היי לכו-ל-כם!!!

in_bal

New member
היי לכו-ל-כם!!! ../images/Emo23.gif

היי לכם!!! טוב, אז קודם כל רציתי להגיד לכם, שזו הפעם הראשונה שלי כאן,לא שלא שמים לב,אבל עדיין-ישבתי חצי שעה-אם לא יותר, וקראתי ה-מ-ו-ן מהמכתבים והעצות והבעיות שנרשמו כאן, וכל אחד מכם ממש חמוד!! זה קצת מוזר לי, בעקרון אין לי בעייה(אני בשלב ההדחקות
)...נקרא לזה התלבטות קלה... טוב, אז לפני חודש,או קצת פחות ~ הייתי בעבודה עם עוד ילדי עובדים... ושם הכרתי מלא-מלא חבר´ה,את חלקם כבר ראיתי והכרתי מקודם וחלקם..אההמ..לא בכל מקרה, התאהבתי במישהו,והוא ממש מתוק,וחמוד,ולמרות שהוא גר קצת רחוק-לא ´כפת לי,ודברנו,אבל אף פעם -רק אנחנו- וזה היה לי בסדר, ופעם אחת ביום השלמות שכזה כשלא הייתי והתקשרתי לפלאפון של חברה משם-הוא בקש לדבר איתי(למרות שאין לי מושג למה,כי לא היה לו משהו מיוחד להגיד לי) והפכנו במשך הזמן_טוב,סה"כ שבועיים למן "חבורה" שכזו... בהפסקות-לא שבזמן העבודה עבדנו יותר מדי-ישבנו על הדשא ודברנו וממש נהנתי,וכל יום אח"הצ חשבתי עליו..למרות שהוא לא רמז לכלום וגם אני לא.. החלפנו כתובות,או יותר נכון-אני לקחתי וחלק כתבו בזכרון של הפלאפונים ועוד... אבל לעומת זאת,הוא לא כתב,או שלא ממש רצה,או שלא הביא את הפלא´,ובכל מקרה אני ממש ביישנית,ולהתקשר אליו אני לא אתקשר... אני לא כ"כ יודעת אם כדאי לשלוח Email, או מכתב, כי לא ממש הייתי רוצה להתכתב באימייל,זה יותר חדיש,אבל גם ככה-האימייל שלי מוצף בהודעות וחוץ מזה ההודעה מגיעה כעבור 3 שניות,או הכי איטי זה כעבור הזמן שלוקח להגיד ´ג´ק רובינסון´ ובעצם, איפה כל הכיף בלחכות למכתב,ולצרף משהו חמוד,יותר אישי,יותר חם... ובכלל,כל אלו הן רק,כביכול, ה"מחשבות" שלי-כי אני לא יודעת מה לכתוב, אם לכתוב וכו´... אהה...זו לא בעייה גדולה,אני אחיה בסדר גמור אם לא אעשה כלום בקשר לזה.. אבל ישאר לי טעם מר ב -לב ... עדיף להצטער על מה שקרה,מאשר להצטער על מה שלא קרה(טוב,נו,אז מה אם שיניתי קצת את הפתגם..) בתודה מראש, Mamoosh16 אוי´ש,שכחתי לציין,למרות שזה לא חשוב במיוחד שהוא בגילי ואין לו חברה אחרי בירור בעקיפין.. ביי ביי

למעלה