מתורגם ../images/Emo13.gif
והנה התרגום להיות כנה איתך , אני לא מאמינה בנקמה , כשהיא מסבירה את "אתה תקבל את שלך" השיר האהוב עליה מהדיסק ה3 שלה כוונות טובות, אני מאמינה בכוח של היקום.כל מה שתעביר ליקום יחזור אלייך, אני חושבת שזה מאוד הגיוני שיהיה כוונות טובות. מכיוון שאם יש לך כוונות אחרות, אני לא מאמינה שתהיה מאושר , אתה יודע.. עכשיו אני נעשית עמוקה
|הגדש| “The Spice Girls were amazing!” exclaims Melanie. “It was enormous, it was huge! I have been very lucky as a solo artiste, but along with that I will always be recognised as Mel C, Sporty Spice.”
הספייס גירלס היו מדהימות , צועקת מלאני, זה היה עצום , זה היה ענק, היה לי מזל גדול בתןר אמנית סולו, אבל עם זה תמיד יזהו אותי כמל סי , ספורטי ספייס
כמו משיכה בפארק שעשועים, הספייס גירלס היו מתן אות שהן נתנו אך לא קיבלו בחזרה? 6 סינגלים במקום הראשון במצעדים בבריטניה. 45 מיליון עותקים של האלבומים נמכרו בכל העולם, וואנבי הגיע למקום הראשון ב37 מדינות, זו הסיבה שהמילה girl power התקבלה כנילה במילון אוקספורד האנגלי
בידוד ספייס אני חושבת שהיה לחץ מאוד לא מציאותי על הנשים בספייס גירלס, זה לא סוד שאני הייתי מואד רזה, הייתי בתת משקל, לא אכלתי בצורה נורמאלית,הייתי מותשת באופן אובססיבי ,וחייבת להיות לכך תגובה , והתגובה הייתה אלימה במיוחד כשהרדאר של התקשורת הבריטית(הם תקשורת מאוד אכזרית,לא נראה לי במקום אחר בעולם התקשורת אכזרית כמוהם)היא מעירה.רק כאלבום הבכורה שלה יצא כוכב צפוני הצליח וצבר פופלריות,ציזהולם,העלתה במשקל,סבלה ממשבר מנטלי,ו"הרביצו" לה על ההופעה הגושית והלסבית שלה(ואפילו שינו לה את הכינוי ל"סומו ספייס)
כל מה שנאמר בתקופה הזו בתקשורת היה לא רלוונטי,מכיוון שאף אחד לא יכל לגרום לי להרגיש יותר רע מאיך שכבר הרגשתי,היא אומרת.ציזהולם מצאה מחסה בידי יועצים,מטפלים,היו זמנים שחשבתי שהמצב אף פעם לא ישתפר,שאני אף פעם לא אהיה מאושרת,שאני אף פעם לא אשתחרר מהבעיות שהיו לי עם אוכל,פשוט לא חשבתי שיש מצב שאפשר להיות בריא ב100%. קראתי במאמרים שאפשר להתגבר,והייתי אומרת "זבל" זה איתי לכל החיים.
בצורה טבעית,מחשבות על לעזוב את תעשיית המוזיקה ולנסוג למקום שבו יש שכחה,אבל רק לזמן קצר. דווקא בלב אני די חזקה. "החיים באמת קצרים ואתה חייב לעשות מה שאתה אוהב לעשות, ןאני אוהבת לעשות מוזיקה, אני אוהבת להופיע.
המעריצים של מלאני שיחקו תפקיד גדול אפילו מכריע ,בחזרתה לקו הבריאות.
"אתה מקבל כזאת תמיכה מהאנשים האלה" היא מתלהבת."על כל אדם שלא אוהב אותך או מבקר אותך, אני קיבלתי מכתבים מאנשים שאמרו : המוסיקה שלך עזרה לי בזמנים קשים, או איך שאני מדברת על בעיות שלי עזרו להם בבעיותיהם.
ואז הגיע האהבה
, כרגע יוצאת קבלן שבונה חנוית קמוענאים, הוא הביא הזדקקות רבה לחדש את הבטחון והשביעות רצון הפנימית של ציזהולם, בעוד היא נשארת כמצופה שומרת על שפתיים סגורות בקשר ליחסים,היא אומרת שזה כמו למצוא אתהחלק האחרון בגיפסו פאזל, זה נחמד לדעת שיש מישהו בבית שמחכה לי , הוא הביא נורמליות לחיים שלי
בטבעיות, המילה שחשבנו שלעולם לא תתחדבר עם ספייס גירל, אבל ציזהולם בגלוי חובקת, היום הדיסק החדש שלה , שהיא בעצמה הכריזה "תינוק" ,לוקח בחושך,כאילו גותי, רחוק מאוד מימי הספייס גירלס. הקליטה אותו בתקופה של 9 חודשים, אחרי שנזרקה מחברת וירג'ין אחרי "הכישלון" של הדיסק reason הדיסק כוונות טובות שוחרר באפריל תחת הלייבל משלה red girl records
אני חושבת שיש הרבה אגרסיות באלבום הזה, היא אומרת" כשיש לך תקופה של 9 חודשים לכתוב,די הרבה קורה. יש ימים שדברים ממש מעצבנים אותי ואני פשוט מוציאה אותם, ימים אחרים אני מרגישה נינוחה, אז אם אני מנסה למצוא את טווח הרגשות, אני חושבת שהוא מבטא.. אותי. כרגע לתקופה הזו. מה שמביא אותנו לשאלה למה אנחנו עדיין מדברים עם אקס ספייסית
כי היא נורמלית כמונו יש לה אייפוד היא הזדעזעה מאסון התאומים לא יאומן. ספייס גירל שעברה את השגעון של עיני הציבור, כל מה שעשתה תועד,וחוותה כמוית שלהצלחה גלובלית התגלתה כיותר מאנושית
הזכויות שמורות לי