היי לכל הגולשים בפורום !

boli bop

New member
היי לכל הגולשים בפורום !

מה שלומכם? קוראים לי רומי אני בת 11 ואני אוהבת מאוד את התאומות אני מעריצה גדולה שלהן ואני חושבת שהן התאומות הכי חמודות שנראו אי פעם על המסך. אני מלא זמן גולשת באתרים שלהן וקראתי מלא הודעות בפורום רק לא נרשמתי אבל עכשיו אני כאן אז... בכל אופן הכל פה ממש סבבה וכיף. כולם פה ממש אחלה ילדים ומוטי פשוט 10 לכל מי שמעוניין לדעת עלי עוד שיקרא בפרטים האישים שלי וכדי להתחיל אני אשים תמונה שאני אוהבת של התאומות. אז.. נתראה בפעם הבאה ממני רומי

../images/Emo28.gifואללקם../images/Emo28.gif שמחה לישמוע..../images/Emo28.gif

שנירשמת לפורום
מקווה שתהני ויש לך שם יפה

boli bop

New member
תודה רבה אושרת את מאוד נחמדה

ובשבילך עוד אנימציה שעשיתי מחופשה בשמש. תודה מכל הלב על הברוכים הבאים

boli bop

New member
האנימציה גם בשבילך נועה

תודה רבה לך מקרב לב על הברכה באמת את מאוד נחמדה

boli bop

New member
האנימציה גם בשבילך נועה

תודה רבה לך מקרב לב על הברכה באמת את מאוד נחמדה

motib4

New member
היי רומי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כבר הכרתי אותך דרך המסנג´ר ואני מאוד שמח שנרשמת.
ותודה רבה על המחמאה.

בורכים הבאים רומי ../images/Emo13.gif

אז ככה קודם כל אני שמחה על הצטרפותך לפורום הכי פצצה בתפוז וגם הכי שווה! מקווה שתהני ממנו ובעיקר מהשירשורים המגנבים שאנו עושים כאן! דרך אגב אני אירית והאנימציה שלך פשוט מגניבה!!!!!!! בטח עבדת עליה המון שעות נכון? אז שוב ברוכים הבאים!
ואשמח לדבר איתך גם באיי סיי קיו שזמין לכולם: 162204306 ביי רומי

omer wild

New member
היייייי רומי !! ../images/Emo124.gif ברוכה הבאה!

מה קורה ? קוראים לי עמר
ואני בת... אני בת 14 ואשמח לדבר איתך פה
תהני...

boli bop

New member
כנסו ולא תצטערו!

אהה והנה אנימציה פ33ה לדעתי ונוספת שעשיתי מה אתם חושבים בבקשה תכתבו לי תגובות אשמח לדעת מה דעתכם. עם תמונות נדירות מאוד מאוד פליז תגיבו. וזאת אשלי בסרט "חופשה בשמש" ולמי ששאל לא! לא לקח לי כל כך הרבה זמן לעשות את האנימציות. בכל אופן גלישה מהנה והמשך יום מהנה לכווולם! ממני רומי - אתם פי3וץ של פורום!!!!!!!!!!!!!!

olsen and olsen

New member
אנימציה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש

יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מ"להגיע לשם" לא "חופשה בשמש"!!!

keds

New member
../images/Emo24.gifוווולללקקקאאאאםםם ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!!! מקווה שתהני .... וגם בטוחה... ושמחה לשמוע שנרשמת האנימציה נורא יפה
-יש לך שם יפה..

keds

New member
בקשר למה שכתבתי../images/Emo70.gif

לא שמתי לב שהאניציה זזה.... אז עככשיו שמתי
ולדעתי זה ממש יפה! יותר נכון פי3וץ

למעלה