היי לכל המוכשרים אפשר בבקשה ריטוש ועיצוב?
ס ספיר לוי7 New member 13/10/08 #7 מדהיםםםםםםםםםם כהרגלך מדהים!!!!!!מדהים!!!!!!!!!מדהים!!!!!!!!!המון תודה צח
ס ספיר לוי7 New member 13/10/08 #6 מהמםםםםםםםםםםםם!!!!!!!תודה מאמי!!!!!!!! ממש ממש מהמםםםםםםם רואים שתצליח בזה בענק!!! ריטשת לי המון תמונות ואני חייבת להודות שאתה משתפר מריטוש לריטוש
מהמםםםםםםםםםםםם!!!!!!!תודה מאמי!!!!!!!! ממש ממש מהמםםםםםםם רואים שתצליח בזה בענק!!! ריטשת לי המון תמונות ואני חייבת להודות שאתה משתפר מריטוש לריטוש
D DanaLior New member 12/10/08 #5 ../images/Emo27.gif| בבקשה בגדול את מביאה אחלה תמונות לריטוש, אבל חבל שהן קטנות ומכווצות... מבטיחה לך שאם תעלי את אותן התמונות אבל באיכות גבוהה יותר תקבלי ריטושים מרשימים ביותר! סתם המלצה
../images/Emo27.gif| בבקשה בגדול את מביאה אחלה תמונות לריטוש, אבל חבל שהן קטנות ומכווצות... מבטיחה לך שאם תעלי את אותן התמונות אבל באיכות גבוהה יותר תקבלי ריטושים מרשימים ביותר! סתם המלצה
ס ספיר לוי7 New member 14/10/08 #10 מהמם מאמי תודה!!! אהבתי אהבתי איזה יפה כולכם מרטשים פה פשוט מהמם!!!!!!!! אני מודה לכם מאודדדדדדד באמת שכל אחד/ת מוכשר/ת פה ברמות
מהמם מאמי תודה!!! אהבתי אהבתי איזה יפה כולכם מרטשים פה פשוט מהמם!!!!!!!! אני מודה לכם מאודדדדדדד באמת שכל אחד/ת מוכשר/ת פה ברמות
ל לא עוצרת באדום123 New member 15/10/08 #11 האמת שדי הרסתי לך את האיפור... אבל ראיתי שהרבה ריטשו לפניי. מקווה שתוכלי להשתמש בזה (-:
ס ספיר לוי7 New member 15/10/08 #12 שירוש תודה מאמי אלופה!!!!!!!! מאמי ממש לא הרסת את האיפור להפך קיבלתי פה הרבה ריטושים מדהימים!!!!!!!!!!!! אהבתי נורא מה שעשית לדוגמנית איזה מהמם זה את פשוט א~ל~ו~פ~ה!!!!!!!!!!
שירוש תודה מאמי אלופה!!!!!!!! מאמי ממש לא הרסת את האיפור להפך קיבלתי פה הרבה ריטושים מדהימים!!!!!!!!!!!! אהבתי נורא מה שעשית לדוגמנית איזה מהמם זה את פשוט א~ל~ו~פ~ה!!!!!!!!!!
L lil leelush New member 15/10/08 #13 ../images/Emo207.gif אני צריכה ריטוש דחוף יצאתי ממש עייפה חחח אני האמצעית תודה =]
L lil leelush New member 15/10/08 #17 יצא מאוד טוב ביחס לנסיבות =] אני יודעת שהתמונה מאוד קטנה תודה רבה לכולם!!