היי לכו-ל-כם!!! ../images/Emo23.gif
היי לכם!!! טוב, אז קודם כל רציתי להגיד לכם, שזו הפעם הראשונה שלי כאן,לא שלא שמים לב,אבל עדיין-ישבתי חצי שעה-אם לא יותר, וקראתי ה-מ-ו-ן מהמכתבים והעצות והבעיות שנרשמו כאן, וכל אחד מכם ממש חמוד!! זה קצת מוזר לי, בעקרון אין לי בעייה(אני בשלב ההדחקות
)...נקרא לזה התלבטות קלה... טוב, אז לפני חודש,או קצת פחות ~ הייתי בעבודה עם עוד ילדי עובדים... ושם הכרתי מלא-מלא חבר´ה,את חלקם כבר ראיתי והכרתי מקודם וחלקם..אההמ..לא בכל מקרה, התאהבתי במישהו,והוא ממש מתוק,וחמוד,ולמרות שהוא גר קצת רחוק-לא ´כפת לי,ודברנו,אבל אף פעם -רק אנחנו- וזה היה לי בסדר, ופעם אחת ביום השלמות שכזה כשלא הייתי והתקשרתי לפלאפון של חברה משם-הוא בקש לדבר איתי(למרות שאין לי מושג למה,כי לא היה לו משהו מיוחד להגיד לי) והפכנו במשך הזמן_טוב,סה"כ שבועיים למן "חבורה" שכזו... בהפסקות-לא שבזמן העבודה עבדנו יותר מדי-ישבנו על הדשא ודברנו וממש נהנתי,וכל יום אח"הצ חשבתי עליו..למרות שהוא לא רמז לכלום וגם אני לא.. החלפנו כתובות,או יותר נכון-אני לקחתי וחלק כתבו בזכרון של הפלאפונים ועוד... אבל לעומת זאת,הוא לא כתב,או שלא ממש רצה,או שלא הביא את הפלא´,ובכל מקרה אני ממש ביישנית,ולהתקשר אליו אני לא אתקשר... אני לא כ"כ יודעת אם כדאי לשלוח Email, או מכתב, כי לא ממש הייתי רוצה להתכתב באימייל,זה יותר חדיש,אבל גם ככה-האימייל שלי מוצף בהודעות וחוץ מזה ההודעה מגיעה כעבור 3 שניות,או הכי איטי זה כעבור הזמן שלוקח להגיד ´ג´ק רובינסון´ ובעצם, איפה כל הכיף בלחכות למכתב,ולצרף משהו חמוד,יותר אישי,יותר חם... ובכלל,כל אלו הן רק,כביכול, ה"מחשבות" שלי-כי אני לא יודעת מה לכתוב, אם לכתוב וכו´... אהה...זו לא בעייה גדולה,אני אחיה בסדר גמור אם לא אעשה כלום בקשר לזה.. אבל ישאר לי טעם מר ב -לב ... עדיף להצטער על מה שקרה,מאשר להצטער על מה שלא קרה(טוב,נו,אז מה אם שיניתי קצת את הפתגם..) בתודה מראש, Mamoosh16 אוי´ש,שכחתי לציין,למרות שזה לא חשוב במיוחד שהוא בגילי ואין לו חברה אחרי בירור בעקיפין.. ביי ביי
היי לכם!!! טוב, אז קודם כל רציתי להגיד לכם, שזו הפעם הראשונה שלי כאן,לא שלא שמים לב,אבל עדיין-ישבתי חצי שעה-אם לא יותר, וקראתי ה-מ-ו-ן מהמכתבים והעצות והבעיות שנרשמו כאן, וכל אחד מכם ממש חמוד!! זה קצת מוזר לי, בעקרון אין לי בעייה(אני בשלב ההדחקות