היי לכל אוהבי התלת באשר הם :))

gizmo23

New member
היי לכל אוהבי התלת באשר הם :))

מה המצב חברה אני די חדש כאן..אממ אז ככה אני מתעסק עם התוכנה מקס הייתי מגדיר את עצמי מעל הבסיס בידע עכשיו אני רוצה להיכנס חזק ב זי בראש..דבר מדהים אז ככה כל מי שנמצא כאן מוזמן בכיף אם בא לו להשאיר מסנגר או אייסי ביי לבנתיים

cyb3rmaniak

New member
התחלתי ללמוד אותה שבוע שעבר

יש guide מצוין של מעל 500 עמודים... קוראים לזה Zbrush 2 practical guide. זה tutorials שמתחילים מהדברים הבסיסיים ביותר ומגיעים לפרוייקט עצבני. מומלץ בחום. בהחלט עדיף על להתחיל בכל מיני tutorials קטנים מהאינטרנט. אפשר להוריד את זה כאן (אבל צריכים להירשם לפורום כדי לגשת להורדה). או חפש את זה ב- Emule. צירפתי תמונה של ה- Tutorialהמסכם שלהם... כשהוא גמור.

gizmo23

New member
וואי זה נראה מגניב

מה שאני רוצה עכשיו ללמוד זה לשלב את מקס וזיבראש את האמת בניתי פרצוף בזיבראש יצא יפה והכל ואחר כך ייבאתי את המודל למקס ואז רציתי לעשות למודל אנימציית פנים ואז גיליתי שיש לו רשת (למודל) סבוכה ברמה מטורפתתתת (איך אפשר לעשות לדבר כזה אנימצייה??!!) ואז מישהו חכם אמר לי (לא הסביר איך) שלא מייצאים את כל המודל אלה רק את הטקסטורה שאתה יותר בזיבראש וככה אתה יכול לעבוד על מודל עם כמות פוליגונים נמוכה ומפרט וטקסטורה מהממת.. בכל מקרה עם בא לך לדון על זה בהמשך תשאיר מסנגר אולי נהפוך להיות תותחים בזיבראש בהמשך חחח

למעלה