היי לכולן

luty5

New member
היי לכולן

האמת שמאז שהקומונה קיבלה פורום לא ממש כתבתי, כדי לא לצאת מהשגרה (אולי אני כבר לא בגיל של לראות כל היום MTV כי אולי יהיה שם קליפ שלהם) החלטתי לכתוב כי אני מתחילה להשתגע, ביום חמישי אני טסה למנצ'סטר להופעה שתהיה ב 22/5 אני לא מאמינה שכך עברה חצי שנה! אז הפרפרים החלו להחמיר כשקראתי את החוויות של אלו שהיו, איזה כיף לכן שנשארתן שפיות!

הייי../images/Emo13.gif

מניסיון- הפרפרים עוד יחמירו
את הולכת כ"כ להנות!! ההופעה ממש שווה כל אגורה אני מבטיחה לך! בהופעה אי אפשר לשמור על שפיות- צרחנו כמו ילדות בנות 15
זה חלק מכל החוויה! אם תרצי להתייעץ או לשאול כל שאלה את מוזמנת!

a Warming Sign

New member
אוו מנצ'סטר...../images/Emo12.gif

יכול להיות שיתמזל מזלך וגם רובי יצטרף להופעה...

אחחחח, מנצ'סטר!

אני כ"כ מתרגשת בשבילך- את תראי את רובי והבנים כאחת!! רק אל תשכחי לקחת איתך הרבההההה מים

xaifskaia

New member
הופעה ב- 22/5!!!../images/Emo24.gif

גם אני אהיה שם!! אני טסה ביום שבת! באיזה שורה. בלוק תהיי? איפה תשהיי במנצ'סטר?

וואי../images/Emo70.gif כבר ביום שבת את טסה!!!

איך הזמן רץ- עכשיו כיף לצחוק על טבלת הייאוש שהכנו לפני חצי שנה!!! איך אני מאושרת בשבילכן! תעשו שם חיים, תשתוללו תרקדו- ותצלמו המוווון תמונות!!! מחזיקה אצבעות שתזכו לראות את רובי!!

luty5

New member
איזה כיף שאני לא היחידה

הטיסה שלי יוצאת בחמישי, אני וחבר שלי נשהה במלון בשם Gardens Hotel בכרטיס שלי כתוב בלוק 104 , C25- אני חושבת שזה יחסית מקדימה אבל לא בטוחה. מה איתך? איפה את שוהה?

xaifskaia

New member
../images/Emo24.gif מיקום מדוייק

אני כרגע לא זוכרת את הכרטיסים, אני בבלוק Q, שזה צדדי יותר, אבל שורה 3:) אני אשהה במלון Drop Inn כמה ימים תהיי שם?

אחי גר במנצסטר ו...

לגיסתי ולו היה כרטיסים להופעה בחינם והם לא הלכו כי רובי לא היה,רציתי לחנוק את גיסתי
,אני הייתי עושה הכל כדי לראות אותם

הם הפסידו הופעה מדהימה!

ואולי רובי כן יצטרף לאחת מההופעות במנצ'סטר כך שאין לדעת

xaifskaia

New member
לא יאומן!!! ../images/Emo12.gif

אויש, כמה שאנשים לא מעריכים מה שיש להם כל- כך קרוב!!! מדהים פשוט

למעלה