היי לכלום מה נשימע ??????

היי לכלום מה נשימע ??????

המון זמן לא כתבתי פה בגלל הצום ובגלל הלימודים אז חזרתי מה קורה אנשים ברכות לליה שלנו שעברה כבר את הניתוח !!!!!!! מה ככה ??????? אתם יודעים אחרי הצום קרה לי משהו מוזר יום שלם שתיתי כוס קולה אחרי הצום והרגשתי מפוצץ עד עמקי נשמתי !!!! כאילו בדרך על טבעית נכנסה לה טבעת לבטן ( כככה מרגישים אחרי הניתוח ) וזה עד היום ככה וזה ממש מוזר ! חוץ מזה עבר עליי הצום די בקלות ורועי תתחיל להתכונן לצום שנה הבאה אתה בא איתי לבית כנסת !!!!!!! ואני אעמוד על כך !!!!!!!!!1

פנינוש

New member
ל רועי ברוך השב. ../images/Emo65.gif

אני שמחה שהצום עבר עלייך בקלות. תודה לאל גם עלי . אני רוצה להבין מתי ניסית לשתות את כוס הקולה והרגשת מפוצץ ממנה .לפני האוכל ,אחרי או בתוך כדי אכילה. לדעתי זה מאוד מוזר, כי זו תופעה של מנותחים.אולי באופן בלתי מודע אתה החלטת לסגל לעצמך הרגלי אכילה של מנותחים ואתה פשוט מפנים את מה שקורה לנו המנותחים. שיהיה לנו שבוע טוב ושנשמור על קשר

רוייקו

New member
בית כנסת ?? שנה הבאה ??

למה שנה הבאה ?? כבר עכשיו אני יבוא... אתה לא יודע להגזים אתה !!! לגבי הקולה, כדאי שתדע: לאחר צום של 24 שעות, הקיבה, שהיא בעצם שריר שמתכווץ ונימתח לסירוגין, מתכווצת בצורה משמעותית בצום ממושך. ההתכווצות גורמת לכך שמרגישים מלאות רבה לאחר ששעות רבות לא נילושה הקיבה. זו הסיבה שאנורקטיות לא מסוגלות להכניס שום דבר לקיבתן: הקיבה שלהן כל כך מכווצת שאין להן בכלל תנועתיות ופעולה סדירה של שרירי הקיבה, כך שהן אינן מסוגלות לקלוט מזון לקיבתן. הרבה פעמים ממליצים לאלה שמתחילים בדיאטה, להתחיל בצום של 24 שעות. רק מיים. ככה גורמים לקיבה להתכווץ ומשם מתחילים בדרך חדשה.

למעלה