היי לכל חברי היקרים והאהובים

היי לכל חברי היקרים והאהובים../images/Emo24.gif

לפני הכל תודה מכל הלב לכולם,על התמיכה העידוד המסרים והטלפונים ,על שאתם כל כך טובים ואוהבים,חזקתם אותי בכל רגע עם כל פתיחה של ארגז,עם כל שיפשוף של חרסינה וסידור המטבח. עברתי שבוע עמוס אך מאד מספק,הבנים קיבלו את המעבר בצורה בוגרת ובהערצה את אמם על שלקחה אחריות על חיה,ואף התמקמו בנחת בחדריהם החדשים. פיצי לאט לאט מתרגלת לעיר לכבישים ולסביבה,היא נראת מאד מאושרת. האמת שאני כבר לא כל כך מורכבת אך אם תסכימו שאשאר אעשה זאת בשמחה ובאהבה. תודה מכל הלב לעלמה על המסך שמבלי להניד עפעף דאגה להעביר לי אותו עם האושר והנחלה שגם לה תודות רבות על שהביאה את המסך חגור כמו שהחוק דורש,על החיבורים והסבלות.... לרולן ליעלי למורכב לB4 למעוף ויערית המקסימים שדאגו לשמור על קשר ולחזק ולתמוך.לסולו ולכל השאר קבלתי את ברכותכם ,ועל כך המון המון תודה. התגעגעתי המון ואני מאושרת להיות אתכם שוב. רצה להציץ מה היה כאן כשלא הייתי.

rolan

New member
ישששששששש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה את בחזרתך

יונה יקרה חסרת לי מאוד אני מאמינה שכך מרגישים יתר חברי הפורום ואת יודעת מה? אם הייתי חושבת אחרת, לא הייתי מעיזה לומר כלום, מחשש פן יעוף עלי
אז בואי יונה טובה וספרי לנו.... הנאים החדרים בעינייך? הנאים השכנים בעינייך? אוהבת אותך מאוד ואל תשאלי למה....

*יערית

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

איזה יופייייייייייייייייייייייייייי
ברוכה השווהוממש מרגש לקרוא שהתאקלמתם וכל אחד מוצא את מקומו בבית החדש. ואת קודמכל חברה יקרה מן המיניין בלי שום קשר לסטטוס....ואם זה לא מספיק אולי זה ישכנע אותך....
כייף פשוט כייף שחזרת ה

rolan

New member
אופס תבלבלתי יערית ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

b4icu

New member
מחאה ../images/Emo3.gif

רולן האם היית מקבלת בסלחנות ובחיוך תמונות של נשים (מאוד נאות) בלבוש דומה, שהיה מכניס לכאן אחד הגברים של הפורום? ומה היו אומרות על כך הנשים שבחבורה?

*יערית

New member
רוצה רוצה רוצה../images/Emo3.gif

מה זה המחאות האלו? יש באמתחתך תמונות .....תנפנף בהן.. טוב אם אתה כל כך לוחץ....

rolan

New member
ביפור, אני יכולה לענות לך, אבל אך

ורק בשמי... בודאי שהייתי מקבלת, אם הן היו מוכנות להצטלם... מי אני?....

1נתי 1

New member
אוףףףףף - באמת התגעגתי

ברוכה השבה
וחסר לך להעלם שוב
שמחה שהכל עבר יחסית חלק וכולם התאקלמו בקן החדש ומאחלת לך שרק אושר ישרור בו

תודה אנשים יקרים

אכן נאים החדרים ,קצת פחות השכנים,ובעיקר שביל הכניסה על הפנים,אבל חבריי האמיתיים הם כאן בבית הזה. אוהבת וכל כך מתגעגעת.

maof

New member
נחמד לראות אותך שוב יונה../images/Emo140.gif

אל תישכחי הפקידה שלי עדין מחכה לכוס קפה
היא ביקשה כוס קפה לפני שבוע ואני אמרתי לה....בדרך !! מעוף

yaeli4

New member
יונתי אהובתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

כמה חסרת לי כאן. כיף שבאת הביתה. שהשלווה והשלום ישרו במעונך לנצח. אוהבת אותך בלי גבול,

היי יעלוש ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|נשי

תודה נשמה,גם את חסרת לי מאד ואני מאושרת שמחה וצוהלת לחזור ולראות ולקרוא את כולם.

למעלה