היי לכל האנשים

srullli

New member
היי לכל האנשים ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אין לי כ"כ מה לכתוב היום ....... סתם רציתי להגיד שלום לכולם ולאחל שנה טובה וסילבסטר שמח , או במילים אחרות :
|HAPPY NEY YEAR|
מצטערת שאין לי שום קונספירציה חדשה להציע.... אני קצת יבשושית..... :)) בקיצור , תהנו לכם היום ....!!!!
ו......מממממ.....נראה לי שזהו....... :) ביי-ביי .שרולי .

srullli

New member
תגידו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך עושים הדגשה? רציתי לעשות ל-HAPPY NEW YEAR..... זה לא יצא כ"כ כמו שרציתי , וגם כל הצבעוניות הייתה אמורה להיות באמצע.... טוב...נו לא חשוב תעזבו........

IC4

New member
קונספירצית יום השנה החדש

מישהו רצה לראות אם זה יתפוס אז הוא המציא אירוע שנתי שכזה לנצל אנשים שיכורים ומסוממים שלא ידעו מה עושים איתם :)

time to fly

New member
אין לא חשוב, אין!!!!

אני דווקא אענה לך
למטה, מתחת להודעה ישנם 4 לינקים אותך מעניינים 2 הימניים - [תחילת הדגשה] [סיום הדגשה] לפני המילה אותה את רוצה לרשום, ליחצי על [תחילת הדגשה] ובסיומה ליחצי על [סיום הדגשה] אבל!!! תמיד זה מתחרבש אם אתה כותב את המילה ואז לוחץ תחילת הדגש ואחרי כן סיום הדגש, המילה אותה רצית להדגיש לא תודגש, לכן חשוב יהיה לגרור את המילה הדגש והקווים לצידה לפני המילה המודגשת ולגרור לשם את המילה סדגש והקווים שלצידה
שלומי

RedStorm

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif:-

למעלה