אחרונה לזאת...
ס ספיר לוי7 New member 5/10/08 #7 מהמם תודה אפשר גם את הראשונה בבקשה?? תודה תודה יצא ממש טיבעי אהבתי מאודדדדדד אפשר בבקשה גם לראשונה?
ס ספיר לוי7 New member 5/10/08 #10 ../images/Emo24.gifתודה מאמי תודה מאמי אהבתי את הריטושים יצא לך ממש מגניב!!!
ס ספיר לוי7 New member 5/10/08 #11 עזרה בבקשה היי לכולם מה שלומכם? תוכלו בבקשה לחתוך או איך שזה נקרא בפוטו שופ להבליט לי בתמונה את הבלונדית?
עזרה בבקשה היי לכולם מה שלומכם? תוכלו בבקשה לחתוך או איך שזה נקרא בפוטו שופ להבליט לי בתמונה את הבלונדית?
ס ספיר לוי7 New member 5/10/08 #12 המשך לבקשה בתונה../images/Emo13.gif שכחתי לרשום אם תוכלו בבקשה לא להוריד לגמרי את הדוגמנית עם השיער השחור רק להוריד לה חצי מהפנים בשביל שהבלונדינית תשלוט יותר תודה ענקית מראשששששששש
המשך לבקשה בתונה../images/Emo13.gif שכחתי לרשום אם תוכלו בבקשה לא להוריד לגמרי את הדוגמנית עם השיער השחור רק להוריד לה חצי מהפנים בשביל שהבלונדינית תשלוט יותר תודה ענקית מראשששששששש
ס ספיר לוי7 New member 6/10/08 #15 תודה מאמי הרעיון הוא נכון אבל... אני רוצה שיראו גם את הדוגמניות השנייה פשוט רק חצי ממנה בשביל שהבלונדינית תשלוט
תודה מאמי הרעיון הוא נכון אבל... אני רוצה שיראו גם את הדוגמניות השנייה פשוט רק חצי ממנה בשביל שהבלונדינית תשלוט
ד דורין אברהם New member 6/10/08 #18 איממ ספיר כנסי שנייה =] לא ממש עשיתי את מה שביקשת היה לי סתם משעמם וזה מה שיצא מקווה שתאהבי D:
ס ספיר לוי7 New member 6/10/08 #22 דורין מהמםםםםםם דורין מהמם מאמי אהבתי מאודדדדדדדדד איזה מוכשרת!!!!!!!!! דרך אגב שמי מיטל ספיר זו דודה שלי שפתחה לי פה פורום ואין לי מושג איך משנים את השם
דורין מהמםםםםםם דורין מהמם מאמי אהבתי מאודדדדדדדדד איזה מוכשרת!!!!!!!!! דרך אגב שמי מיטל ספיר זו דודה שלי שפתחה לי פה פורום ואין לי מושג איך משנים את השם
ד דורין אברהם New member 6/10/08 #24 חחח אה סבבה תאמת שגם לי אין מושג איך משנים ת'כינויי =/ ובבקשה מאמי =]