ניתן להניח כי בעקבות החידוש הוא אמור היה להגיע להכרעה בעניין חייו הזוגיים (אולי להישאר עימה או לעזוב לטובתך). ההכרעה לא נעשתה על ידו , ההתלבטות היתה גדולה ו- 10 החרבות הוא התוצאה מכך. כשאת אומרת שרצית לסיים את הקשר עוד הרבה קודם אבל לא עשית זאת בגלל הפחד והנסיבות זה מעיד בעיני על כך שהוא בהחלט עשוי לראות זאת כמימוש אינטרסים מצידך כפי ש- 7 חרבות הדגיש בהקשר אליך. אני מבינה כי את לא רואה זאת כך אבל אני הצגתי לך את האופן בו הוא חווה את הדברים ולא את האופן בו את או אני רואות את זה. למה בכלל התחדש הקשר והאם כשהקשר נוצר לפני 4 שנים גם אז הוא היה נשוי. זה עשוי להאיר את הפריסה טוב יותר. בי

blue flower

New member
התקשר לומר מזל טוב...

היינו חברים די הרבה שנים, נפרדנו לפני 4 שנים, למעט שיחות טלפון בודדות לא היה בנינו שום קשר במהלך השנים. הוא התחתן זמן קצר אחרי שנפרדנו. השבוע התקשר לאחל לי מזל טוב... אמרתי שאני ממהרת לצאת, וניתקתי את השיחה. אין בנינו כרגע קשר... אבל חשוב לי לדעת מה רגשותיו כלפי ולמה הוא לא מרפא ממני. מה גם, כפי שכתבתי קודם, השיחות הללו ממש לא טובות עבורי. ושולחת לך מסר... תודה

למעלה