היי לכל החבר'ס

actimel

New member
היי לכל החבר'ס

מצטערת על זה שנעלמתי... אתם יודעים, חג, עבודה... וואו, אני מאוד שמחה לראות שהגיעו מצטרפים חדשים. מברכת את כולכם כאן בשהות נעימה כולי שלכם שוב אוהבת מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אקטי

נתו'ששששששששששששששששששששששששששששש

התגעגענו!!!! ולמפגש המתוכנן הבא את מגיעה
נו מור תירוצים! ספרי חוויות

actimel

New member
מה המצב ממיייייייייייייייייייייי

התגעגעתי לכולכם המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הבנתי שגם לך לא ממש חסר, חופשי נעלמת לנו מהפורום, מזזה? שערוריהההההההההה. הכי חשוב שאת כאן. תגידי, איך הסתדר עם כל המסה של המבחנים? מה אצלי? חג... אני יודעת... כל היום הסתובבתי... הקדשתי קצת זמן לחברים, למשפחה, ו... טוף נו, חסוי. וכמובן... השקעתי המון במצעד. כולכם מוזמנים להאזין. תדרגו יש פרסים מדהימים מתנת רשת "מחסני חשמל" המצעד העברי שלנו

כפרעלייך!!!!! כן המכינה הזאת גוזלת

מזמני יותר מדיי
אבל כשיש זמן אני נכנסת... ובפסח עבדתי כמו זונה יום אחרי יום (אבל לא בזנות
אחרת זה היה לילה אחרי לילה) ועכשיו גיליתי שהמבחנים בסוף הסימסטר הזה פחות לחוצים מבקודם אז סבבה. מחר מבחן סימסטר ראשון
אבל אז לא אראה יותר פסיכילוגיה בניגוד לכמה אנשים שאני מכירה (רמז
) חוצמזה אין עוד הרבה (תשכנעו אותי שחודשיים זה לא הרבה
) ושמחה שהקדמת זמן למשפחה שלך זה חשוב... סיון חפירות בע"מ
כדאי שאני אלמד קצת למבחן מחר
למרות שנמאס לי כבר מכל הפסיכולוגיה הזאת מי צריך את זה
מה שאני צריכה זה למצוא קאסט לסרט שלי! טוב חפרתי לכם...

נתי, אין לך מושג כמה היית חסרה פה.

אני כל- כך שמחה שחזרת אלינו כי בהחלט הרגשנו פה שלא היית
חולה עלייך,

britmel

New member
הייי ../images/Emo13.gif + ../images/Emo207.gif

מה המצב...?? לא נורא העיקר שחזרת..
שיהיה לכל חברי הפורום המקסים הזה שבת שלום
רעות
ראיון עם מלאני מתוך העיתון talk הוא באנגלית מקווה שישי לאנשים כוח לקרוא אם לא.. אז הפסד שלכם..

brit18

New member
../images/Emo13.gif

וואיי כתבה ממש מעניינת זה ראיון כתבה כזה.. שווה ביותר ( או יותר נכון רוב הכתבראיון( כתבה ראיון) )
הנה כמה ציטוטים :
“To be honest with you, I don’t believe in revenge,” while explaining ‘You’ll Get Yours’, her favourite track from her third album Beautiful Intentions. “I believe in the power of the universe. Whatever you impart into the universe comes back to you, and I think it is very sensible to have beautiful intentions. Because if you have any other intentions, I don’t believe you’ll have a happy existence, y’know? I’m getting a bit deep now…”
“The Spice Girls were amazing!” exclaims Melanie. “It was enormous, it was huge! I have been very lucky as a solo artiste, but along with that I will always be recognised as Mel C, Sporty Spice.”
Like an amusement park attraction, the Spice Girls truly were. What accolade was there to give that they didn’t receive? Six straight number one singles on the UK charts. Forty-five million albums sold worldwide with just three releases. ‘Wannabe’ hitting number one in 37 countries. The reason ‘Girl Power’ is an accepted word in the Oxford English Dictionary.
SOLITARY SPICE “I think there’s a very unrealistic pressure put on women,” says Melanie. “In the Spice Girls, it’s no secret [that] I was very skinny, I was underweight, I wasn’t eating properly, I was exercising obsessively. Now there’s gotta be a reaction to that…” And the reaction was a violent one, particularly when strewn across the insatiable radar of the British media. (“They are quite a cruel media, I don’t think anywhere in the world is the same as them,” she comments.) Just as her debut album Northern Star was gaining popularity, Chisholm put on weight, suffered a mental breakdown and was lambasted for her chunky and apparently lesbian appearance (and even re-christened ‘Sumo Spice’). “Whatever was said in the media that time was irrelevant, because no one could make me feel any worse than I already did,” she says.....
Chisholm sort refuge in the hands of counsellors, therapists and her GP. “There were times when I thought I’d never get better, when I’d never be happy, when I’d never be free of the problems I had with food. I just thought it was not possible to be 100 percent well. I’ve read articles that said it’s possible to overcome, and I used to say ‘Rubbish, this is with me for life’.” Naturally, thoughts of leaving the music industry and retreating into where-are-they-now oblivion surfaced. But only briefly. “Right in the core, I think I’m quite tough,” Chisholm says. “Life really is too short [and] you have to do what you love. And I love making music, I love performing.” Melanie’s fans played a big, and perhaps pivotal role, in her gradual return to mental health. “You get such support from these people,” she gushes. “For every person who doesn’t like you or is criticising you, I get letters from people who [say] ‘Your music has helped me through a difficult time’, or how me talking about my problems has helped them with their problems.”
And then there was love. Presently dating a contractor who ‘builds retail shops’, he brought a much-needed sense of renewed confidence and inner contentment to Chisholm. While remaining expectedly tight-lipped about the relationship, she likens it to finding the clichéd “final piece in the jigsaw puzzle. It’s nice to know there’s somebody going to be home waiting for me. He brought normality into my life.” Normality. A word we thought should never be associated with a Spice Girl, but which Chisholm has openly embraced and now glowingly embodies. Today, her new record, her self-proclaimed “baby”, takes on a dark, pseudo-goth persona that, while scarcely unique, is nonetheless a far cry from her track pants-donning days. Recorded over a nine-month period after she was dumped from Virgin Records over the failure of her sophomore effort Reason, Beautiful Intentions was released in April of this year on her own label Red Girl Records. “I think there’s quite a lot of aggression on this album,” she says. “When you’ve got a nine month period to write, quite a lot happens. Some days, things just really annoy me and I really want to get it out. Other days I feel quite laid back. So if I try to find the range of emotions, I think it simply expresses… me. Right now, for just around this time.”
Which brings us full circle to the question we posed initially: why are we still talking to an ex-Spice Girl? Because she’s normal. Like us. She owns an iPod. She is awestruck by the Petronas Twin Towers. Unbelievable. A Spice Girl, having gone through the insanity of the public eye, had every fragment of her life dissected, and experienced obscene amounts of global success—has turned out to be rather human.
מקווה שנהנתם שבת שלום
רעות

brit18

New member
מתורגם ../images/Emo13.gif

והנה התרגום להיות כנה איתך , אני לא מאמינה בנקמה , כשהיא מסבירה את "אתה תקבל את שלך" השיר האהוב עליה מהדיסק ה3 שלה כוונות טובות, אני מאמינה בכוח של היקום.כל מה שתעביר ליקום יחזור אלייך, אני חושבת שזה מאוד הגיוני שיהיה כוונות טובות. מכיוון שאם יש לך כוונות אחרות, אני לא מאמינה שתהיה מאושר , אתה יודע.. עכשיו אני נעשית עמוקה
|הגדש| “The Spice Girls were amazing!” exclaims Melanie. “It was enormous, it was huge! I have been very lucky as a solo artiste, but along with that I will always be recognised as Mel C, Sporty Spice.”
הספייס גירלס היו מדהימות , צועקת מלאני, זה היה עצום , זה היה ענק, היה לי מזל גדול בתןר אמנית סולו, אבל עם זה תמיד יזהו אותי כמל סי , ספורטי ספייס
כמו משיכה בפארק שעשועים, הספייס גירלס היו מתן אות שהן נתנו אך לא קיבלו בחזרה? 6 סינגלים במקום הראשון במצעדים בבריטניה. 45 מיליון עותקים של האלבומים נמכרו בכל העולם, וואנבי הגיע למקום הראשון ב37 מדינות, זו הסיבה שהמילה girl power התקבלה כנילה במילון אוקספורד האנגלי
בידוד ספייס אני חושבת שהיה לחץ מאוד לא מציאותי על הנשים בספייס גירלס, זה לא סוד שאני הייתי מואד רזה, הייתי בתת משקל, לא אכלתי בצורה נורמאלית,הייתי מותשת באופן אובססיבי ,וחייבת להיות לכך תגובה , והתגובה הייתה אלימה במיוחד כשהרדאר של התקשורת הבריטית(הם תקשורת מאוד אכזרית,לא נראה לי במקום אחר בעולם התקשורת אכזרית כמוהם)היא מעירה.רק כאלבום הבכורה שלה יצא כוכב צפוני הצליח וצבר פופלריות,ציזהולם,העלתה במשקל,סבלה ממשבר מנטלי,ו"הרביצו" לה על ההופעה הגושית והלסבית שלה(ואפילו שינו לה את הכינוי ל"סומו ספייס)
כל מה שנאמר בתקופה הזו בתקשורת היה לא רלוונטי,מכיוון שאף אחד לא יכל לגרום לי להרגיש יותר רע מאיך שכבר הרגשתי,היא אומרת.ציזהולם מצאה מחסה בידי יועצים,מטפלים,היו זמנים שחשבתי שהמצב אף פעם לא ישתפר,שאני אף פעם לא אהיה מאושרת,שאני אף פעם לא אשתחרר מהבעיות שהיו לי עם אוכל,פשוט לא חשבתי שיש מצב שאפשר להיות בריא ב100%. קראתי במאמרים שאפשר להתגבר,והייתי אומרת "זבל" זה איתי לכל החיים.
בצורה טבעית,מחשבות על לעזוב את תעשיית המוזיקה ולנסוג למקום שבו יש שכחה,אבל רק לזמן קצר. דווקא בלב אני די חזקה. "החיים באמת קצרים ואתה חייב לעשות מה שאתה אוהב לעשות, ןאני אוהבת לעשות מוזיקה, אני אוהבת להופיע.
המעריצים של מלאני שיחקו תפקיד גדול אפילו מכריע ,בחזרתה לקו הבריאות.
"אתה מקבל כזאת תמיכה מהאנשים האלה" היא מתלהבת."על כל אדם שלא אוהב אותך או מבקר אותך, אני קיבלתי מכתבים מאנשים שאמרו : המוסיקה שלך עזרה לי בזמנים קשים, או איך שאני מדברת על בעיות שלי עזרו להם בבעיותיהם.
ואז הגיע האהבה
, כרגע יוצאת קבלן שבונה חנוית קמוענאים, הוא הביא הזדקקות רבה לחדש את הבטחון והשביעות רצון הפנימית של ציזהולם, בעוד היא נשארת כמצופה שומרת על שפתיים סגורות בקשר ליחסים,היא אומרת שזה כמו למצוא אתהחלק האחרון בגיפסו פאזל, זה נחמד לדעת שיש מישהו בבית שמחכה לי , הוא הביא נורמליות לחיים שלי
בטבעיות, המילה שחשבנו שלעולם לא תתחדבר עם ספייס גירל, אבל ציזהולם בגלוי חובקת, היום הדיסק החדש שלה , שהיא בעצמה הכריזה "תינוק" ,לוקח בחושך,כאילו גותי, רחוק מאוד מימי הספייס גירלס. הקליטה אותו בתקופה של 9 חודשים, אחרי שנזרקה מחברת וירג'ין אחרי "הכישלון" של הדיסק reason הדיסק כוונות טובות שוחרר באפריל תחת הלייבל משלה red girl records
אני חושבת שיש הרבה אגרסיות באלבום הזה, היא אומרת" כשיש לך תקופה של 9 חודשים לכתוב,די הרבה קורה. יש ימים שדברים ממש מעצבנים אותי ואני פשוט מוציאה אותם, ימים אחרים אני מרגישה נינוחה, אז אם אני מנסה למצוא את טווח הרגשות, אני חושבת שהוא מבטא.. אותי. כרגע לתקופה הזו. מה שמביא אותנו לשאלה למה אנחנו עדיין מדברים עם אקס ספייסית
כי היא נורמלית כמונו יש לה אייפוד היא הזדעזעה מאסון התאומים לא יאומן. ספייס גירל שעברה את השגעון של עיני הציבור, כל מה שעשתה תועד,וחוותה כמוית שלהצלחה גלובלית התגלתה כיותר מאנושית
הזכויות שמורות לי

actimel

New member
תודה תודה תודה!!!

את פשוט מדהימהההההההההההההה, נכס למעריצי מלאני

זה כ"כ נכון מה שהיא אמרה על הנקמה.

היא כזאת חכמה שזה משהו. זה נכון, תמיד אנחנו דואגים להחזיר חזרה לאנשים שעשו לנו רע, אבל בעצם הם יקבלו את מה שמגיע להם בסופו של דבר. אין
אין
אין עליה... תמיד כשאני קוראת עליה זה עושה לי מצב רוח טוב ואחרי הכתבה הזאת אז בכלל... היא הבן אדם היחיד שמרגיע אותי.

brit18

New member
נכון../images/Emo70.gif

יש לה חוכמת חיים כזאת..
גאדדד אני לא מאמינה שהיא בת 32
מתהההה עליההה

כן, זה מדהים.

לפני שקראתי את הכתבה הייתי עצבנית על מישהו ואחרי שקראתי אז פתאום נרגעתי (ואני בן אדם רגוע ברגיל שלא תבינו לא נכון או משהו...) נכון שזה אולי נשמע קצת קיטשי בהתחלה, והכל אבל זה כזה נכון שיואו.

actimel

New member
קארמה, קארמה, קארמה

אם תעשה לאחרים רע... כשבאמת תגיע לך אהבה, תקבל סטירת לחי!

brit18

New member
היי סוף סוף

מישהי שיודעת מה זה קארמה
לכל אחד יש את הקארמה שלו...
ומלאני מושלמת
יש לה את הקארמה הכי טובה בעולםםם

למעלה